Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety ślinią się na atrakcyjnych facetów z BMW

Polecane posty

Gość męska szowinistyczna śwenia
A gdzie ma przykuwać? W garażu?

Gość gość
ptakiem od razu nie poderwiesz ładnej niuni.

Gość gość
może Twoim nie:P

Gość gość
buma zawsze wywołuje skrajne emocje. Zawistnicy

Gość gość
zarowno faceci jarajac y sie swoimi wypasionymi autami jak i puste lachony mdlejace na ich widok reprezentuja grupe ludzi, do ktorej ja nie nalezalam, nie naleze i igdy alezec nie bede, Umowmy sie, spoleczenstwo sklada sie z kast, czy tego chcemy czy nie. Ty autorze nalzezysz to jedej z tych najnizszych

Gość gość
facet z ładnym ptakiem powinien zostać sokolnikiem :-P ale "techniczni" są raczej elektrycznie wybujali coby koliberek tyci im w robocie nie wadził ... dlatego w real wysyłają bystrych znajomków...oni dowodzom coby se wstydu nie przynieść eghegheeg

Gość gość
ptaka, to ma każdy facet, ale bume nie każdy :P.

jezeli totalną obojętnośc uznać za skrajną emocję to masz w 100% rację:P

Do atrakcyjnych facetów to wiadomo :) a prawda jest taka że stare BMW jest sto razy lepsze niż nowy Matiz :) poza tym nie sądzę żeby akurat auto miało decydujący wpływ na wybór faceta, ale wmawiajcie sobie to jeśli tak dla was wygodnie

Gość gość
przewaznie ci bemą ptaka oglondają w TV lub jednej komórce :-) ale tak to som w porzo ... eheheh

Gość gość
ktoś Cię zranił dziewczyno, że piszesz o jakieś klasowości kast. Gdybym cię przewiózł bumą to byś zmieniła zdanie, ale widocznie Twój światopogląd jest znacznie ograniczony, skoro segregujesz kogoś po tym co lubi i jakim wózkiem się wozi lub, jakie ma zainteresowania. Wiesz nie każdego interesuje szydełkowanie na drutach. :)

"ptaka, to ma każdy facet, ale bume nie każdy" ­ Mozna by to odwrócić i powiedzieć, że samochód ma kazdy facet ale ptaka już nie:D:P Dobra spadam spać. MIło było sie z Was pośmiać i w ogole. Papa brrruuum brrruuummm....wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Gość gość
mnie kobiety uwielbiają i nie tylko, że mam bumę. Moja była też jest zawistna o moją bumę. Boli ją to widocznie, że radzę sobie i kupiłem sobie za samodzielnie zarobione pieniądze taki wózek. Ona zawsze jeździ na cudzy rachunek.

Gość gość
papa męsko szowinistyczno itd itd...

Gość gość
KingaStefankaFanka dobrze gada. :) Widocznie wie, co dobre:)

Gość gość
''Gdybym cię przewiózł bumą to byś zmieniła zdanie'' no nie sadze kolego.:) nie robia na mnie wrazenia bumki ani inne gowna. tak jak wspominalam naleze do wyzszej kasty gdzie samochody sluza do jezdzenia a nie podrasowywania wlasnego ego:)

Gość gość
no nie bądź taka zimna na chłopaka z bumą

Autorze a ile znasz takich kobiet osobiscie i wiesz, ze slinia sie do kogos tylko ze wzgledu na samochod? To sie zdarza, w malych miejscowosciach i wsiach, przy remizowych dyskotekach i z reguly wsrod ludzi, ktorzy raczej niewiele soba reprezentuja, jak masz z tym bezposrednia stycznosc to zmien towarzystwo na jakies wyzszego poziomu. x Sama mam BMW i jako milosniczka tej marki zawsze bede jej bronic, poniewaz dla mnie jest najlepsza. Dla mnie samochod to ma byc cos wiecej niz puszka plastikowo blaszana przenoszaca z punktu A do punktu B. Cenie sobie komfort, jakosc wykonczenia, bogate wyposazenie poprawiajace poziom bezpieczenstwa. Nie kupie bazarowych butow za 50zl zeby niszczyc w nich swoje nogi i kregoslup i tak samo nie kupie jakiegos byle pudla zeby mi podczas jazdy wszystko pukalo, trzesalo i bylo slychac pierdniecie babci stojacej na przystanku a przy niewielkiej kolizji moze urwie mi glowe, bo samochod sie rozdzieli na dwa. x Prawda jest taka, ze nowiutki Fiacik czy Chevrolet z salonu nie jest w stanie dorownac 20-letniemu BMW. Nie bedzie tak samo komfortowy i bezpieczny, i wiem z wlasnego doswiadczenia, ze zadnego auta sie nie prowadzi tak dobrze jak Beemki.

Gość gość
wiesz, nie w tym rzecz, po prostu miło jest jak kobiecie podobam się w bumie. Nic złego w tym nie widzę, ja też się ślinię na kobiety w bumach. Bo samochód nic do tego nie ma.

Gość Męska szowinistyczna śwenia
O kuźwa.:( A ja dzis kupilem tenisówki za 17 zł i jestem przekonany, że przepłaciłem:( Nie dosc, że sobie zniszcze kregosłup i stopy to jeszcze w dodatku reputacje:(

Gość 34Ona34
Samochód to jeszcze nie wszystko.Facet musi być przystojny a nie z czerwoną gembą wieśniaka jak wielu kierowców beemek.