Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaa

klotnia z tesciowka - co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość ankaaaaaaaaaaaaa

mieszkamy w jednym mieszkaniu z tesciami, mamy dwa pokoje jeden jest duzy a drugi maly dwa razy mniejszy od duzego... no i od poczatku my mieszkalismy w tym malym a tescie w duzym... teraz ja jestem w ciazy mam termin na sierpien i maz poszedl do tesciowki sie zapytac czy sie zmienia z nami na pokoje bo bedzie nas trojka to ona przyszla do mnie z morda sie drzec, ze co ja sobie wyobrazam i ze sie rzadze jakbym byla u siebie no nie powiem ze zrobilo mi sie przykro nie powinna sie tak zachowywac i co jej szkodzi sie zamienic na te pokoje?

Gość gość
przeciez to jest jej dom , nie dosyć że was przyjęła pod swój dach to jeszcze chcesz się rządzić

Gość gość
Ostarajcie sie o wlasne lokum

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
ale ja nie chce sie rzadzic ale nie rozumiem czemu ona robi z tego taki problem? co jej szkodzi sie przeniesc do mniejszego pokoju?

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
nie stac nas na wlasne mieszkanie niestety

Gość gość
tak jak nie stać was na własne mieszkanie to po co roskładałas nogi i dziecko robiliście

Gość gość
jak was nie stac to trzeba było się nie rozmnażać

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
a od kiedy tylko bogaci ludzie moga miec dzieci??

Gość gość
jezeli was nie stac na mieszkanie to musisz przyjac warunki wlasciciela mieszkania, czyli tesciow

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
jasne latwo wam mowic bo nie jestescie na moim miejscu, jak my w tym malym pokoju nie mmay nawet miejsca zeby lozeczko wstawic! to gdzie je damy do kuchni czy tesciom do pokoju??

Gość .wredna jędza
Nie tylko bogaci mają miec dzieci, ale powinni ci z honorem. To wstyd siedzieć rodzicom na karku i jeszcze zmajstrować dziecko. Teściowa dzieci odchowała, teraz ma prawo do odpoczynku, a nie słuchania płaczu dziecka.

Gość gość
to wyprowadźcie się do twoich rodziców i weźcie sobie większy pokój albo powiedzcie, że oni już swoje przeżyli to do kuchni niech się wprowadzą :)

Gość gość
Teściowa ma niestety rację, wpuściła Was pod swój dach, a teraz miałaby siedzieć w klitce? Jej mieszkanie, jej zasady.

Gość gość
no ale sory troche to nietaktowne było z waszej strony. w małym pokoju tez dacie rade. Co innego jakby to wyszło od teściów to jeszcze rozumiem ale żeby ich prosic o to żeby na pokoje sie zamienic? troche nie rozumiem tego

Gość gość
wiesz, jak bedziesz w wieku tesciow to zrozumiesz, ze im tez nalezy sie cos od zycia, a nie ciagle dzieci i ich problemy...badz zadowolona, ze masz dach nad glowa i odstapili wam pokoj...

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
moi rodzice mieszkaja z moim bratem i bratowa wiec nie ma tam miejsca dla nas chociaz uwierzcie mi ze bym chciala tam mieszkac

Gość gość
ja uważam,że teściowa powinna iśc na mniejszy pokój

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
no tylko jak to sobie wyobrazacie my i dziecko w takiej klitce jak tem sie miesci tylko lozko biuro i szafa na ubrania i juz miejsca nie ma a co dopiero jakies rzeczy do dziecka czy lozeczko chociaz?

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
no ja tez tak uwazam przeciez co im zalezy przeciez telewizora im nie wezme i beda sobie mogli przyjsc poogladac bo chyba o ten telewizor im najbardziej chodzi bo maja duzy a my maly

Gość gość
nie wiem co to jest tesciowka - to jakaś młoda teściowa?

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
no tesciowka a tesciowa to to samo chyba nie u mnie sie tak mowi na tesciowa

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
no tesciowka a tesciowa to to samo chyba nie u mnie sie tak mowi na tesciowa

Gość gość
ale to wasz problem a nie teściów. Pewnie gnojki jesteście wpadka jakaś, przyszliście do domu teściów i jeszcze warunki stawiacie. Wynajmijcie coś jak wam ciasno, a nie tesciom każecie się wyprowadzac do małego pokoju. Wstyd, dziciaka potrafią zrobić ale warunków do życia już nie

Gość gość
poproś brata żeby wprowadził się do swoich tesćiów, i zamieszkajcie z rodzicami - na pewno będzie wam słodko.

Gość .wredna jędza
Ewentualnie pan mąż niech znajdzie sobie drugą pracę, żeby było was stać na wynajem.

Gość gość
aaa, to nie wiem z jakiej wsi jestes że tak się u was mówi, bo w słowniku takiego słowa nie ma. pewnie masz 18 lat i mózg jak orzeszek.

Gość gość
Jak was nie stac na wynajecie mieszkania a mieszkacie w malenkim pokoiku u tesciow to po jakiego grzyba zachodzilas w ciaze kobieto nie wiesz co to znaczy zabezpieczac sie? Ja rozumiem ze chcecie byc pelna rodzina z dzieckiem itd ale najpoerw powinniscie pomyslec wlasnie o wlasnym lokum. Teraz to tylko kredyt brac i szybciutko sie wyprowadzac bo nie dosc ze nie macie warunkow na dziecko to jeszcze bedziesz miala tesciowa nad glowa ktora bedzie ci sie wtracala na 100% do wychowywania dziecka i zaloze sie ze jesli tam zostaniecie to za rok czasu bedzie na kafe piekny temat pt: " moja tesciowa mowi mi jak wychowywac dziecko ". Tego chcesz?

Gość gość
Powiem krótko, jesteście bezczelni w swoich żądaniach.

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
ale my nie chcemy nic wynajmowac bo nie bedziemy placic obcym ludziom za mieszkanie jak tu mozemy za darmo mieszkac i odkladac na swoje konto te pieniadze...