Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z kochankiem :(

Polecane posty

Gość gość

On nie chce tego dziecka, powiedział ze decyzja należy do mnie, ale usuwać nie chce, z mężem staralismy się o drugie dziecko, tylko ze jest problem..Nie wiem czy będę w stanie życ ze swiadomoscią, że to nie jego ? Jest tu ktoś kto był w podobej sytuacji ?

Gość gość
Twój mąż powinien zaakceptować to dziecko a jak nie to d*pek z niego wyjdzie!

Gość gość
Nie mow mu, nawet nie wiesz ile kobiet ma dzieci z kochankami albo przypadkowymi facetami, nie znam statystyk ale chyba co trzeci facet wychowuje nie swoje dziecko. Z kochankiem zerwij kontakt, tak bedzie najlepiej.

Gość gość
Ja bym powiedział, że ponad połowa mężczyzn wychowuje nie swoje dziecko. Cóż takie są dziś kobiety. Większość mężczyzn zdaje sobie sprawę, że prawdopodobnie wychowuje nie swoje dziecko i nie przejmuje się tym.

Gość gość
Nie powiedzieć mężowi, że to nie jego dziecko to według mnie świństwo . Pomyślałaś ,co będą czuć mąż i dziecko kiedy po latach wyjdzie, że ich okłamywałaś? To podłe i niskie. Dawałaś d...py to ponieś konsekwencje. Co za egoizm. " co, jak się wyda? Lepiej nic nie powiem." ohydne.

Gość gość
brawo

Gość gość
tu trzeba pomyslec o dobrze dziecka... :-) A nie tych doroslych niedoroslych :-)

Gość gość
a jak podczas bad krwi wyjdzie albo cuś?

Gość gość
dla dobra dziecka nie mow męzowi o kochanku, udawajcie szczesliwą rodzine, kochanek niech szuka innej

Gość gość
jak śmiesz teraz mieć dylematy?! Jak się puszczałaś to ich nie miałaś?

Gość gość
gardzę porządnymi mężczyznami! niech wychowują dziecko r****cza!

Gość MYSLALEM
jakas mala sensacja. Ciaz z UFO ale nie tylko jakis facet i to obcy...proza .......ego :-(

Nie wiem jak możesz zadawać tego typu pytania. Powinnaś przyznać się mężowi.A jak Cie kopnie w d*pe to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina bo zabaw na boku Ci się zachciało !

Gość a czy jestes pewna
ze to nie jest dziecko meza? na 100%?

Gość gość
Najpierw dać d...py, potem usprawieliwić kłamstwo " dobrem dziecka" ? Jakim k...wa dobrem dziecka? Szma....ta z ciebie i tyle. jestem kobietą i matką. Współczuję tobie głupoty.....

Gość gość
czemu tak krzywdzicie mężczyzn? Nawet nie zdajesz sobie sprawy co czuje mężczyzna dowiadując się, że dziecko, które kochał i wychowywał nie jest jego. Traci się 2 kochane przez siebie osoby dziecko i kobietę. W relacji z dzieckiem nie wie jak się zachować bo żaden mężczyzna nie chce być frajerem co wychowuje cudze dziecko zaś z drugiej strony kocha je jak swoje a kobieta cóż kocha ją i z jednej strony chce z nią być ale z drugiej wie, że go zdradziła i skrzywdziła bardzo mocno kłamiąc przez wiele lat w sprawie ojcostwa.

Gość Gay men
Autorka to Puszczalska

Gość gość
Coraz wiecej facetów wychowuje nieswoje dzieci i jakos im odpowiada taki uklad...

Gość gość
Życzę ci, żeby się mąż szybko dowiedział i kopnął cię mocno w d*psko, tak jak się należy.

Gość kochanek kochanki
moja kochanka jest ze mną w ciązy powiedzieć jej, że to moje dziecko? czy dla dobra dziecka niech wychowuje nie swoje?

Gość gość
gość Coraz wiecej facetów wychowuje nieswoje dzieci i jakos im odpowiada taki uklad... hhhhhhhhhh Jak masz do wyboru samotność albo no raczej to nie wybór biorąc pod uwagę, że dziś prawie każda kobieta zdradza albo się puszcza. Tych normalnych z zasadami jest nieliczna grupa.

Gość gość
trzeba nie bylo sie puszczac z obcym gosciem szmato ! teraz sie martw:D

Gość and the winner is...
Zerwij z kochankiem, a mężowi powiedz, że jesteś w ciąży... z nim. To najlepsze wyjście z tej sytuacji.

Gość gość
tak najlepiej tak bedzie dla niej i sie upiecze! niech wezmie za siebie odpowiedzialnosc i sie przyzna

Gość gość
``o dobrze dziecka'' hahaha o DOBRU tepe dzidy

Gość gość
przeciez wiadomo, ze sie nie przyzna ! tylko idiotka by sie przyznala a tak maz bedzie mial upragnione drugie dziecko, ona bedzie matką i moze znow sie do siebie zblizą. Jesli powie to maz odejdzie a ona zostanie sama, rozwod i szarpanina w sadzie o dzieci

Gość gość
dlaczego zawsze w liiikend pojawiaja sie tak kretynskie tematy na cafe? otoz dlatego,ze znudzone gimgowno sie nudzi i nie potrafi znalezc sobie zadnego zajecia xxxxxx nie potrafi cieszyc sie nawet swierzym,cieplym powietrzem,tlenem

Gość gość
jak widać mężczyźni są dobrzy tylko kobiety złe

Gość gość
bo to kobiety coraz bardziej się kurwią a nie faceci faceci chcą rodziny a kobiety kasy, kariery i r****nia bez zobowiazan !

Gość gość
prawda boli kobiety !