Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam przyłapana na seksie z męzem

Polecane posty

Gość gość

przez pokojowke w hotelu, przez pomylke weszla, nie wiedziala ze juz ktos jest ,ale wstyd , bylam w pozycji na pieska :/

Gość gość
wstyd to jest wtedy, kiedy para w hotelu nie uprawia seksu :P

Gość gość
No cóż, trudno stało się. Czasu nie cofniesz. Nie na wszystko mamy wpływ. Ale ona chyba Was nie zna? Jeśli nie zna to pół biedy.

Gość Mati5356
Trzeba było kontynuować i poprosić pokojówkę żeby zrobiła zdjęcia na pamiątkę żeby później móć pokazać dzieciom i znajomym czy wrzucić na fejsa słit focie.

Gość he he heyo
mnie też pokojówka przyłapała na sexie w hotelu ale co mnie to interesuje przecież to żadna moja znajoma :)

Gość Mati5356
ja się w ogóle nie ubieram chodze na golasa i c hu j moje ciało, zram sikam r****m wszędzie

Gość gość
wstyd to byłby kiedy Twój kochanek przyłapałby cie na seksie z mężem

Gość gość
tez masz problemy szkoad ze nie przylapala cie jak na dwa baty cie brali moze by sie dolaczyla i orgia by byla:D

Wstyd to by był jakby to nie był Twój mąż. Mnie kiedyś siostra tak weszła do pokoju, jak jeszcze z nią wynajmowałam mieszkanie, teraz się z tego śmiejemy. Następnym razem zamknijcie drzwi na klucz.

Gość gość
pokojówka nie wejdzie, gdy ktoś w pokoju jest. ale jak dla gimnazjalistów to takie 5/10.

Gość gość
No i co. Przylaczyla sie do Was? :-P

Gość gość
zalezy jaki to hotel, ja kiedys spałam w motelu pod warszawą, rano wstaje, byla juz 11, myje sie, gola chodze po pokoju a tu jakas baba weszla :O:D

Gość gość
Problem pojawiłby się wtedy, kiedy zostałabyś przyłapana na seksie NIE z Twoim mężem, tak to nie ma się czego wstydzić ;)

Gość gość
a mnie by to podnieciło :)

Gość gość
Bo sie wystawia 'do not disturb' zawieszke na drzwi I juz zadna pokojowka ci ne wejdzie. Jak nie ma 'do not disturb' to kazdy pokoj jest sprzatany I pokojowka wchodzi do srodka.

Gość vorbei
To byla niewidoma pokojowka...z pewnoscia :-D

Gość gość
jak nie zdasz kluczy to pokojówka nie wejdzie. ale fakt, jak standart rynsztokowy to i takie pokojówki...

Gość zalezy jaki hotel
pracowalam kiedys w 5 gwiazdkowym hotelu jako pokojowka i kiedy mialysmy uprzatnac dany pokoj, to mialysmy polecenie pukac w drzwi 2 x - jesli nikt sie nie odezwal, to moglysmy wejsc do pokoju, bo to oznaczalo ze pokoj jest wolny. Chyba ze wisiala na klamce zawieszka z napisem PRIVACY - wtedy nie moglysmy wejsc do pokoju :) jak nie ma zawieszki na klamce to jak nikt sie nie odzywa przy pukaniu w drzwi, to pokojowka ma prawo wejsc do pokoju. Skad my mamy niby wiedziec ze ktos w pokoju jest czy go nie ma? nie stoimy pod drzwiami pol dnia i nie czekamy az ktos wyjdzie. U autorki pokojowka pewnie pukala, ale ze autorka byla zajeta sexem to pewnie nie uslyszala nic. A zawieszki na drzwiach pewnie nie zawiesila, wiec i pokojowka miala prawo wejsc do pokoju :)

Gość gość
prawda, prawda.... ale prostak tego nei wie. W hotelu bywa raz na ruski rok, wiec skad ma wiedziec.

Gość gość
no, jak ja chcę by mi posprzątali pokój to zgłaszam w recepcji. Normalnie nie życze sobie, by mi coś lazło do pokoju kiedy są tam moje rzeczy. I jeszcze mi sie nie zdarzyło, by mi sprzątaczka wlazła bez mojego życzenia. I jestem w hotelu raz, dwa razy w roku. a jak jest akcja, to zawsze zamyka sie drzwi.

Gość futureone
podaj do sadu....do skandal!!!!

Gość do goscia powyzej
ale z Ciebie prostaczka... "Zeby mi cos lazlo do pokoju" , sama jestes cos i to w dodatku niewychowana i nieobyta w swiecie idiotka. A pokojowka ma klucz czy karte do kazdego pokoju, wiec twoje zamykanie ich na klucz mozesz sobie w d*pe wsadzic :D Jestes jak Pawlak w filmie "kochaj albo rzuc", ktory wsiadl na statek z walizka i nie dal boyowi na statku ich zaniesc do kabiny :D ciekawe czy rzeczywiscie tak raz w roku czy 2 jestes w tym hotelu, ale z tego co piszesz to smiem w to watpic :D chyba ze w jakims podrzednym hostelu czy motelu przy drodze gdzie kazdy musi wokol siebie sam robic wszytsko :D

Gość gość
do gościuwy wyżej; chcesz mnie ciemnoto obycia uczyć? jak była sprzątaczka, to jest kosz opróżniony, a jak nie był, to sprzątaczki nie było. a jak mnie w recepcji nie posłuchaja, to poszukam innego hotelu. ale jeszcze sie nie zdarzyło. A zatrzymuje sie w standardzie przecętnym, holiday inn.

Gość do goscia powyzej
a to szukaj sobie nawet i gwiazdki na niebie, chooj mnie to obchodzi :D a ciemnota to ty jestes, co wlasnie pokazujesz, ale spoko, osmieszaj sie dalej :D posmiejemy sie z ciebie, jaka ty to obyta w swiecie i madra jestes :D

Gość gość
w którym miejscu było coś smiesznego, miernoto? zacytuj, wiesz co to "cytat"?

Gość do goscia powyzej
bez sensu cytowac cale twoje posty, bo cale sa jakims zartem :D a jaka agresywna jestes buahahaha

Gość gość
w którym, miejscu dokładnie jest ta agresja?

Gość gość
no dalej!!!

Gość do goscia powyzej
no wiesz, z reguly wyzywanie ludzi jest oznaka agresji, nie uczono cie tego nigdy? ale fakt, po twoim "obyciu w swiecie" i wyrazaniu sie mozna wnioskowac ze twoje wyksztalcenie zakonczylo sie na etapie podstawowki, ewentualnie moze jeszcze jakas zawodowka?

Gość gość
gdzie widzisz wyzywanie dokładnie, proszę o cytat.