Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playplus

Nużeniec ludzki

Polecane posty

Gość playplus

Wydaje mi się, że zniknął temat o nużeńcu z tego forum. Więc założę nowy. Jeśli nie to by ktoś mógł mi podać linka do poprzedniego tematu:)

Gość playplus
nikt więcej się nie przyłączy do tego tematu? Do osób zarażonych nużeńcem: czy pomaga wam olejek herbaciany?

Gość gość
ja też bym chciała wiedzieć, gdzie wywaliło poprzedni temat, bo była tam masa info... może nowy post się rozrusza

Gość gość
gdzie kropek, irena, sylwia, papaja, lady lavender...... ?

Gość choleracholera1111
dlaczego usunieto poprzedni temat? przeciez tam bylo mnostwo pomocnych informacji do cholery jasnej!!

Gość playplus
Zgadza sie! W poprzednim temacie bylo tyle porad:(

Gość henry474
Ja również szukam jakiś informacji, ponieważ męczę się z nużeńcem i nie mogę z nim wygrać. Macie jakieś sprawdzone sposoby? Zastanawiam się nad maścią ZZ ze strony nuzeniec.com.pl, czy ktoś próbował? Nie mam już sił.

Gość stefanbarak
Witam, ja znalazłem taki sposób, daj***ardzo szybko efekty, polega na kupieniu dziegdziu brzozowego - taki olejek z kory brzozy można kupić za parę złotych na allegro jak kupiłem ukraiński, i dodaniu paru kropel do szamponu i olejku do masażu który wcieram po kąpieli oraz odżywki do włosów. Nie dawać za dużo tego olejku bo ma bardzo intensywny zapach. U mnie nie ma już efektu swędzenia, skóra ładnie się wygoiła a miałem objawy czerwonych policzków i plam na skórze włosów. Jak komuś pomogło to proszę o wysłanie podziękowań na mail stefanbarak@o2.pl. Mogę jeszcze polecić parę suplementów wspierających np. wzmocnienie włosów i poprawienie wyglądu skóry a przerobiłem tego bardzo dużo i wiem które dają skuteczne, szybkie efekty a są naturalne i tanie. Polecam i pozdrawiam.

Gość gość
Walczyłam z tym paskudztwem przez ponad pół roku. Ostatecznie pomogło mi mycie twarzy mydłem z nanosrebrem z VisVin, smarowanie twarzy kremem Stop Demodex. Wzwiązku z tym, że u mnie doszło do zakażenia oczu stosowałam jeszcze żel do powiek też z serii Stop Demodex. Dodatkowo zaostrzona higiena, wycieranie twarzy tylko ręcznikami papierowymi.

Gość Lileczka36
Wszystkie istotne informacje na temat nużeńca można znaleźć na stronie Centrum Walki z Nużeńcem. Można także tutaj znaleźć kosmetyki, które pomogą wytępić tego pasożyta z naszej skóry :)