Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8 miesiac

Rozstepy na pochwie

Polecane posty

Gość 8 miesiac

jestem w 8 miesiacu ciazy:) I postanowilam sie dzis wydepilowac cala. Na pochwie tez:P I zauwazylam w lusterku 2 male rozstepy tam:( Nawet nie wiem dlaczego, bo nie przytylam za bardzo. Nie wyglada to ladnie. Miala kora podonie? Jak sie pozbyc tych rozstepow badz sprawic by byly niewidoczne. Boje sie, ze moze na pochwie pojawic sie wiecej, jak im zapoiegac?

Gość gość
Ja pier... czy Ty wiesz gdzie jest pochwa?? I Ty dziecko bedziesz rodzic?? Idiotka!

Gość idjehbrftg nhmy,;.
jak dostrzegłaś te rozstępy? bo to mnie niezmiernie ciekawi :)

Gość gość
Bardziej ciekawe jest to ze ma wlosy w pochwie.

Gość 8 miesiac
dostrzeglam po ogoleniu sie:( ojej pochwa czy c*pka co za roznica.

Gość idjehbrftg nhmy,;.
a gdzie znajduje się pochwa, moja droga?

Gość gość
Bardziej niz rostepy powinno Cie martwic to, ze Twoje dziecko bedzie mialo głupia matke:/

Gość gość
Pochwa czy c*pka? Robi się coraz ciekawiej. To jak to jest, mąż ci wkładał do pochwy czy do c*pki? O)

Gość 8 miesiac
maz wklada do wnetrza pochwy. Co sie tak czepilyscie jest pochwa na zewnatrz i wewnatrz. Moze ktos mi wreszcie odpowiedziec na moje pytania?

Gość idjehbrftg nhmy,;.
Uwielbiam kafe :) Takiego zagęszczenia ludzi głupich jak tutaj nie ma na żadnym innym forum :) Czytanie takich rzeczy stale mi uświadamia jak bardzo odstaję d większości ludzi :) Lem miał rację :)

Gość idjehbrftg nhmy,;.
"maz wklada do wnetrza pochwy" To jednak debilka jest :)

Gość gość
Możesz je zamalowac korektorem - ja tak robiłam. I co wieczór wcierałam w pochwę olejek rycynowy. Jak juz mi ręce odpadały to prosiłam męża. tylko po porodzie jakoś nie chciał ze mną miec zbliżeń - chyba go te rozstępy obrzydzały.

Gość gość
Rozstępy usuniesz sobie laserowo po ciązy, zacznij już odkładać kaskę. Zresztą, najzywżej nie będziesz golić bobra. Może okaże się, że mąż woli takie bardziej zarośnięte?

Gość ankazkrakowa
ja też ma rozstępy. dwa dzisiaj zauważyłam jestem 5msc po porodzie i mam 30lat, szukałam tematu w internecie, nie jest to zmyślona historia.aż się zdziwiłam,że jest to możliwe, na brzuchu,udach,piersiach - rozumiem, ale w takim miejscu...

Gość gość
Również mam tam rozstępy, pozostałość po ciąży, nawet na udach mam :/

Gość gość
nie no, nie moge :D dobra, usmialam sie jak norka, to teraz sie wypowiem - moje drogie panie - pochwa jest WEWNATRZ ciala, nie ma czesci zewnetrznej pochwy, przypuszczam, ze rozstepy macie na wargach sromowych wiekszych; nie bardzo sobie wyobrazam, jak moglyby one byc na pochwie, a tym bardziej zostac NA niej zauwazone. Nie no, padlam. Serio. Az dziw bierze, ze te kobiety sa w ciazy...

Gość gość
Uwaga lekcja anatomi! Ta część owłosiona to wzgórek łonowy , który przechodzi w wargi sromowe wieksze, potem sa te mniejsze. W końcu przedsionek pochwy i w pochwa! Pochwa "przechodz"i w szyjke macicy i w końcu macice. :-)

Gość gość
Ha ha, moze te rozstepy to na macicy w ogole? :D

Gość gość
Nie mogą być na pochwie :D Rozbrajają mnie takie babki, znałam jedną co miała dwójkę dzieci, a powiedziała kiedyś że tamponów nie używa, bo by musiała przy każdym sikaniu wymieniać- coś tam powiedziałam że to kwestia doboru rozmiaru itd, a ona zdziwiona- "ale to przecież niehigieniczne, jak przez ten tampon mocz przelatuje a potem zostawia się taki...". Mogą być rozstępy na kroczu, także w pachwinach, przy wejściu do pochwy, nawet nie trzeba przytyć szczególnie, po prostu miednica się rozszerza to i skóra może się naciągnąć.