Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awq

Czy można przestać kochać pierwszą bezgraniczną miłość ?

Polecane posty

Gość awq
no właśnie duuuuuuuużo mu o tym mowie..ale chyba nie poddam sie szybko bo za bardzo kocham..walcze jak tylko moge. :) moze sie uda innym sposobem. pokaze mu ze nie zalezy mi tak bardzo to on zacznie sie starac ;) .. A TY WEZ DO NIEGO NAPISZ!! i koniecznie napisz mi czy odpisal..jestem strasznie ciekawa :) ale uwierz mi ze jak odpisze to bedziesz przeszczesliwa..wiem to po sobie. wiele razy tak bylo ze postanowilam napisac[ jak jeszcze nie bylismy razem]. on odpisal i pisalismy a ja chodzilam przeszczesliwa calymi dniami z paru smsów ;)

Gość gość
ja tez jestem szczesliwa jak moja pierwsza milosc przysyla mi smsy.takie mile ze az lezka sie sie zakreci w oku

Gość gość
nigdy nie przestalam kochac pierwszej milosci

Gość gość
a minelo 35 lat

Gość gość
tak ,ja tak mialam, kochalam jak idiotka przez hmm.... 4 lata ? potem jakos powoli , polwi coraz mniej. on mnie ranil ale jak uparta i tak wierzylam ze cos z tego wyjdzie. pomeczylam sie jeszcze 2 lata. czyli razem 6 i zakonczylam- poczulam ulge i w zyciu nie chcialabym z nim byc. moje uczucie do niego minelo dawno ale dlugo mi zajelo zeby sobie to uswiadomic.

Tak mozna sie zakochac ponownie. Mi przytrafilo sie to po 11 latach bezgranicznej milosci i ulozylam.

Gość gość
U mnie sytuacja wyglądała w ten sposób że wyznałam mu kiedyś, że coś do niego czuje....on był w mega szoku (bo mówił, że kiedyś chciał mnie w sobie rozkochać, a ja sie nie dałam...no bo w sumie to był początek znajomości więc byłam pewna, że sobie zartuje)...i, że sobie z tym poradzimy, żebym się tylko nie oddalała od niego...bo mu zależy....byłam w 7 niebie...potem spotkaliśmy się, było cudownie...:( Nagle przestał się odzywać.. a jak już to zrobił to rozmowa mnie męczyła bo dalej traktował mnie jak "przyjaciółkę. Czułam się zdewastowana… zwróciłam się o pomoc do rytualisty – jego mail (perun72@interia.pl) , nagle po kilkunastu dniach to on zaczął zabiegać o spotkania…. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą.