Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzina123

luty 2014 :)

Polecane posty

Gość Elmary
Witaj abra makabra To ja pisałam o wizycie ale chodziło mi o usg w 12 tyg. Pierwsza wizyte umówiłam na przyszły tydzień. Bez usg. Idę innym programem.

Gość chudzina123
witajcie, co do pracy raczej nie bede pracować do konca, pracuje na produkcji po 12h zmiana 4 brygadowa niestety pracy nie mam łatwej musze stac 12h i mimo klimy na hali jest bardzo goraco , wczoraj prawie bym zemdlała na hali wiec mysle ze popracuje do 3 miesiaca i pojde na zwolnienie nie bede sie forsować dla dobra malucha. ja mam prawdopodobnie 6-7 tydzien, we wtorek mam wizyte i wszystkiego dokladnei sie dowiem :) pozdrowienia w ten upalny dzien :)

Gość Będzie trójeczka :)
Witajcie dziewczyny, wczoraj zrobiłam test i no czarno na białym 2 kreseczki. Mam juz w domu dwie dziewczynki, co prawda myślałam o 3 dziecku, ale na razie świadomie bym się nie zdecydowała. Poczekałabym jeszcze ze 2 lata, ale los wybrał inaczej. Z kalkulatorów wychodzi że termin będę mieć na 28 luty, czyli trwa 5 tydzień, do lekarza wybiorę się koło 8 tygodnia, kiedy będzie już bić serduszko. Mogę współnie z Wami czekać na ten ważny dzień?

Gość chudzina123
witaj bedzie trojeczka! :) gratulacje! oczywiscie, że mozesz sie przyłaczyc, im nas wiecej tym lepiej :)

Gość gość
jest tu ktos ?

Witaj Będzie trójeczka:) U mnie też będzie trójeczka i identycznie, jak u Ciebie raczej zaskoczenie, ale nie tak do końca :) Tylko ja mam dwóch synów. Ile lat mają twoje dziewczynki?

Gość gość
Witam serdecznie! Jestem studentką studiów medycznych i prowadzę badania naukowe na temat porodu. W tym celu stworzyłam ankietę. Ankieta ta jest całkowicie anonimowa i dobrowolna, przeznaczona zarówno dla kobiet które już rodziły jak i do tych, które dopiero to czeka. Jeśli któraś z Pan zechciałaby wypełnić, będę dozgonnie wdzięczna. Każda wypełniona ankieta to malutki krok do przodu w napisaniu pracy :-) Podaję adres: http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/51cef6ffc8279/ Z góry dziękuję i życzę miłego dnia!

Gość Elmary
I u mnie trzecie w droddze ale planowane ;) Ja narazie jestem na zwolnieniu, wystąpiły drobne komplikacje, w przyszłym tygodniu mam USG i od tego będzie zależeć co dalej.