Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Razi mnie zachowanie moich sasiadek:(

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam na wsi na peryferiach miasta,a w takich małych społecznościach wszyscy wszystko o sobie wiedzą. Do niedawna bardzo spokojna okolica zaczyna zamieniać się w bardzo wyuzdane ,,centrum'' rozrywki. A to za sprawą młodziutkich, raptem 18 i 19 letnich dziewcząt, które całymi dniami przesiadują w miejscowym barze, zalecając się do dużo starszych od siebie, dojrzałych mężczyzn. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt iż wszyscy mieszkamy po sąsiedzku, zastanawia mnie fakt gdzie są rodzice owych rozpuszczonych panienek???, którzy nie widzą, albo udają że nie widzą jak ich córki robią z siebie w miejscowym barze, gdzie wszyscy się znają po prostu sz......y!!!

Gość gość
Kurczę mam to samo, a z jakiej miejsowości pochodzisz??? bo być może myślimy o tych samych dziewuchach:)

Gość gość
Z peryferii Dąbrowy Górniczej.

Gość gość
A wiec to ty jestes jedna z tych wscibskich bab do ktorych nalezy strzelac z kartaczy...

Gość gość
Nie jestem wścibska, napisałam ten wątek dlatego iż boli nie podoba mi się takie zachowanie u młodych dziewczyn zalecających się do zonatych, dorosłych mężczyzn, niech sobie puste, znudzone panny znajdą facetów w swoim wieku:(

Gość gość
Tak, a co ty też jesteś stamtąd? jeżeli tak to na pewno wiesz o kogo mi dokładnie chodzi.......... Takie dwie młode wywłoki, sorki, ale inaczej tych panienek nazwać nie można......:(

Gość Juja
Typowe zachowanie dziewczyn mieszkających na wsi, jedne obgadują z nudów drugie.

Gość młodaaaaaaaaaaaaa
Pewnie mąż autorki chodzi do tego baru i leci na młodsze, stąd frustracja :P

Gość gosciowkaSS
a co zalecaja sie do twojego meza :P? co Cie interesuja jakies glupie k***wki, wszedzie ich pelno tak samo facetow chetnyh na ich d**y :P

Gość Escobar997
Nie zaleca sie do twojego meza - to znaczy ze nie twoja sprawa. Opery mydlane sie znudzily? Podloga swieci sie jak psu jaja, ze takie glupoty publicznie nadawac?

Gość Juja
Nie mam jeszcze męża, a co do tych dziewczyn to są naprawdę niewiele młodsze ode mnie, tyle tylko że byłam inaczej wychowywana, szanuje pewne wartości, dlatego tak bardzo razi mnie takie nazbyt rozrywkowe zachowanie u młodych dziewcząt:(

Gość gość
Powariowaliście chyba, a niech sobie młode ku......i robią co chcą, widocznie lubią robić z siebie publicznie lekkie panienki:-)

Gość gość
no i co, zajmij sie swoim zyciem, nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy

Gość gość
Ale to są również poniekąd moje sprawy bo mieszkamy na jednej wsi i te dwie wywłoki wystawiają opinię całej wiejskiej społeczności, mam tu oczywiście na myśli tylko swoją wieś.

Gość gość
A co byście zrobili na moim miejscu gdybyście na wieczornym spacerku z pieskiem zobaczyli w samochodzie jednego z sąsiadów jak zabawia się z sąsiadką, dodam ze ona ma lat 19, a on 39:((((

Gość Heniu
A one szkodzą komuś? Wolisz, żeby kradły? Ja bardzo lubię jak laski nie ukrywają swojego kur....a - przynajmniej od razu wiem z kim mam do czynienia. Dzięki za namiary. Jak będzie się tam szykował jakiś projekt to zajadę i pogadam z nimi :)

Gość gość
Tak wydaje mi się ze raczej szkodzą bo sąsiad ma narzeczoną, tym bardziej mnie to irytuje, a najgorsze jest to że ta wywłoka doskonale o tym wie:(

Gość Od Bartok
Chlopa se lepiej poszukaj.:D

Gość gość
mam faceta:)

Gość Men1
O to muszę kiedyś zawitać do tej twojej wsi i poznać te panny, mieszkam niedaleko także nie będzie problemu bo znam te całe Trzebiesławice, ale nie wiedziałem że tam się takie rzeczy wyprawia, też lubię zabawy w aucie, dlatego muszę się tam jak najszybciej wybrać z kumplem na piwko do tego waszego baru:-))))

Gość Mieszkanka wsi.
Trafiłam przypadkiem na to forum i jestem naprawdę nie mile zaskoczona, bo sama mieszkam w Trzebiesławicach od urodzenia i powiem szczerze że takie frywolne zachowania niektórych dziewcząt z naszej wsi od pewnego czasu znacznie odbiegają od normy, tutaj nigdy tak nie było, znam rodziców tych dziewcząt i będę chyba musiała z nimi porozmawiać na ten temat, bo skoro już takie rzeczy pojawiły się w internecie to trzeba działać.

Gość gość
Nie twoj zasrany interes ;) poki nie robia ci krzywdy.

Gość gość
hahaha co za sieroty j****e... prawda jest taka ze jak chlop nie kocha to nie jest winna dziewczyna tylko on sam. uwazniej ich sobie dobierajcie to nie bedziecie musialy sie bac. widocznie pasztety z was i gowno a nie wasza sprawa. pod taka przykrywka nie myśl, ze ktos sie nabierze, dobrze wiemy o co chodzi

Gość gość
Fizycznej krzywdy może nie robią, ale nie mam zamiaru wracając do domu wieczorem natrafiać po drodze na sceny sąsiedzkiego seksu w samochodzie:( Jak już się wywłoka chce puszczać to niech pojedzie do sąsiedniej wsi, a nie tak że muszę widzieć na własne oczy taki nie codzienny widok:((((

Gość gość
u mnie też jest taka jedna młoda patologia. na prawo i lewo daje na przystankach, barach i w parkach, dzieci to ma już chyba 3, każde z innym, a ledwo co 20 lat skończyła. oczywiście nie pracuje, ciągnie benefity z opieki, a w sklepie co rano kupuje piwo, paczkę fajek, lizaka i zupkę chińską dla dziecka. horrror :D i taka to zachodzi i rodzi jak mała fabryka, a porządne nie mogą zajść :P

Gość gość
O to widzę ze nie tylko w Trzebiesławicach takie mieszkają, prawda jest taka że ku....two jest wszędzie:-(

Gość gość
Hehe tak bywa, ze porzadne nie moga zajsc.

Gość Maniekkk
Tak to czytam i zastanawiam się czy chodzi o te dwie małolaty, tą małą blondynkę i tą wyższą czarną? bo tylko te dwie wysiadują ciągle w miejscowym barze i spoufalają się z sąsiadami. He he a ta jedna ma tatusia policjanta, ale numer, czego to się można o sąsiadeczkach z neta dowiedzieć:-)

Gość gość
to polska właśnie wpierdalanie się z butami w czyjeś życie i wymaganie wstrzemięźliwości od kobiet,ci faceci tak samo decydują się na stosunek, są jeszcze gorsi od tych dziewczyn, obleśne podstarzałe typy, które biorą się za małolaty, ale im nic nie zarzucacie, to kobieta jest zawsze szmatą i wywłoką cóż za iście katolicki, miłosierny naród :o

Gość RONN10
Bo jak suka nie da to pies nie weźmie, kobieta też musi swój honor mieć, bo facet to tylko facet, d**ą mu zakręcą to pewnie że się skusi:-)