Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Razi mnie zachowanie moich sasiadek:(

Polecane posty

Gość myszawsosie
Tak samo jak pies nie da to suka nie weźmie ;) Kobieta może mieć większy popęd i ochotę na seks od faceta, który także może odmówić, nie ma tak, że jest zawsze gotowy, wręcz odwrotnie kobieta jest stworzona do uprawiania seksu z wieloma mężczyznami, bez problemu potrafi przyjąć parę stosunków dziennie, a jeden facet prędzej czy później nie wyrobi z produkcją spermy na taką ilość i częstotliwość zbliżeń.

Gość Nanek
Wszyscy tutaj macie trochę racji, każdy oczywiście ma prawo do własnego zdania na dany temat, ale prawda pozostanie prawdą, coś w tym chyba musi być z tymi pannami nie tak skoro aż do neta to trafiło. A więc co by nie mówić i nie gdybać to te młodziutkie dziewoje muszą mino wszystko być łatwiutkie w obsłudze:-) a szczególnie jedna z nich bo z tego co czytam to jest tu głównie mowa o jednej z nich- tej czarnej:)

Gość gość
Pozdrówki dla Trzebiesławic, mam tam kumpla. Nie znam co prawda osobiście tych dziewczyn, ale sporo ciekawego o nich słyszałem.

Gość gość
Tak jest, wywłoki zawsze pozostaną wywłokami.........Taka prawda:)

Gość gość
Wywłoki to wy macie zamiast mózgu szowinistyczne gnoje :o :o jak dobrze, że istnieją normalni ludzie nie zaglądający pod czyjąś kołdrę i nie ingerujący w niczyją moralność, ale nie łatwo o takich w Polsce.

Gość Zbychuuu!
Racje mają ci powyżej, bo skoro to mowa o dziewczynach ze wsi, to ja myślę że tam jest to trzy razy gorzej postrzegane niż w dużych miastach.

Gość Zbychuuu!
A może takie puszczanie się po barach i samochodach to jest po prostu jedyna rozrywka na tej wsi????:)

Gość Monisia12
Je je je, ale panny mają darmową promocję, Proponuje jeszcze może jakieś foteczki tych dwóch ,,BARÓWEK'' To dopiero przyniosło by wiejskim dziewczynkom popularność, Normalnie zostały by niekwestionowanymi gwiazdami tych całych Trzebiesławic:-):-):-) Nanananana, uuuuuuu;-)

Gość Milllla
Je je je, ale panny mają darmową promocję, Proponuje jeszcze może jakieś foteczki tych dwóch ,,BARÓWEK'' To dopiero przyniosło by wiejskim dziewczynkom popularność, Normalnie zostały by niekwestionowanymi gwiazdami tych całych Trzebiesławic:-):-):-) Nanananana, uuuuuuu;-)

Gość gość
wieśniaki to jednak wieśniaki :d nie dość że pod sklepem każdego obgadują to jeszcze na kafe szukają sensacji o sąsiadach

Gość Romcio pomcio
A chwila, ktoś tutaj wcześniej napisał ze jedna z tych panienek jest córką policjanta?????? No to ładnie, tatuś pilnuje porządku publicznego, a córunia d**y daje sąsiadowi w aucie:-( To jest materiał na dobrą komedię:-)

Gość gość
Ha ha. trzeba ją wywieźć na taczce tak jak Jagnę z Chłopów Reymonta:-))))

Gość Mikell
Autorko proszę o jakieś namiary na te panienki, nawet jakbym tam pojechał to skąd mam wiedzieć które to są, przecież się nie będę pytał miejscowych;)

Gość g.ość
Jeśli dziewczyny są dorosłe, to już nie wymagają opieki rodzicielskiej, ani też ich zgody. Więc nie wiem po co to zainteresowanie, czy wszyscy muszą żyć według naszego(twojego) wyobrażenia? To kochana, niczym byś się od nich nie różniła- a tak jesteś "tą dobrą". Ech nie wiem czemu ludzie tak bardzo interesują się życiem innych, jest tyle innych, ciekawych rzeczy, po co komuś zaglądać pod kołderkę? To dopiero zboczenie.

Przestań pier*****lić :) Gdybyś była pewna, że facet Cię kocha, jest mu z Tobą dobrze i tak dalej, to nie założyłabyś takiego wątku. Dzi***ki to najstarszy zawód świata. są wszędzie, świata nie zmienisz, ale masz wpływ na swoje myślenie. zacznij od siebie ;)

Gość Fiziunia
A ja myślę że skoro laska się puszcza ofem i to w dodatku z sąsiadem, a mieszkają na wsi to naprawdę wiek tu niema żadnego znaczenia, czy ona ma 17, 19, czy 25 lat to i tak nie wygląda to dobrze, laska się nie szanuje i tyle, co tu dużo mówić, ma p***ę łajdaczke i tyle. Bo skoro ona ma latek 19 a ten Sąsiad ma 39 czy jakoś tak no to o czym to świadczy. Kolesia teżnie usprawiedliwiam bo jest kupa napalonych fajnych babek w jego wieku, a nie r****ć jakąś łatwą sikse z sąsiedztwa;-(:-(

Gość gość
Do voteize: Otóż chyba nie doczytałeś do końca tego wątku, bo ja akurat swojego faceta jestem pewna na 200%, na tym forum poruszyłam problem k******a wśród moich ,,porządnych'' sąsiadek puszczających się z dużo starszymi od siebie sąsiadami, mówię tu o tym że facet mógłby być ojcem tej panienki, a r***a ją w aucie:-( Ale nie spoko może teraz taka moda nastała:-(

Gość Kropka2
Tak tak teraz jest moda na puszczanie się z sąsiadami, szczególnie w samochodach:)

Gość gość
No to autorko jeśli widziałaś taką sytuacje to mogłaś zadzwonić na policję bo takie rzeczy są niezgodne z prawem. Może by nawet jej tata przyjechał.

Gość gość
A faceci co tu piszą i chcą ich namiary to nie wiem czy żarty sobie robią czy są kretynami po prostu? Co jest fajnego w r****niu rozepchanej dziwki kurwiącej się z całą wsią? Przecież to obrzydlistwo.

Gość gość
Wszędzie tak jest.Jak panienki to jeszcze pół biedy ,gorzej jak stara baba zostawi męża i dzieci i miała ją cała wieś i pół sąsiedniej.

Gość gość
No tak, nawet nosiłam się z zamiarem zadzwonienia na policję, ale z uwagi właśnie na jej ojca dałam sobie z tym spokój, chociaż teraz się tak zastanawiam czy nie byłoby lepiej jakby tatuś dowiedział się w końcu kogo wychował.

Gość hihot
A ja bym tam sobie p******ł jakby ta panna była chętna, mieszkam niedaleko od tej wsi, w sumie co by szkodziło kiedyś się tam wybrać, najlepiej w weekend bo wtedy mam wolne:-)

Gość Mi lejdi
A ja uważam że wy faceci to z braku laku byście nawet dziurę w płocie wydymali. Jakaś pierwsza lepsza wiejska dziewucha się trafiła co niby nie ma oporów na ściągnięcie majtek a wy już wielce zainteresowani:-(

Gość gość
hihot p*********yś sobie? A nie wiesz, że od takiej dziweczki można się zarazić?

Gość gość
Nie no jakieś latawice z Trzebiesławic biją rekordy popularności, wystarczy się puścić z sąsiadem żeby się wylansować w internecie???!!!!!!!:-( Bo domyślam się ze tam w tych Trzebiesławicach to już dawno została królową kiczu i tandeciarstwa:( I o jakąś tanią tandeciare tyle hałasu:(

Gość hihot
Ale oczywiście w gumie, bo tak bez gumki to bym ją mógł tylko palcem dotknąć.

Gość Mirinia
Ha ha nie no jak tak dalej pójdzie to kiedyś faktycznie zjadą się tam adoratorzy tej frywolnej łatwej czarnuli starający się o jej d**ę. Bo jej d**a to normalnie jak trofeum.

Gość gość
Tak a w barze najłatwiej ją zastać w weekendy razem z koleżanką, takie dwie puste k***wki;-(

Gość Mistrz ceremoni
Ale panny mają lansik........, ale doczekaliśmy czasów wystarczy dać d**y po sąsiedzku i nieświadomie stajesz się ,,GWIAZDĄ'' neta.