Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Razi mnie zachowanie moich sasiadek:(

Polecane posty

Gość gość
A tak wogule to ciekawe czy ta panna zdaje sobie sprawę z tego że tak o niej głośno w necie:-):-)

Gość Loros
Kurwisko ani ładne.ani mądre, a emblemat na 100 stron...... jakaś wiejska wywłowka dająca d*pe, chuda ,wcale nie ładna, niech ją tatuś policjant bardziej pilnuje, bo sama dziewoja się nie upilnuje, daje d**y w aucie na zawołanie..........:-(

Gość Nincia1
Dobra wszystko wszystkim, ale facet też jest winny, skoro ją r****ł w aucie;-( A w dodatku sąsiad, no nie mogę:-)

Gość gość
No tak, tym bardziej że on ma prawie 40stke na karku, on kurwiarz, a ona młoda k***wka, wiejski duet....:-)

Gość gość
wyprowadz sie z mezem do Warszawy.tam wogole sa wszyscy porzadni,napewno na meza nie beda czyhac zadne pokusy:P

Gość gość
Sasiadki jak sasiadki ;) moga to sobie ruchaja. Zal mi bardziej was, zeby tak analizowac czyjes zycie seksualne trzeba miec swoje bardzo ubogie. :)

Gość gość
" K**wisko ani ładne.ani mądre, a emblemat na 100 stron...... jakaś wiejska wywłowka dająca d*pe, chuda ,wcale nie ładna, niech ją tatuś policjant bardziej pilnuje, bo sama dziewoja się nie upilnuje, daje d**y w aucie na zawołanie.........." Ciebie tez mozna tak nazwac. Otylosc jest sexy od teraz?

Gość Biga@
Ej co wy!!!! teraz to jest cool takie zachowanie. he he młoda k***a i starszy facet, żałósne, te młode k***wki mają jakiś niedosyt, a ci starsi faceci chcą się w ten sposób dowartościować, p********e NARCYZY................:-)

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie weźmie........

Gość gość
A ja się tam muszę kiedyś wybrać i p******ć tą panienkę, bo moje sąsiadki nie dają;-(

Gość Król Juliannn
Na co wy się łaszczycie, przecież ta panna wcale nie jest ładna, chuda, brzydka i pusta, a w dodatku pali jak smok, żadnej klasy, no ale skoro daje d**y to jest ok?

Gość gość
Ładne jaj, tatuś policjant, a córeczka k***a:-(

Gość gość
Co takiego dziwnego w tej sytuacji???? Przecież jej ojciec może niemieć zielonego pojęcia o tym że jego córka się puszcza z sąsiadami.

Gość Biga@
Dziwię się takim wiejskim latawicom, bo skoro mieszkają na wsi i dają d**y sąsiadom to logiczne jest że później ludzie będą plotkować.

Gość gość
A ja się tam facetowi wcale nie dziwię, chciał p******ć to p******ł, a że po sąsiedzku to co z tego:-) Jakby mu nóg p***a nie rozłożyła to by nie p******ł, a tak sobie zrobił dobrze. Głupia k***wka.

Gość gość
A ja tez chce sobie zrobić dobrze, jade tam do tej młodej zdzirki.......

Gość gość
tu na forum nic nei zdzialasz, idz do baru i tam zrob porzadek:-))

Gość gość
W tym barze to jest taki burdel że święty boże nie pomoże, te dwie gówniary robią tam za naczelne wywłoki, a ci faceci się ślinią na ich chude d**y........

Gość gość
A co tam na tej wsi to innych dziewczyn nie ma???? tylko te dwie są????

Gość gość
Oczywiście że są też inne dziewczyny, ale nic im zarzucić nie można, normalne porządne i poukładane dziewczyny, ale te dwie to jakaś masakra jest, nic nie robią tylko w barze przesiadują i mizdrzą się do do dużo starszych od siebie facetów, zero wstydu...............:-(

Gość Józia Rózia
Ale przecież takie puszczalskie dziewuchy to są wszędzie.

Gość gość
A ja wiem kto r****ł tą czarną, tylko zastanawiam się co ten facet w niej widział, k***a ale musiał być zdesperowany:-(:-(

Gość Ona123*
Heh autrko coś mi się wydaje, że tak Ci przeszkadza to, bo pewnie interesowął się nimi ktoś kto interesuje Ciebie, takie dziewczyny są wszędzie, u Ciebie 2, w innych miastach setki, nie wiem co tak nad tym ubolewasz, nie wychowasz ich, a jak Ci szkoda, że mają wzięcie to jak jesteś ogarnięta to powinnaś potrafić sprawić, żeby facet się Tobą zainteresował, niekoniecznie w taki sposób jak te 2 laski ;) Troche kreatywności i wiary w siebie

Gość Józia Rózia
Autorka po prostu wyraziła swoje zdanie na temat puszczalskich sąsiadek, w końcu k*******o trzeba tępić prawda????

Gość Ona123*
Od labiedzenia na forum na pewno nie wytępi, a raczej zwiększy bo okoliczni faceci chętni się tam wybiorą, więc póki co robi im reklamę

Gość gość
a wy dalej o tym?

Gość gość
Głupie suki a zwłaszcza ta czarna

Gość Józia Rózia
Reklamę????? no co wy, od kiedy to k*******o potrzebuje reklamy?????

Gość gość
Tak to czytam i dochodzę do wniosku że te panny są tam słynniejsze od prezydenta:-(

Gość gość
Jutro się tam przejadę oblukać te panny:-)