Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Razi mnie zachowanie moich sasiadek:(

Polecane posty

Gość gość
Faceci jesteście świnie!!!!

Gość gość
nie dziwne ze jest tam internet bo to normane ze wszedzie jest tylko ta wasza wioska ma powiedzmy 1 tys mieszkancow i okolo 10 osob siedzi na kafeteri i to na ten temat weszlo a dziwie sie dlatego bo kiedys ktos zalozyl temat z nazwa mojego mista w tytule i chyba ze 3 osoby razem z autorem i ze mna sie wpisalo:) A tak w ogole to wspolczuje takich d*podajek, ja bym linka wyslala na komende gdzie pracuje tatus

Gość milutki i wesolutki
aj tam od razu świnie, słuchaj wiejskie dziewczyny są najlepsze i zarazem najłatwiejsze, dlatego chłopaki udajemy się do tej wsi i r****my te dwie k***wki, jeeeeeeeeee

Gość gość
Tatuś to chyba nie ma zielonego pojęcia że córeczka się puszcza z sąsiadami, chociaż teraz to już nie wiem bo tu wszyscy plotkują, także nie zdziwię się jeżeli tatuś się czegoś dowiedział, ale z drugiej strony to ta panna powinna sobie zdawać sprawę że mieszka na wsi i takich rzeczy się nie odpiepsza bo to się szybko roznosi, no ale właśnie po tym poznać puste laski:(

Gość TAK TAK TAK....
Hej a skąd wiecie że jej tata jest policjantem? w tym internecie to nic się nie ukryje.

Gość gość
a ty nie wiesz kim jest twoj sąsiad?? takie rzeczy sie wie, kto jest kim

Gość gość
afera o dwie pannice w barze hehe a ja jestem z wielkiego miasta mam scigac wszystkie lafiryndy w barach:-)?zycia by mi nie starczylo,w miescie kocham jedna rzecz-anonimowość,nie znam zadnej sąsiadki w swoim bloku i nie zamierzam poznawać nawet schodami chodze nie winda żeby żadna hiena nudzaca się w domu mnie nie kojarzyla ja już dobrze wiem co się siedzi w glowach babom co nie maja swoich zajec

Gość gość
afera o dwie pannice w barze hehe a ja jestem z wielkiego miasta mam scigac wszystkie lafiryndy w barach ?zycia by mi nie starczylo,w miescie kocham jedna rzecz-anonimowość,nie znam zadnej sąsiadki w swoim bloku i nie zamierzam poznawać nawet schodami chodze nie winda żeby żadna hiena nudzaca się w domu mnie nie kojarzyla ja już dobrze wiem co się siedzi w glowach babom co nie maja swoich zajec :) dokładnie

Gość Juja
Aj takie panny też są potrzebne, ale zobaczcie jaki lansik mają owe dwie siksy w internecie xD

Gość gość
Jakieś kurwiska wiejskie, a wy piszecie c**j im w d**ę:-(

Gość Biała Mewa
Jak ktoś nie ma co zrobić ze swoim życiem to poprostu się puszcza, ale przecież one same się nie puszczają, ci panowie sąsiedzi to co święci?

Gość gość
No właśnie wszyscy tutaj jadą równo te dziewczyny a ci faceci to co??? i w dodatku tyle lat starsi, skoro taki dojrzały facet poleciał na taką młodą sikse to chyba nie do końca z nim wszystko w porządku.

Gość Herbatynka
No tak ci faceci są tak samo odpowiedzialni jak te dziewczyny:-(

Gość gość
Dajcie laskom spokój niech dalej d**y dają, skoro im to pasuje:-)

Gość gość
A te dwie rozpustnice nadal tu królują:-(

Gość Z innego wymiaru
Takie dziewczyny sa wszędzie tylko na wsiach jest o tym bardziej głośno niż w miastach. Ale d*podajek nigdzie nie brakuje:-(

Gość gość
Do autorki- otóż co cię obchodzi życie tych dziewczyn????

Gość gość
co tam słychać nowego w trzebiesławicach

Gość szperma szmekt zo leker
hej :) jestem 17-letna dziewczyną, i wiem jedno.. bukkake to najfajniejsza zabawa na swiecie. to bezpieczny seks, bo faceci w ciebie nie wchodza a jedynie najwyzej obmacuja po czym dostajesz cale mleczko tylko dla siebie.. chyba ze we dwie albo trzy jestesmy, no to sie dzielimy, bo przeciez trzeba sie dzielic ;) zanim facet dojdzie lubie przez sekunde spojrzec na jego twarz, zeby widziec w nich dzikie pozadanie.. a pozniej poczuc jak mnie smagają cieple biale strumyki a uszy zalegaja od jego jękow rozkoszy.. pozniej podchodzi kolejny, kolejny, kolejny, dwoch, trzech naraz, jeden przez drugiego.. o to w tym chodzi :) hmm chcecie o tym pogadac? zapraszam na Bukkake Czat Chatzy ;*

Gość gość
Jak tam sasiadki?????