Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Razi mnie zachowanie moich sasiadek:(

Polecane posty

Gość makaroon
Do Mańka. Hej też kojarzę te panny, chociaż mieszkam kawałek dalej bo w Siewierzu, a tą czarną to sam miałem przyjemność bzyknąć. To było jakieś pół roku temu, wystarczyło trochę piwa:))))

Gość Maniekkk
O cholera własnym oczom nie wierze w to co czytam, a myślałem że mieszkam w takiej fajnej spokojnej wsi, te panny co prawda znam tylko z widzenia bo raz że troszkę za młode jak dla mnie, a dwa że mi się nie podobają, ani jedna, ani druga. Ta z ciemnymi włosami to takie toto chude:( no ale jeżeli ktoś lubi wsadzać w kości to polecam. Kurczę aż się muszę jutro jakoś dyskretnie wywiedzieć kumpla, który z sąsiadów taki odważny że ją pukał, ja bym się nie skusił nawet jakby mi się podobała, Z uwagi na tatusia policjanta.

Gość gość
Nie spodziewałam się aż takiego odzewu. A co do tego odważnego sąsiada, który się na ową panienkę pokusił to nie chce tutaj publicznie pisać ani jego imienia, ani nazwiska, ani nawet ksywki, bo tak jak pisałam powyżej to mała społeczność gdzie wszyscy się znają, albo przynajmniej dobrze kojarzą.

Gość gość
RONN10 Bo jak suka nie da to pies nie weźmie, kobieta też musi swój honor mieć, bo facet to tylko facet, d**ą mu zakręcą to pewnie że się skusi To facet już nie musi być honorowy, a kobieta ma być żywym przykładem cnót wszelakich ? :o :o Żałosne, szowinistyczne tłumaczenie. Nie ma facet to tylko facet, kobieta to tylko kobieta, samica ma swoje potrzeby i popędy seksualne równie mocne co facet i je zaspokaja, mamy równouprawnienie czyż nie ? Więc nie wiem skąd tyle oburzenia, huj was to powinno obchodzić kto, z kim i gdzie uprawia seks.

Gość gość
równie mocne co samiec*

Gość gość
Im przeszkadza twoje wscibstwo. Nie chodz do tego baru jak ci sie nie podoba.

Gość RONN10
Ja to rozumiem, ale skoro się laska z tym afiszuje, jeszcze podobno z sąsiadami to chyba dobrze o niej nie świadczy:(

Gość gość
Ja nie chodzę do tego baru, tylko mieszkam w pobliżu i widzę co się dzieje:(

Gość gość
A jak faceci bzykają po kolei partnerki z pracy to już jest ok ? hipokryzja hipokryzja i jak można oceniać czyjąś wartość na podstawie aktywności seksualnej ? :o Choćby dziewczyna spała sobie z 3 facetami każdego dnia świadczy o neij jedynie to, że ma b.wysoki ponadprzeciętny popęd, a nie jakim jest człowiekiem.

Gość gość
I się chwalą kolegom z pracy ilości zaliczonych panienek, są z tego dumni i zdobywają za to uznanie, a analogicznie kobieta jest gnojona i zwyzywana od k***w, szmat i wywłoki. :o

Gość Maniekkk
Ale to jest taka nie duża wieś, tutaj ludzie naprawdę trochę inaczej na to patrzą, a takie dziewczyny są nie najlepiej odbierane.

Gość gość
w sumie to wielka d**a, a nie równouprawnienie, nadal panuje wszechobecny szowinizm, facet za uprawianie seksu z dużą ilością kobiet otrzymuje order zdobywcy, kobieta za spanie z dużą ilością mężczyzn łatkę puszczalskiej szmaty, pięknie. :o :o

Gość Maniekkk
Oj tam już od razu order zdobywcy. Sam mieszkam z tymi dziewczynami po sąsiedzku i strasznie mnie nurtuje, który z sąsiadów był na tyle głupi żeby ją puknąć. Ja wolałbym pojechać gdzieś dalej, a tym bardziej jak to wcześnie autorka zaznaczyła że ta panna ma 19, a koleś 39 lat:( Muszę pomyśleć który gagatek po sąsiedzku ma coś koło 39 lat, do rana się dowiem na pewno:)

Gość gość
O rany będzie się całą noc w detektywa bawił he he

Gość Maniekkk
Wiem już kto był tym śmiałkiem i w sumie nawet o tej właśnie osobie myślałem. wcale mnie to nawet specjalnie nie zdziwiło bo koleś pozuje trochę na takiego miejscowego Dżolero:)

Gość gość
To się podziel wiadomościami:)

Gość coz
BOZE JAKA ZAPYZIALA WIES...ZAL PFFF... nie nie "puszczam sie" ale w zyciu bym nie chciala mieszkac w miejscu w ktorym ciagle pokutuje przekonanie ze "jak suka nie da to.." oraz podwojne standardy morlane dla oceny postepowania mezczyzn i kobiet (oni to, choc starsi, doswiadczeni, ZONACI I DZIECIACI postrzegani sa przez plebejska spolecznosc jako nieomal ofiary deprawowane przez nastoletnie "zespute siksy". szkoda ze nie przez femme fatale normalnie modliszki, syreny ktore spiewaja tak ze mezczyzni sa bezbronni -smiech na sali) ehh, RAFDOSC ZYCIA DO MNI E WRACA, NIEOMAL POPADLAM W DEPRESJE ALE PRZECZYTALAM TEN KOMENTARZ WSIOWEJ TEPEJ BABY I TAK SIE UCIESZYLAM, ZE LOS NIE RZUCIL MNIE W TAKA SYTUACJIE I NIE WYROSLAM NA JEJ PODFOBNA, dZIEKI PANIE

Gość gość
Wiem to Stasek od Klamków

Gość O JEZU, O JEZU
nIE ZESRAJ SIE AUTORKO BO TE NASTOLATKI ZAPEWNE PUSZCZAJA SIE Z TWOMI MEZUSIEM, BRACISZKIEM I TATUSIEM. Ktorzy oczywiscie sa niewinni a ich jedyna przywara jest fakt ze r***aja wszystko co mlode i na drzewo nie ucieka...ale zasciane hahaha i zapewne innych tam nie ma atrakcji???/

Gość Uber
A gdzie to jest ta wieś dokładnie? bo może bym zawitał skoro tam jest tak wesoło, że młode dziunie łatwo dają d**y:-);-) podajcie dokładne namiary :)

Gość Maniekkk
Nie no sama wieś jest całkiem spoko, Kolego Uber zapraszam na piwko do nas do baru, pokażę ci te panny. Ale nie wymagaj cudów bo do Angeliny Jolie to im daleko:)

Gość gość
Zajęcie jest jakieś zawsze, ale te panny jedyne co potrafią to przesiadywać w barze , jako jedyne dziewczyny zresztą, bo reszta tam to sami panowie, no i oczywiście bzykać się po kątach-po polach, łąkach i samochodach:(

Gość Maniekkk
Stasek od Klamków to ja. Ja ich nie r******m

Gość Maniekkk
oj ktoś się tu pode mnie podszywa:(, a co do tamtego to taki z drzewa urwany, znaczy ksywe ma taką,reszty nie powiem:)

Gość Maniekkk
Tak między nami facetami to tę czarnule bym r***nął ale żona mnie pilnuje

Gość gość
Ło widzę, że te dwie barowe latawice z Trzebiesławic są słynne nawet w necie!!! Kuźwa wystarczy być zwykłą puszczalską żeby zostać gwiazdą internetu. A tak na marginesie to ta czarna faktycznie tak każdemu daje???? bo jeśli tak to ja też chętnie skorzystam:-) :-)

Gość gość
Trzebiesławice- piękna okolica, gdyby nie te dwie ku....y byłyby stolicą:) he he.

Gość gość
Szmatą to ty jesteś autorko, rozgłaszasz je w internecie, żeby cała Polska się o nich dowiedziała ? Wścibska, zacofana dziewucha.

Gość gość
"w zyciu bym nie chciala mieszkac w miejscu w ktorym ciagle pokutuje przekonanie ze "jak suka nie da to.." oraz podwojne standardy morlane dla oceny postepowania mezczyzn i kobiet (oni to, choc starsi, doswiadczeni, ZONACI I DZIECIACI postrzegani sa przez plebejska spolecznosc jako nieomal ofiary deprawowane przez nastoletnie "zespute siksy". szkoda ze nie przez femme fatale normalnie modliszki, syreny ktore spiewaja tak ze mezczyzni sa bezbronni -smiech na sali)" Dokładnie, ale to już nie jest śmieszne tylko tragiczne. :o O tak podwójne standardy moralne dla kobiet i mężczyzn, a te idiotki temu hołdują, nie dostrzegają tego szowinistycznego zagrania, facetowi więcej przystoi tylko ze względu na fakt bycia facetem, to jest jawna dyskryminacja płciowa wpisana w naszą kulturę ! :o Co za utopia.

Gość gość
az dziwne,ze zawsze szczery nie podaje tu na tacy swoich swietych porad :D