Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atka25

Ciąża nie ciąża? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość atka25

Cześć wszystkim :) Mam do was pytanko, jak każdy tutaj :) Nie panikuję ani nic z tych rzeczy broń boże ale zastanawiam się czy jest możliwość że jestem w ciąży. Od jakiegoś czasu miewam problemy żołądkowe, wczoraj kręciło mi się w głowie i do tego miesiączka się spóźnia dziś jest 35 zień cyklu a tu cisza. Zazwyczaj na tydzień przed bolały mnie piersi a teraz nic. Nie wiem sama co myśleć. Opłaca się robić test czy może wstrzymać się jeszcze kilka dni?

Gość gość
to zalezy czy masz regularny okres czy nie ja mam regularny i umnie np.4 dni bez okresu oznaczało ciąze jesli mineło juz np tydzien od spodziewanej miesiaczki to zrób test niejest drogi a przynajmniej bedziesz wiedziec

Gość gość
u mnie czasami są wahnięcia typu 28 dnia a za chwilę 35 dni ma cykl i dlatego zastanawiam się nad możliwością bycia w ciąży :)

Gość gość
a mialas jakas taka sytuacje powazniejsza ze mozesz sie tej ciazy obawiac?

Gość gość
poza tym mi ostatnio spoznil sie 8 dni i przyszedl:) a tez troche sie obawialam:)

Gość atka25
Każdy kontakt seksualny nawet zabezpieczony nie daje 100% pewności, a raz czy dwa razy zdarzyło się nam że "bawiliśmy się" przez chwile bez gumek więc stąd moje dumanie czy to ciąża czy nie. A do tego dochodzi to że moje miesiączki są nieregularne bo raz cykle mam 28 dni a za chwilę 35 dni. I nigdy nie wiem czy właśnie się spóźnia czy to akurat ten późniejszy cykl. Chyba poczekam do końca tygodnia i zobaczę co się będzie działo a jak czerwona franca nie przyjdzie to wtedy zrobie test i będzie wiadomo na czym stoję

Gość gość
ja też mam takie wahania cykli i mialam podobne obawy do Twoich i gdy zrobilam test rano i okazal sie negatywny to kolo poludnia tego samego dnia przyszedl okres:) (po 8 dniach teoretycznego spoznienia)

Gość ania.doradca.ladeevit
atka25, czy jesteś w ciąży możesz się dowiedzieć wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki. Jest to tak ważna sprawa, że nie ma co czekać w niepewności.

Gość gość
Cześć dziewczyny. Mam problem. Jakiś czas temu miałam swój pierwszy raz, oczywiście przemyśleliśmy to i zabezpieczamy się cały czas. Przed tym trochę coś próbowaliśmy, ale to raczej była taka zabawa, i nigdy nie do końca. Od jakiś 4 miesięcy mam regularnie okres co 31 dni. I 4 czerwca również dostałam, wszystko było normalnie, 6 dni jak zwykle tylko, że taki jakiś dziwny, ciemno brązowy czasami. No i brzuch mnie bolał mniej niż zawsze. Czy ja mogę być w ciąży ?