Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOD POCZTOWY 13/13

Może być tak na chrzciny? Według teściowej za skromnie

Polecane posty

Gość KOD POCZTOWY 13/13

Taka sukieneczka www.voila.pl/351/2kb3u/?1 do tego ten sweterek: www.voila.pl/362/6c75d/index.php?get=1&f=1 białe gładkie cieniutkie rajstopki, białe lub kremowe proste buciki i jakaś czapka na głowę.

Gość Asia...........
drugi link mi nie wchodzi. Co znaczy za skromnie? olej teściową to małpy wredne :) Sukieneczka śliczna

Gość gość
A co teściowa ma do gadania? Ps sukienka ladnan

Gość inga32
no sorry, ale jasne,ze ta sukienka jest za skromna i w dodatku brzydka

Gość gość
sukienka bardzo ładna, a co może lepsza taka jak dla primabaleriny z satyny?? bez przesady spokojnie możesz ją w to ubrać

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Nic nie ma do gadania bo sukienkę już kupiłam a do sweterka się przymierzam, tylko zastanawiam się czy na pewno nie za skromnie, choć ona by pewnie chciała sukienkę całą w tiulu i różyczkach.

Gość mama dwóch dziewczynek
Sukieneczka ładna i praktyczna, na pewno wykorzystasz latem na spacerek ;-) sweterek mi nie wchodzi... myślę, że do tego białe buciki i rajstopki cienkie i będzie bardzo ładnie. Możesz dla podkreślenia okazji zamiast czapki założyć małej jakiś gustowny kapelusik albo opaskę z kwiatem. To, że skromnie to akurat atut - dziecko to nie choinka.

Gość inga32
powtorze sie drugi raz, jest brzydka ta sukienka rozumiem,ze juz ja kupilas i szukasz potwierdenia,ale jakbys byla do niej przekonana nie byloby tego tematu:) bez zlosci piszę:)

Gość gość
super :) mi się wszystko bardzo podoba :)

Gość Asia...........
popieram, fajnie wyglądałaby opaska z kwiatuszkiem

Gość inga32
ale moze byc skromnie i ladnie, a tu tylko skromnie i to bardzo skromnie, mialam niedawno chrzciny u 2 dziewczynek w rodzinie i mialy sliczne sukienki ta ...kiepska

Gość gość
Omg skromna??? W sam raz na chrzciny! Olej komentarze i kupuj co ci sie podoba :)

Moja córeczka ma całkiem podobną sukienkę i właśnie do opaski z kwiatem wygląda najładniej. Ja preferuję bolerka albo sweterki króciutkie. Nie wiem dokładnie, jakiej ten jest długości. Jest ładny, ale zobacz czy nie za długi, bo jeżeli będzie dziecku zakrywał pupę to może stracić wygląd. Ja kupuję zwykłe sweterki w h&m albo zara i takie do pasa wyglądają najlepiej. Zależy jeszcze ile mała ma, jeżeli chodzi to ma to znaczenie, bo dla dziecka młodszego raczej bez różnicy długość sweterka.

Gość inga32
mi to wisi co ona kupila, ale ja bym jej za darmo nawet nie chciala, a nawet jakby mi ktos do niej 1000zł dodał, ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje wiec

Gość gość
wg mnie bardzo ladnie ;)

Gość fajna stylizacja
allegro.pl/new-look-burgundowe-platformy-szpilki-bordo-37-i3327860697.html zapraszam:) a stylizacja bardzo fajna i na czasie:)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Inga ok poznałam już Twoją opinię nie powtarzaj się. Gdyby mi się nie podobała nie kupiłabym jej.

Gość fajna stylizacja
alle gro. pl/new-look-burgundowe-platformy-szpilki-bordo-37-i3327860697.html zapraszam, wystarczy usunąć spację z adresu a stylizacja fajna i na czasie!

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Inga weź już skończ bez przesady nikt Ci nie każe tego kupić napisałaś w 3 postach jedno i to samo - dziękuję bardzo Tobie się podobac nie musi:) Mama 2 dziewczynek - moja córcia będzie mieć dopiero 3 miesiące :) Sweter na razie upatrzyłam w Kappahlu, jakby nie pasował mi na żywo to znajdę inny:)

Gość gość
Sukieneczka słodka i gustowna. A co proponuje teściowa, bo jak dla mnie bardzo ładnie.

Gość mama antosi
mi tez nie za bardzo sie widzi, ale i tak juz kupilas, widzialam duzo ladniejszych, bo sama niedawno mialam chrziny u corci:)

Gość gość1111111111
jak dla mnie śliczna sukieneczka, to jest chrzest, a nie rewia mody, w takiej sukieneczce córeczka Twoja będzie słodko i super wyglądać :)

Gość a ja mam inne zdanie
wiesz taka sobie, są ladniejsze i gorsze bez szału

Gość gość
To chrzciny nie karnawał.sukienka sweter ok

Skoro taka malusia to sweterek patrz żeby był wygodny i śnieżnobiały - będzie bardziej elegancko. Długość na tym etapie nie ma znaczenia. Na główkę poszukaj ładnej opaski, albo jak nie chcesz odkrywać główki to jakiś kapelusz z kwiatem dopiętym nawet. Buciki piękne możesz znaleźć białe, może jakieś ozdobniejsze, dużo tego - wybierzesz. Rajstopki białe chyba gładkie najlepiej. Ładnie będzie i delikatnie a później latem założysz jeszcze ubranko a nie będzie na 1 raz.

Gość a ja mam inne zdanie
i tesciowa ma lepszy gust od Ciebie:D