Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aniaq

wypadajace wlosy.

Polecane posty

Go艣膰 kosssiowa2
To prawda ze suplementy diety dzia艂aj膮. Ja bra艂am przez 3mc suplement BioSilica i spokojnie mog臋 powiedzie膰 ze nawet sama nie spodziewa艂am si臋 az tak dobrych efekt贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mo偶e i dzia艂aj膮, ale nie ka偶dy i nie na ka偶dego, bosillic臋 bra艂am ja i moja siostra, obie po ponad 3 miesi膮ce i efekt贸w ZERO, za to w艂osy ruszy艂y ja g艂upie mi po vitapilu a siostrze po piciu dro偶d偶y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pearla
Bo zawiera cystyn臋, cynk i du偶o skrzypu polnego a to wszystko dobrze wp艂ywa na w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbadaj sobie prolaktyn臋 bo w moim przypadku ona by艂a przyczyn膮 wypadania w艂os贸w.Lekarz przepisa艂 mi bromergon [ czy jako艣 tak ] i problem si臋 sko艅czy艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 udaleczka
Ja r贸wnie偶 jestem zdania, 偶e o w艂osy warto jest dba膰 r贸wnie偶 od wewnatrz. Suplementy s膮 znacznie bardziej skuteczne ni偶 szampony i od偶ywki. Ja od jakiego艣 czasu u偶ywam nowego suplementu marki CeCe Med z serii Prevent Hair Loss. Nie b臋d臋 tutaj pisa膰 o sk艂adzie poniewa偶 mo偶ecie si臋 z nim zapozna膰 na stronie: http://www.stopwypadaniu.pl/pl/bogaty-sklad Niemniej jestem zadowolona. My艣l臋, 偶e na ostateczne efekty trzeba b臋dzie troch臋 poczeka膰 ale w艂osy s膮 w znacznie lepszej kondycji, mniej wypadaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam Tobie: od zewnatrz - szampon Joanna z czarna rzepa, szampon dzieciecy Bambino, nafta kosmetyczna Kosmed z wit. A i E, olej kokosowy/slonecznikowy (sa rozne, przetestuj na ktory najlepiej reaguja Twoje wlosy), Seboradin z czarna rzepa na wypadanie wlosow - spray ( na wypadanie nie pomogl, ale mialam wysyp tzw. baby hair), odzywke stosowalam tylko zeby "zmiekczyc" oleje, dobrze sie splukuja 1 - 2 razy w tygodniu), nie uzywam suszarki, prostownicy, rozczesuje dopiero jak wyschna (mokre sa bardziej podatne na uszkodzenia mechaniczne), farbuje wlosy tylko henna albo szamponami koloryzujacymi, koncowki zabezpieczam odrobinka oliwki do ciala, podcinanie koncowek od wewnatrz - kuracja drozdzowa (wit. z grupy B), slonecznik (cynk, magnez, witaminy etc), nabial, pestki dyni, herbata/plukanka z pokrzywy, skrzypu polnego, zielona herbata (oczyszcza organizm ze szkodliwych wolnych rodnikow), regularne posilki. Pol roku temu zauwazylam, ze nie dosc ze nie rosna mi wlosy, to jeszcze w pewnych miejscach zrobilam sie minimalnie lysa! :( Zanim poszlam do lekarza, wyprobowalam tzw. domowe i naturalne sposoby, pomoglo. :) Teraz mam mocne, dosc blyszczace i nie wypadajace wlosy (kilka sztuk podczas mycia i czesania).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na wypadaj膮ce w艂osy najlepsze jest terapia mikroig艂owa, np. www.beautypremium.pl/mikroiglowa-kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adelska88
A jak d艂ugo go przyjmowa艂as Collagen Noble Health ? Pytam bo w sumie sama chyba czego艣 takiego dla siebie poszukuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy kt贸ras z Was przyjmuje kolagen w kapsu艂kach. Ja kupuje z polecenia kosmetyczki Revital Hair. Mnie bardzo pom贸g艂 i po miesi膮cu stoswania opr贸cz poprawy spr臋偶ysto艣ci sk贸ry wzmocni艂y si臋 moje w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Sama mam taki problem. Zacz臋艂am stosowa膰 szampon i od偶ywk臋 firmy Radical http://www.skapiec.pl/site/cat/116/comp/9245810#from35101 (koszt oko艂o 10 z艂). Zio艂owa receptura, fajny zapach, po tygodniu cz臋stotliwo艣膰 wypadania w艂os贸w zmniejszy艂a si臋 o po艂ow臋. Zam贸wi艂am sobie jeszcze ampu艂ki do w艂os贸w tak dla wzmocnienia efektu. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, polecam sprawdzony spos贸b na w艂osy: Kobietoskop, temat: ZAW艁OSIONA - przepis na l艣ni膮ce, g臋ste i szybko rosn膮ce w艂osy na g艂owie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukiera
No hej, te偶 mam taki problem. Ostatnio chyba wreszcie znalaz艂am metod臋! W艂a艣ciwie nie ja, a Azjatycki Cukier :) Obejrzyj sobie filmik o g臋sto艣ci w艂os贸w. Ja jeszcze nie kupi艂am 偶adnej wcierki zio艂owej (ale zamierzam kupi膰 to polecane Kaminomoto), ale pij臋 herbat臋 z imbirem, masuj臋 sk贸r臋 g艂owy w trakcie mycia, w艂osy myj臋 od偶ywk膮, a sk贸r臋 g艂owy szamponem, dbam o odpowiedni膮 postaw臋 kr臋gos艂upa i myj臋 je codziennie i poprawa... naprawd臋 bardzo szybka! Spr贸buj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 co zadzia艂a zawsze to terapia osoczem bogatop艂ytkowym - indywidualna dla ka偶dej osoby Sama jestem po takim zabiegu i efekt jest rewelacyjny - prze艣wity znikn臋艂y :) medest-lichaj.pl/zabiegi-dla-twarzy/osocze-bogatoplytkowe/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I taka 3mc kuracja moim zdaniem spokojnie powinna Tobie pom贸c. Zw艂aszcza ze BioSilica to jest naprawde skuteczny suplement.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba pr贸bowa膰 r贸偶nych, ja te偶 bra艂am kilka, pi艂am dro偶d偶e ale najwi臋kszy efekt widzia艂am po biosilice max. Wa偶na jest systematyczno艣膰, ja bra艂am 3 miesi膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, ze dobrze dobrany suplement na pewno jak najbardziej pozytywnie wp艂ynie na nasze w艂osy, sk贸re i paznokcie. Ja te偶 jestem za taka suplementacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejjaa
Mi wypada艂y i w艂a艣nie po bio silice przesta艂y, ale 艂yka艂am j膮 tak prawie 4 miesi膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋, mi te偶 pomog艂o przy okazji i paznokcie si臋 wzmocni艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A przed艂u偶acie kuracje potem jeszcze po tych trzech miesi膮cach ? Czy poprzestajecie tylko na 3 mc przyjmowania suplementu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coddy
biosilic臋 bra艂am 3 miesi膮ce, od tamtej pory min臋艂o p贸艂 roku i na razie nie planuj臋 zn贸w bra膰, ale je艣li problem zn贸w si臋 pojawi to na pewno wr贸c臋 do tego suplementu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobre rozwi膮zanie. Same sie przekonacie ze po 3mc efekty beda rewelacyjne. Kazda z nas odczuje r贸偶nice na wlosach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, najlepiej jest przyjmo艣c zbilansowane sk艂adniki odzywcze i witaminy w jednej kapsu艂ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z Tob膮. Sama teraz przyjmuje ten suplement i musze Wam powiedziec ze juz po pierwszym miesi膮cu moje problemy z w艂osami po Collagenie Noble Health znikn臋艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz spokojnie mozecie kupi膰 te suplementy r贸wnie偶 w Rossmannie. Widzia艂em u siebie w sklepie ze sa , wiec nawet juz te偶 nie trzeba teraz zamawiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos moze powiedzie膰 ze sen jest tutaj na pewno najlepszym rozwi膮zaniem. Oczywiscie, ale mnie r贸wniez tutaj bardzo pomog艂o przyjmowanie suplementu Collagen Noble Health.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysle ze jesli zaczniecie w odpowiednim czasie przyjmowac r贸wniez taki suplement jak My Hair and Nails Repair To na pewno efekty jesli chodzi o wzmocnienie w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post