Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki skwar a 99,99% kobiet ma staniki pod bluzkami

Polecane posty

Gość gość
stanikom kategoryczne NIE Czy nasze pra-matki używały orzechów kokosowych zamiast miski 65B I jeszcze te cholerne zapięcia na plecach!

Gość gość
najlepiej topless,co ?lol w jakim "zachodnim kraju" taki postep?

Gość gość
W krajach cieplych - Wlochy, Hiszpania, Portugalia, Grecja o wiele wiecej kobiet latem pozbywa sie stanikow i nikt nie robi z tego afery, ale Polska troche zacofana jest mentalnie ;) Na szczescie jest troche kobiet, ktore sie tym nie przejmuja i chodza jak im wygodnie. Ja np nie wyobrazam sobie zalozyc w upal stanika :D

W domu pod bluzką nie chodzę w staniku.Nie mam obwisłego biustu to nie wyglądam zle.Jest mi wygodnie i przewiewnie! Nie musi się to komus podobać, mnie to lata.Najwazniejsze ze tak mi wygodnie.:D

Gość gość
chciałby sobie suty pooglądać i pamięciówę w domu machnąć a tu nie ma. co za k*******e mendy z tych niektórych

Gość Te co piszą, że
nawet śpią w staniku i bez niego nie umieją żyć, to mają troszkę nierówno pod sufitem dla mnie, ale o.k. (kojarzy mi się to z jakimś brakiem akceptacji swojego ciała i jego seksualności, co z tego że piersi się kołyszą na przykład?). A w staniku spać? Słyszałam, że to niby dobrze robi na jędrność, ale i tak - za żadne skarby! Jak można nawet w nocy nie dać tej skórze pooddychać, nie mówiąc już o wygodzie :O Poza tym jak się ma partnera (chłopaka, męża), to jak tu spać wspólnie i kobieta w staniku? Chyba by mnie chłop zabił śmiechem (on zazwyczaj śpi nago). Jeśli chodzi o sedno - piersi mam bardzo duże i stanik w obecne dni to KOSZMAR, podobnie jak tak duże piersi. Jest to niestety konieczność, ale żadna przyjemność. W domu noszę topy sportowe, śpię oczywiście bez niczego.

Gość gość
Poza tym jak się ma partnera (chłopaka, męża), to jak tu spać wspólnie i kobieta w staniku? Chyba by mnie chłop zabił śmiechem - Święte słowa

Gość gość
a ja na szczęście nie bardzo mam nawet na co zakładać stanik - więc często chodzę bez :-) To też zależy, gdzie idę i co mam na sobie.

Gość gość
Ja jak tylko mogę to chodzę bez. W staniku mnie wszystko ciągnie i ciśnie a bez jest przyjemniej.

Gość gość
Ja latem tylko do pracy zakładam. Bez mi wygodniej.

Gość Magda

Nie wszystkie, przez cały urlop chodzę bez. 😉