Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny.. wystarcza wam taka ilośc jedzenia? jak duże porcję??

Polecane posty

Gość goscia
nie wiem jak wygladasz, wiec nie oceniam tu teraz twego wygladu, ale po tym co piszesz wychodzi na jaw, ze pogoba ci sie wyglad ciala, ktore nie jest zdrowe I witalne. bo raz jeszcze podkreslam, nie chodzi mi o zadne wystajace miesnie, tylko o miesnie zdrowe I wzmocnione. zreszta nie ma zdrowia bez cwiczen. ale masz prawo myslec jak myslisz I jesli wolisz byc chuda niz zdrowa, to twoj wybor I oby ci sie to nie odbilo na zdrowiu :)

Gość gość
Skoro przez 30 lat niećwiczenia nic mi się nie dzieje, to cóż, nie sądzę by były jakieś gigantyczne zmiany w przyszłości. A że ćwiczyć nienawidzę serdecznie od zawsze, to też nie zamierzam się zmuszać i umartwiać. Umrzeć kiedyś trzeba.

Gość gość
ja mogę naraz zjeśc porcję swoją i trochę od kogoś

Gość gość
troche czyli ile? dla jednego troche to kilka lyzek dla innego pol garnka

Gość gość
3 zieniaczki, mały kotlet i troche surówki to obad w sam raz dla trzylatka.... mi by to nei wystarczyło

Gość gość
bzdury z tym odstajacym zadem od miesni. ja od zawsze mialam strasznie płaski tyłek, a mam b rozbudowane miesnie, prawie jak facet, chyba od uczulenia na gluten, sporo tez się ruszałam- sporty walki, jazda konna, itp

Gość gość
Nie wiem jak z tym tylkiem, ale moja siostra ma piekne miesnie brzucha, plecow nog a tylek nadal plaski, wiec nie ma zasady ja tez jestem umiesniona, cwicze od kiedy weszlam w wiek dojrzewania i tez uwazam, ze cialo z miesniami jest zdrowsze- miesnie chronia stawy, kregoslup jak cwiczymy miesnie plecow itp. Jesli nie ma tych miesni za duzo, nie sa chamsko rozbudowane, to naprawde to ladnie wyglada. Ja lubie swoje lekko zarysowane rece, nie sa grube ale sa ladne miesnie, brzuch plaski, tylek nogi mam troche nabite od cwiczen ale i tak to wole niz sam tluszcz. Waze sporo bo 57 kg przy 166 ale nie mam motywacji doodchudzania i taka porcja chyba bym sie najadla ale po 4 godzinach znow musialabym cos jesc. Duzo niestety jem.

Raczej nie jadam kotletów z ziemniakami,ale jeśli już to wystarczy mi jeden lub dwa(wielkości męskiej dłoni) i ok 3 spore ziemniaki plus miseczka surówki. Jednak nie najadam się tym na zbyt długo, równie dobrze potrafię zjeśc 5 schabowych :D Jem sporo,np dzis na obiad zupę krem z grzankami i 15 pierogów.

Gość Uhuhuhu
Ja w nd.zjadam górkę małych ziemniaczków sztukowo 15-20,schabik ok 100-120g,do tego mizeria z jogurtem naturalnym;) Jeśli jadam kaszę/ryż to nie całe opakkowanie 100g mniej więcej 70-80g;)I zawsze 100g mięsa:)