Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherina881

wasz wymarzony partner/partnerka

Polecane posty

Gość katherina881

Pytam z ciekawości :) o jakim partnerze marzycie i na ile jeśli z kimś jesteście spełnia on/ona wasze marzenia o męskim/żeńskim ideale??

Gość katherina881
mój wymarzony partner: 1. z charakteru stanowczy i z własnym zdaniem ale umiejący ustąpić albo dążyć do kompromisu, inteligenty, dowc*pny, zaradny, może być spokojny domator:) 2. z wyglądu: po prostu większy ode mnie żeby za bardzo nie wzdychał jak mnie podnosi:) najlepiej wysoki ale nie bardzo szczupły, już wole u faceta mięsień piwny niż same kości 3. wykształcenie i zawód: no cóż, jak będziemy kiedyś mieli dziecko to musi nas utrzymać na dobrym poziomie- chyba że sam będzie wolał iść na tacierzyński :) a wykształcenie wyższe.

Gość prawictwo pospolite125
Podobaja mi sie dwie kobiety Marta żmuda trzebiatowska i sasha grey Z sasha bym sie chetnie umowił bo jest bardzo ładna i podobna do mojej kuzynki , gdyby nie była tak przechodzona,, Z pewnoscia ma jakiws choroby weneryczne

Gość gość
wygląd: wyższy ode mnie 10 cm, zielone oczy, ciemna cera i włosy, nie za chudy ale też nie za gruby zawód: obojętnie jaki, byle by był zadowolony z tego co robi. charakter: Ma być odpowiedzialny, nie wybuchowy, spokojny

Gość prawictwo pospolite125
Dziewczyna musi mi sie podobac wizualnie z twarzy// To jest podstawa..Sylwetka nie jest tak wazna jak twarz

Gość katherina881
no i wydało się!! nie tylko kobiety mają wielkie wymagania :D hehe

Gość gość
Mój wymarzony facet - ideał prezentował się tak: Niski (170-175cm) brunet, gęste włosy, zielone oczy, wystające kości policzkowe, muskularny, silny Zadbany, pachnący Dobre serce i charakter Gaduła Zdolności manualne Zainteresowania podobne do moich (są bardzo rzadkie) Słucha: gotyku, folku Wykształcenie wyższe, mądrzejszy ode mnie, imponuje mi wiedzą Nie wymiguje się od czynności "domowych", dobrze gotuje. ...ale nigdy nie szukałam ideału, bo wiadomow, że takowe nie istnieją. Przypadkiem poznałam pewnego faceta i jestem z nim już 5 lat. Jego cechy: 170cm brunet, gęste włosy, zielone oczy, wystające kości policzkowe, muskularny, bardzo silny (jest w stanie podnieść ponad 200kg, w porywach więcej) Zadbany, pachnący, elegancki Dobre serce i charakter, empatia Gaduła Zdolności manualne Zainteresowania podobne do moich Słucha: gotyku, folku Wykształcenie zawodowe (za moją inspiracją poszedł do technikum) - ale nie głupek, choć robi sporo błędów ortograficznych (choć może 1/4 tego, co na początku), imponuje mi wiedzą z niektórych dziedzin, z innych ja mam większą; pomagamy sobie Nie wymiguje się od czynności "domowych", dobrze gotuje, umie nawet wymyślne potrawy