Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaByy

Staramy się o dziecko, kto ze mną? :)

Polecane posty

zrob ten test i przestan sie zadreczac, co ma byc to bedzie ;) test wykaze i juz, masz kupiony? jak tak to go zrob i sie nie czaj (ze tak powiem ) ;)

Gość zamężna
Ania, nie martw się, wszystko będzie dobrze:) szkoda Twojego zdrowia i w sumie zdrowia maluszka:), a endokrynolog koniecznie. ja też mam niedoczynność i jak mówiłam mojej endokrynolog że planuje ciążę, to powiedziała, że z założenia będzie to ciąża wysokiego ryzyka i że trzeba będzie uważać i chodzić na regularne kontrole;/. ale z drugiej strony powiedziała, że nie ja pierwsza z niedoczynnością dziecko chcę mieć i że jeżeli sumiennie się chodzi na kontrole, to nie ma czym się martwić:) Także na spokojnie:) Będzie dobrze:) KiKa, no to ja na Twoim mscu też już bym nie czekała, masz 3 dni do @ a objawy że tak powiem ciążowe:) no chyba że faktycznie jedzenie idzie w cycki:P ale to by było chyba zbyt piękne< u mnie zawsze w uda;)>.

Witajcie Kochane ! ale sie rozpisałyście :) Aniu jeśli sutki masz najwrażliwsze to rob test ! nie zastanawiaj sie :) Ja to dawno bym zrobiła :) . . Kika może Ty tez zrób test? :) może te objawy to ciążowe? :) czekam na Wasze teściki kochane :)

jejjjj czemu poczęcie dziecka jest takie trudne? w pracy (pracuje w sklepie) widze ciągle znajome w ciąży... malutkie dzieci, kiedy mnie spotka to szczęście? ;( mam żal do losu... małolaty zachodzą w ciąże a my chcemy i nie możemy. Niektóre kobiety czekają na to kilka cykli a ja juz 21 i wiem ze to nie zakończy sie szczęśliwie:( wyć się chce :( *** będę jutro po południu - miłej nocki kochane ! :)

dziewczyny nie wydaje mi się,że to objawy ciążowe... będę testować 5 w dniu kiedy @ powinien przyjść,więc zobaczymy. x pewnie Was już dziewczyny nie ma więc ja też uciekam do jutra :)

cytrus22- Nie martw się. Ja wiem że ciężko jest tak nagle zapomnieć o tym skoro tyle się staracie. To nie jest proste, ale uwierz, że Ty również będziesz mamusia !!!!! I się nie załamuj. Ja ostatnio tez pisałam nawet tu na forum- czemu kobiety które nie chcą dzieci je maja a te co chcą nie? Jakieś dziwne jest to życie. Później się słyszy jak matki mordują swoje dzieci i trzymają je po kilka lat w zamrażalniku. To jest psychiczne, jak ludzie mogą się tak zachować ? Psychika siadła...

Dzień Dobry dziewczyny :) x Z samego rana ładnie słoneczko świeciło,aż się chciało wstawać,a teraz pada :( x A co u Was dziewczyny,jakie plany na dziś ? :) x anna jak się czujesz ???trzymam kciuki !!! x Miłego dzionka dziewczyny,ja ide kawke wypic i się zbieram :* :)

ja właśnie wróciłam :) (opalałam się na balkonie). Ciepło mamy, słoneczko świeci ! :) Grzech nie skorzystać ! :) hehehe Ja dziś mam jazdy na 18.30 do 20.30. Dziś wyjątkowo mi się nie chce :)

Gość zamężna
u mnie też niezly upał... ja już od paru godzin w pracy jestem:). a plany na dziś? jadę do rodziców po psa, bo wyjeżdżają, więc muszę się zająć moją poczciwą sunią.

no ja w sumie tez bym musiala isc na zakupy bo musze kupic pare drobiazgów na moje urodziny, ktore sa juz za 2 dni :) Ojj jak ten czas leci :)

Gość gość
Cześć Dzewczyny Mnie coś dzisiaj boli brzuch,Dzwoniłam do lekarza już za samego rana,wizytę mam dopiero na 15:/ Powiedział mi gin,że to normalne takie lekkie bóle podbrzusza...,w razie to no-spa i powinno podziałać,ale ja boję się... :( Mam nadzieje,że ten ból nie przerodzi się w mocniejszy.

Mnie coraz bardziej jajniki bola ;/ wczoraj jak przytulałam się z Puzzlem to myślałam że umrę nie wiem co jest grane. Dobrze ze 10 lipca mam wizyte u ginekologa. Od razu powiem mu, żeby mi zrobił USG bo jak moge starac sie o dziecko jak co chwile mnie cos boli ;/ niech w koncu zrobi cos z tym. A jak znow mnie zlekceważy to pójdę do innego ginekologa.

Gość gość
BaByy nie daj się, wchodź oknem ;) heheh A często Cię tak boli i w których dniach cyklu?

No teraz ostatnio bardzo czesto ;/ nie wiem dlaczego tak jest i czym to jest spowodowane (prawy jajnik nigdy mnie nie bola, zawsze lewy bo na lewym mialam torbiele) ale prawy jajnik mialam powiekszony i co chwile jakies stany zapalne :( Aktualnie mam 23 dc. Biorę już luteine od 8 dni no a miesiaczki nadal brak. Myślę że dostanę albo w urodziny (6.07) albo 10.07 (jak mam wizyte :D ) takie moje szczescie :)

Gość gość
A może powinnaś zrobić test,może już jesteś w ciąży ,a nie wiesz... :) W sumie przyczyn bólu może być bardzo dużo,może teraz torbiel jest na prawym,albo masz "nadprodukcje" hehe pozwoliłam sobie to tak nazwać,skoro lewy osłabiony,to prawy ma zwiększoną pracę ;) hehehe

hehe no mozliwe. Nie mam pojecia. Korci mnie zrobic test ale chyba jednak poczekam jeszcze. Jak @ nie przyjdzie 10 lipca to zrobie :) a chcialabym zeby nie przyszedl @ i zeby na tescie byly 2 kreseczki :) hehehe

Gość gość
Czyli jesteś około tygodnia od owulacji????? Może udało się :) Aż mi gorąco się zrobiło ... :)

na to wyglada ;) gdyby sie udalo to mialabym najpiekniejszy prezent na urodziny !!! :) hehehe

gość - czytałam wypowiedzi wielu kobiet i bóle podbrzusz w ciąży sa normalne,także się nie stresuj kochana!!! x BaByy mam nadzieje,że wszystko będzie wporządku.Może to mała fasolka :) :) :) mam nadzieje,że Ci się udało i trzymam za wszystkie kobietki kciuki!!!Prezent był by cudny :)

Gość gość
A jesteście wierzące??? Ja tak :)

Dziekuje Kochane ! :) hehee . . Tak ja tez jestem wierząca :)

Gość annnnnna/////
hej kobietki. U mnie jest tak gorąco ze idzie oszalec. Mieszkam na 4 piętrze tzn ostatnim i jak słonce daje czadu to robi sie sauna. ----- Dziewczyny mam nadzieje ze niedługo wszystkie bedziemy sie dzielic tym jak sie nasze dzieci rozwijają. ---- Gosc ja jestem wierząca, a czemu pytasz?

Gość gość
Ja modlę się o wiele spraw i szczerze przyznaję się,że w Waszej intencji również :) Nie wiem,czy to pomaga,ale chociaż na duchu lżej ....

Hej:) powiedzcie mi czemu jak ktoś chce zajść w ciąże to tak ciężko o to? a jak ktoś nie chce to wystarczy jeden raz się zapomnieć i trach? to takie niesprawiedliwie :o

Gość annnnnna/////
gosc ja tez sie duzo modle i bardzo mi to pomaga. Juz tyle zawdzięczam bogu ze az mi normalnie głupio prosic o kolejną sprawe ;) Miałam w życiu wiele ciężkich chwili zawsze czułam ze ktos czuwa nademną. -------- Dziewczyny dzisiaj juz mnie tak piersi nie bolą i sutki tez tylko troszke ale ciągle są powiekszone. Ja juz sama niewiem bo raz mnie te piersi bolą strasznie a raz mi to przechodzi i tak wkółko

To miło :) Dziękuję :) . . A mam małe pytanko, czy to prawda że jak kobieta ma orgazm to plemniki maja większe szanse na dotarcie do jajeczka ?

ƸӜƷ...ƸӜƷ - Witaj. Jeśli masz plamienie to może to być plamienie implantacyjne zarodka :) nie koniecznie @

Baby wiem:) ale ja zaczynam czuc w pleckach ze to się te bóle zbliżają:) planowo powinnam mieć w niedziele przytualnie bylo w dzien owolaci