Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linka22

Dieta MŻ. Zapraszam:-)

Polecane posty

Gość gość
Hej dziewczyny zaczynam dzisiaj z wami z waga 70:( przy wzroście 166. Od dzisiaj MŻ i ćwiczenia!!!

Gość gość
ale Wy baby jesteście glupie je taka 1000 kcal i narzeka, że tyje jak tylko ten limit przekroczy taka ilość przyjmowanej energii sprawia, że metabolizm przełącza się w tryb "uśpienia" - przyzwyczaja się, że dostaje tylko tyle i odkłada zapasy ruszcie dupska i dorzućcie 500 kcal i poćwiczcie

Gość gość
Czesc od jutra dieta mz plus wiecej ruchu mz to ok 1500 kcal, ale nie bede lizcyc dokladnei tylko mniej wiecej

Gość gość
ja tez sie dolacze od jutra bede jesc o polowe mniejsze porcje niz dotad, wszystko ale z umiarem , mam ok 6 kg do zrzutu

Gość efffka 5
wyzej to ja ; efffka :)

Gość efka 5
efka mialo byc

Gość Lulkan
Ja już w diecie trwam od trzech tygodni waga 3 kg mniej :] Zobaczymy jak dalej..

MŻ plus trochę ruchu to moim zdaniem chyba najskuteczniejsza dieta na świecie :) fajnie jakieś zdrowe przekąski sobie zorganizować i mieć zawsze pod ręką kiedy najdzie ochota na niekoniecznie dobre dla naszej figury i zdrowie jedzonko. Polecam jakieś płatki, morele, śliwki suszone czy ogólnie owoce byle też nie za dużo, bo niestety cukier czai się wszędzie. Polecić też mogę stronkę internetową mojemusli.pl z różnymi owocami i mieszankami fajnymi, każdy znajdzie coś dla siebie. To taka wersja bardziej dla leniwych, przesyłka bez wychodzenia z domu :D

Gość gość
jest ktos na mz?

Gość gość   sennke
wracam na mz . ") od jutra

Gość gośćLenka
Witajcie szukam takiego forum gdzie wzajemnie się motywujemy.wzrost 162 74kg makabra wspomnę że miałam trochę przeżyć i biorę antydepresanty.