Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linka22

Dieta MŻ. Zapraszam:-)

Polecane posty

Linka - 12??? brawo!! nie popsuj tego! ja caly czas mysle, ze oh fajnie byloby zjesc to i to , i to...ale pomysl przez ile juz przeszlysmy! po co sie nagradzac jedzeniem?? na slodkie chwile naprawde polecam nalesnik 2 jajka, 1 banan. wieczorem wkleje zdjecie na bloga. jem codziennie! slodkie bez cukru i nie musisz nic wiecej dodawac. a jakie syte:)

Gość Linka22
Hmmm faktycznie fajnie brzmi...napewno wyprobuje ten pomysl:-) Jutro niby planuje zrobic taki dzien owocowy bo akurat pelno owocow w domu bylo, juz naszykowalam sobie zapasy tylko niewiem czy to dobry pomysl:-D

Gość Paolaaa
Zniknęłam bo najzwyczajniej w świecie nie dałam rady-poddalam się i przez dwa tygodnie wróciłam do starych nawyków przez co znowu na mojej wadze pojawiło się 70 kg-zalamalam się.... Zaczęłam znowu walczyć i widziałam że gdy zjem więcej niż 1000kcal najzwyczajniej w świecie zaczynam znowu tyc albo stoję w miejscu, ograniczylam się do tego,że prawie nigdy nie jadam śniadania,pierwszy posiłek jakim najczęściej jest jakiś serek/jogurt jest koło 12-14 popołudniu i do wieczora często mam na liczniku 600 max.700 kcal....zaczęłam od tamtego tygodnia biegać-niestety nie codziennie,ale 3-4 razy w tygodniu jak mam wolne albo jestem po pracy w domu o 23 to chodzę biegać-nie robię jakiś wielkich dystansow-bo po pierwsze to środek nocy i nie chce sie za daleko wypuszczać a po drugie po całym dniu już brakuje człowiekowi aż tyle paliwa...ale biegam ok.20-30 minut-czyli ok.2-3 km max,ale to zawsze coś,a poza tym fajnie mi się potem śpi :p Poza tym zdarza się ze dostaje tych moich ataków na jedzenie(ostatnio wróciłam z pracy i w domu była cieplutka jeszcze szarlotka,więc sobie nie pozalowalam choć cały dzień pilnowalam posiłków...ale poszłam pobiegac i na szczęście na drugi dzień wskazówka nie skoczyła na wadze po tym.)..ale niestety muszę się do tych ataków przyzwyczaić bo przyjaciółka stwierdziła że organizm ęe wtedy na siłę domaga pewnych rzeczy....chciałabym choć trochę jeść więcej,tzn.obiad na małym talerzu a nie tak jak przed dietami ale jednak to zawsze jakieś normalniejsze jedzenie...Nawet na imieninach na Jadwigi w domu zjadlam tylko półtora chochli rosolu z makaronem w domu i o 19 pieczeń z pieczoną papryką u cioci i cztery lyzeczki salatki jarzynowej i tyle...odmawialam normalnie wszystkiego:tortu,ciastek,nawet alkoholu,...a jak wrocilam do domu to poszłam pobiegac....Już sobie z samą sobą nie radzę... Widzę kogoś jak kupuje banany i mówię do siebie pod nosem:"Nawpierniczaj sir bananów,a potem Ci tyłek urośnie", albo jak widzę kogoś masywnego i widzę,że je pizzę,kebaba czy coś takiego to mu nie współczuję tylko też gardząco patrzę....zresztą ja na samą siebie w lustrze patrzeć już nie mmogę,bo na własny widok aż mnie mdli a po atakach to już w ogóle nie mogę samej siebie znieść....

Gość ONA 24 mż
HEJ DZIEWCZYNY! od miesiąca stosuje diete mż jutro dokładnie minie miesiąc i schudłam 5 kg uż widzę różnice założyłam sobie że miesiac bede na diecie a potem już sobie odpuszcze i będe jadlaprawie normalnie. ale tak się już przyzwyczaiłam że chyba pocigne to dłuzej tym bardziej że do wymarzonej wagi brakuje mi 5-7 kg

Gość gość
gratuluje ja tez jestem na mz od dzis mam pare kg do stracenia, ale wolalabym schudnac tylko z brzucha bo tam wlasnie sa te kg

Gość gość
a raczej cm za duzo mam , trudno je zmniejszyc choc ruchu mam duzo

Gość gość
mi do wymarzonej wagi brakuje 3 kilo i nie umiem schudnąć..:(

witam . ja musze schudnac z brzucha ,. z tzw oponki, zaczynam od jutra mz , dzis mam gosci wiec , nie bede sie tlumaczyc ;) do swiat wielkanocnych chce zrzucic ta cholerna oponke , :) pozdrawiam

Gość gość
tez mam problem z brzuchem i swoje lata ;( trudno mi go sie pozbyc , z checia tu bede zaglada :)c

Gość gość
aha , mam 51 lat na karku :(:( masakraaaaaaaa

Gość gość
jest ktos na tej diecie i na tym topiku? dluzej niz 1 dzie\n?:)

Gość kurazkurniczka
Hej, witajcie ;) Jestem na diecie MŻ, całkowita rezygnacja ze słodyczy i całego niezdrowego jedzenia, więcej ruchu, owoce, warzywa i ogólnie zdrowsze jedzenie. Na razie tyle, dla mnie to i tak dużo. Póki co jestem na niej dopiero 2 tygodnie. Natchnęła mnie wiosna. 70 kg było gdy ważyłam się w lutym. To też był impuls, bo sama siebie oszukiwałam że póki tej siódemki nie ma na początku to jeszcze nie jest tak źle... Ale w końcu dość! A ile jest teraz nie mam pojęcia bo aktualnie nie mam na miejscu wagi ;)

Gość chudemarzenia
Hej dziewczyny! Jestem na diecie mż dokładnie od 33 dni. Jem 4-5 posilkow dziennie (posilki sa male), pije dużo wody oraz zielonej herbaty. Przez ograniczenie jedzenia i chodzenie co dwa dni na siłownię i fitness schudlam 5 kg :) naprawde warto, nie katuje sie glodowka, jem zdrowo i rozsadnie!:) mam nadzieję, ze chociaż kogoś zmotywowalam :)

Gość Olaaa1227
Witam, czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ja również podjęłam wyzwanie i czekam na rezultaty:)

Gość Olaaa1227
Tak jak przewidywałyście na początku, poddałyście się:) ale zawsze można zacząć jeszcze raz zwiększmy doświadczeniem i siłą! Trzeba zawalczyć raz jeszcze!

Gość kurazkurniczka
Nie poddałam się, 64 kg z wahaniem w 63 obecnie ;) Na początku chciałam do 60, ale tak myślę, że może 55 dałabym radę kiedyś osiągnąć? Tylko boję się efektu jojo...

Gość załamanaujhfaofhn
Cześć wszystkim. W wakacje byłam za granicą i strasznie przytyłam. Mam 169 cm wzrostu i ważę aż 77,5 kg! szok. W życiu nie byłam taką armatą. Od dzisiaj zaczynam dietę. Mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać w postanowieniach i schudnąć 15 kg. Jest może coś, co polecacie, żeby dokonać tego jak najszybciej? W styczniu mam studniówkę i chciałabym ładnie wyglądać..

Gość 50katrina
hej i ja powracam. przytylo sie troszke i to w brzuchu, no jest opona, co tu duzo pisac, jutro wazenie i stopke zrobie, bede starac jesc zdrowo i mniej , trzymam kciuki

Gość gość
i bede starac sie jesc produkty z niskim ing=deksem, czasem ze srednim, a z wysokim sporadycznie przynajmniej dopoki nie zrzuce oponki

Gość katarina50
to ja wyzej eh, przedtem zle wpisalam nika

Gość gość
indeksem*****

Gość gość
jestem na dietce od dzis , poki co kawa z ksylitolem moze ktos dolaczy na mz?

Gość gość
sama tu bede;(

Gość ESsska
Dołączę i ja jeśli mogę. Mam 43 lata , 164 cm i 72 kg, moim celem jest 65. Zakładam głównie MŻ i więcej ruchu - ćwiczę skalpel Chodakowskiej na zmianę z orbitrekiem ok.40-50 min bez obciążenia. Najwiekszy problem to słodycze :-(

Gość załamanaujhfaofhn
i jak wam idzie dziewczyny?

Gość gość
ja tez dolacze , tylko mz na mnie dziala, zadne diety rygorystyczne nie daje rade na nich

Gość gość
ja tez musze zaczac mniej jesc bo inaczej tragedia, bede coraz grubsza w odstawke ida slodycze i fasty

Gość ana33
hej dziewczyny :) jestem tu pierwszy dzień z moimi postanowieniami. 73,3 kilo na wadze a chce dojść do 60 kilo. Mam nadzieje że mi sie uda razem z wami ;) Od jutra dieta MŻ i ćwiczenia. Wieczorem mierzenie. Trzymajcie za mnie kciuki ;)