Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ju偶Po

Karboksyterapia - terapia dwutlenkiem w臋gla CO2

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Karboksyrterapie w Warszawie na Targ贸wku w Studiu Kosmetyki ul. Korzona 111. Akurat jest promocja na zabiegi. 150 z艂 twarz, oczy 80 z艂, cienie pod oczami 50 z艂. Zabiegi na cia艂o, na rozst臋py, na tkank臋 t艂uszczow膮, na 艂uszczyc臋, na 艂ysienie itp. Tel 606727478.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anulki
A jak to jest przy miesiaczce? Mozna stosowac karbo w te dni?. Jutro ide na 3 zabieg i dostalam wczoraj okres. Wogole te zabiegi sa super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mialam miesiaczke przy drugim zabiegu. W tym czasie bardziej czu艂am b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na cellulit karboksyterapia jest super! Mia艂am kiedy艣 ca艂e uda pokryte, a teraz s膮 du偶o g艂adsze i ju偶 nie mam takich kompleks贸w. Mia艂am a偶 8 zabieg贸w, mo偶e nie by艂y zbyt komfortowe, przynajmniej dla mnie, ale efekt po wizycie w Team Beauty przeszed艂 moje oczekiwania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciastuszko
mia艂am i mam robione okolice oczu , efekt jest naprawd臋 super , powieki jakby mniej opada艂y a oczodo艂y wybiela艂y i mniej zmarszczek , w listopadzie zacz臋艂am seri臋 a teraz raz w miesi膮cu dla przypomnienia , ja polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ten zabieg robi艂am na wypadanie w艂os贸w, niestety musze powiedzie膰, ze pieniadze wyrzucone, bo nie pomoglo. A zapewniano mnie na poczatku, ze zmniejszy sie wypadanie. Na ostatnich zabiegach gdy mowilam, ze nie ma poprawy to doradzano mi wykona膰 kolejny zabieg na osocze bogatop艂ytkowe, kt贸re jest drogie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Epi Centrum Laser Clinic. Robi艂am tam zabieg karboksyterapii ju偶 ponad rok temu i jestem bardzo zadowolona! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karboksyterapia jest skuteczna w po艂膮czeniu z osoczem i dzieki niej mozna zahamowac proces nadmiernego wypadania w艂os贸w , wzmocnienia i zageszczenia tym samym. S膮 mocniejsze.Na efekty trzeba cierpliwosci.Nie rozumiem tych komentarzy, ze pieniadze wyrzucone w b艂oto itp. Kazdy chce efektu po 1- 2 zabiegach. Nie da sie tak. Trzeba cierpliwosci i systematycznosci. Poza tym kazdy z nas jest inny i inaczej reaguje na rozne zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Mia艂am 2 zabiegi carbo na okolice oczu powieki mi bardziej opadaj膮 siniaki nie zmniejszy艂y si臋 nie id臋 wi臋cej bo wygl膮dam gorzej .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny nie robcie karbo nastepstwa sa nieodwracalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarinaaaa
Te偶 korzysta艂am z karboksyterapii, tylko 偶e w Vici Clinic na 艣w. Sebastiana. Teraz jest tam 50% zni偶ki na pierwszy zabieg, oboj臋tnie o kt贸r膮 cz臋艣膰 cia艂a chodzi. Sam zabieg wykonywany jest takim pistoletem i ma na celu redukcj臋 tkanki t艂uszczowej i popraw臋 og贸lnej kondycji sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonaa76
Ja w tamtym roku poierwszy raz zrobi艂am karboksyterapie na cellulit. Bardzo si臋 ba艂am bo r贸偶ne opinie czyta艂am na ten temat na forach, ale wcale nie bola艂o tak bardzo jak czasem opisuja. Po kilku zabiegach zacze艂am widziec 偶e skora faktycznie si臋 poprawia. Najlepszy rezultat by艂 chyba po miesiacu jak zako艅czy艂am wszystkie zabiegi. Teraz robie tylko raz na czas taki przypominajacy. Zdecydowa艂am si臋 jeszcze na zrobienie twarzy, bo mia艂am wiecznie zmeczony wygl膮d. Ju偶 po 4 zabiegu by艂o naprawd臋 super, ale te偶 zrobi艂am cala serie i jestem najwieksz膮 fank膮 tego zabiegu i salonu Odrodzenie na ulicy Pomorskiej 6/3 w kt贸rym to zrobi艂am. 艢wietne podej艣cie do klienta, teraz wszystkie zabiegi tylko tam robie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zrobi艂am te偶 karboksyterapi臋 na nogi w Odrodzeniu, i mia艂am jeszcze po艂aczone z fala akustyczn膮. Fajne efekty

Udost臋pnij ten post

Dla mnie karbo to 艣wietne rozwi膮zanie. Mia艂am du偶y problem z cellulitem po ci膮偶y i dopiero te zabiegi pomog艂y mi si臋 z tym upora膰. Nie nale偶膮 do najprzyjemniejszych, ale jak kto艣 jest zmotywowany to wszystko wytrzyma :) Nie wiem ile w tym prawdy, ale s艂ysza艂am, 偶e aparat aparatowi nie jest r贸wny. Ja mia艂am zabieg wykonywany na nowym sprz臋cie Julie i naprawd臋 nie mam co narzeka膰. Wa偶ne, 偶e seria da艂a efekty o jakie mi chodzi艂o. Je偶eli kt贸ra艣 z Was si臋 dalej zastanawia to radz臋 dobrze poczyta膰 i popyta膰 kilka os贸b, aby wybra膰 m膮drze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem, jak niekt贸rzy mog膮 pisac, 偶e karboksykoterapia nie boli.. Dla mnie to by艂o nie do wytrzymania! Zmusi艂am si臋 do wykonania ca艂ej serii, bo skusi艂y mnie efekty na zdj臋ciach, ale jakbym mia艂a to powt贸rzy膰, to nie wiem, czy bym da艂a rad臋.. Dlatego wielki szacun, dla tych, kt贸rzy uwa偶aj膮, 偶e to nie boli- podziwiam Was dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

O! Ja te偶 mia艂am zabieg na Julie:) Jak dla mnie to bardzo fajny sprz臋t :) a w jakim mie艣cie mia艂a艣 zabieg robiony @Kajap1309? Mnie nic nie bola艂o, no mo偶e rozst臋py troch臋.. Ale nie s膮 poci膮偶owe, wi臋c mo偶e dlatego nie bola艂y a偶 tak bardzo :) bo moja kuzynka by艂a na poci膮偶owych i m贸wi艂a, 偶e tragedia, je偶eli chodzi o b贸l. A tak to ja wspominam to ca艂kiem przyjemnie :)) Wykupi艂am pakiet zabieg贸w mojej mamie bo ma cienie pod oczami a widzia艂am efekty na zdj臋ciach w gabinecie, wi臋c na pewno b臋dzie zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

@sylwan912 ja mia艂am zabieg robiony we Wroc艂awiu, w Salonie Piu Day Spa. Jestem bardzo zadowolona, nie mog臋 z艂ego s艂owa powiedzie膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anulka032
Witam. Zacz臋艂am chodzi膰 do Olwina w Gali w Lublinie z cellulitem i rozst臋pami. Pani mi poradzi艂a na moje nogi i po艣ladki wykonywa膰 r贸wnocze艣nie dermomasa偶 (http://olwin.pl/oferta/dermomasaz-podcisnieniowy/) i karboksyterapi臋 (http://olwin.pl/oferta/karboksyterapia-2/). Musz臋 przyzna膰, 偶e jestem przeszcz臋艣liwa jak zobaczy艂am pierwsze efekty :-) Mia艂am dopiero 3 zabiegi ale planuje zrobi膰 ca艂膮 seri臋 10 :-) Polecam wszystkim spr贸bowa膰 cho膰 jeden zabieg i si臋 przekona膰. Troch臋 boli, ale c贸偶 dla urody trzeba czasem troch臋 pocierpie膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam bardzo dobre wspomnienia po tym zabiegu, sam zabieg by艂 bezbolesny i co najwa偶niejsze nie by艂o 偶adnych powik艂a艅, gor膮co polecam klinik臋 medycyny estetycznej w lodzi http://klinikarevital.pl/

Udost臋pnij ten post

Kto艣 tu si臋 lekko zdenerwowa艂 i napisa艂 ma艂o przyjemny komentarz.. Ciekawe, czy sam za艂o偶y艂 worek na swoj膮 g艂ow臋 :) Dla mnie Salon medycyny estetycznej Estecare w Radomiu jest najlepszy, robi臋 tam w艂a艣nie m.in. karbo i z efekt贸w jestem zadowolona- cm w obwodzie spadaj膮, wi臋c warto przeczeka膰 chwil臋, bo tyle zajmuje zabieg:) Nawet, jak nie nale偶y do najprzyjemniejszych, to i tak chodz臋 na niego z mi艂膮 ch臋ci膮 :) I co najwa偶niejsze, nie musz臋 zak艂ada膰 worka na g艂ow臋, jak co niekt贸rzy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilona654
U nas w okolicy ostatnio te偶 widzia艂am tak膮 ofert臋 w Instytucie Elf http://instytutelf.pl . Bardzo interesuj膮ca opcja, godna uwagi. Cena te偶 bardzo przyst臋pna , zw艂aszcza w pakiecie. Czasem warto co艣 dla Siebie te偶 zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, a czy pr贸bowa艂y艣cie mo偶e zabiegu carbolift? s艂ysza艂am 偶e przynosi 艣wietne efekty w wyg艂adzaniu twarzy oraz usuwania z niej wszelkich blizn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂am poczyta膰 na necie co艣 na temat karbo a wchodz膮c na ka偶de forum, widz臋 ostatnie, same pozytywne, komentarze o carbolifcie. Przypadek? Nie s膮dz臋.. Szkoda, 偶e ju偶 nawet na forach nie mo偶na znale藕膰 rzetelnych informacji.. ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja mama by艂a na carbolifcie. Nie zobaczy艂a 呕ADNYCH efekt贸w. Mia艂a zrobion膮 seri臋 8 (chyba) zabieg贸w i niestety- pieni膮dze wyrzucone w b艂oto. Nawet kosmetyczka, kt贸ra robi艂a zabieg, by艂a bardzo zdziwiona i m贸wi艂a, 偶e zdarzy艂o si臋 to po raz pierwszy.. Wi臋c mo偶e kto艣 inny ma lepszy efekt, nie wiem. Wiem, co mia艂a moja mama :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na tym karbolifcie nie by艂am, ale na karboksyterapii tak i polecam. Mi pomog艂a na tak zwane bruzdy nosowe i przede wszystkim cellulit na udach i pupie. Efekty by艂y widoczne ju偶 po pierwszym zabiegu, ale tak naprawd臋 po 2-3 by艂o super. Moja siostra chce wybra膰 si臋 na usuwanie blizn na brzuchu tym sposobem i szczerze polecam. Wybierzcie tylko sprawdzony gabinet, bo r臋ka fachowca ma tutaj znaczenie. Je艣li chodzi o b贸l, to jest to kwestia indywidualna i mnie na przyk艂ad cia艂o nie bardzo, a troch臋 bardziej odczu艂am b贸l na twarzy, no ale wiadomo ka偶da z nas inaczej odczuwa. Co do gabinetu to w Gda艅sku poleci膰 mog臋 Metamorfozy Morena - super obs艂uga i standard. A mo偶e polecicie mi gdzie艣 depilacj臋 laserow膮 w Tr贸jmie艣cie? bo te偶 chc臋 si臋 wybra膰 i szukam czego艣 sprawdzonego na noga, pachy i bikini. Pozdrawiam dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem po pierwszym zabiegu karbo po艂膮czonego z icoone . Zabieg mia艂am robiony na najnowocze艣niejszym sprz臋cie Julie z podw贸jnie podgrzewanym gazem . J臋偶eli kto艣 twierdzi, 偶e to nie boli to gratuluj臋 . Icoon by艂 ju偶 do艣膰 bolesy szczeg贸lnie w miejscach gdzie mam rozci膮gni臋t膮 sk贸r臋 , ale karbo to ju偶 istny horror , 艂zy lecia艂y mi ciurkiem . 6 strza艂贸w w brzuch , po osiem na udo i 4 w posladki , .Jestem obola艂a jeszcze dzisiaj , ale wydaje mi si臋 ,偶e ju偶 widz臋 minimalne efekty - mam spory cellulit . Mam wykupione po 10 zabieg贸w , zobaczymy czy dam rad臋 przej艣膰 kolejne . JJ.

Udost臋pnij ten post