Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze paroletnie dzieci maja klapki ?

Polecane posty

Gość gość

moja ma prawie 5 lat i sie zastanawiam mówi ze ma je wygodne (nike z przeceny ; ) ale tak mysle gdzie ona je ubierze? do przedszkola nie bardzo czy nie lepiej nie dolozyc i nie kupic sandałek?

Gość gość
ja nie widze dziecka w takim wieku w klapakach, 1. niewygodnie- bo dfziecko biega wiec beda jej z nogi spadac. ja mojej 4 latce kuouje tylko sandaly.

Gość gość
Moja pięciolatka ma klapki i co dzień z nich korzysta by szybko wyjść do ogródka. Gdzieś dalej zakłada obuwie bardziej trzymające się stopy. Trzylatka ma do ogródka buty typu crocsy bo trzymają piętę.

Gość gość
ja kupilam mojemu synowi 4 letniemu klapki japonki..myslalam, ze w ogole nie bedzie chcial, ze beda mu przeszkadzaly, ale zalozyl bez problemu. Do ogrodka czy gdzies blisko do sklepu sie nadaja, ale na dalszy spacer to by sie w nich pewnie zabil.. do biegania w zadnym wypadku..

Gość gość
Dzieci w wieku 4 i 6 lat nie maja. Do ogrodka maja crocsy ktore szybko sie wklada i ewentualnie mozna w nich zrobic klapki, starsza corka czasem przestawia ten pasek aby miec klapki.

Gość gość
mój siedmilatek jedyne klapki jakie ma to japonki na basen i pod prysznic na wyjazdach