Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia92

pomocy!!! potrzebuje porady...

Polecane posty

Gość ewcia92

jutro mam ważną konferencję... mam czarną sukienkę uszykowaną, bo muszę dobrze wyglądać... a tu taaakie upały... sukienka jest delikatna, na plecach od zapięcia stanika w góre jest przeswitująca koronka:) i delikatne krótkie rękawki z koronki... dekolt... bedzie mi ona pasowac na jutro? moge założyć do niej cieliste wysokie buty, choc miałam nadzieje ze bedzie padac albo coś i założe czarne... po konferencji musze isc do lekarza, wiec musze wiedzieć czy kiecka "mała czarna" bedzie mi pasować i tu i tu.... dziewczyny pomocy

Gość gość
Myślę , że będzie ok , oby tylko materiał nie był sztuczny , bo sie upocisz bidulo , a potem lekarz , pozdrawiam .

Gość gość
Tak będzie pasowal stroj!

Gość gość
na konferencje w rękawiczkach. Prawie jak na impreze.

Gość ewcia92
jest delikatny... ale nie jest to tiulowa kiecka... założe cieliste buty to bedzie lepiej wyglądac, zamiast czarnych... koronka trochę drapie ale jest prześwitująca... jest sukienka na krótki rękaw... martwie sie co lekarz pomysli jak mnie w kiecce czarnej zobaczy:):) czy mi wypada tak do niego iść....ale przecież wracam z pracy ... przed wejściem do gabinetu pójde do łazienki odświeżyc się, to wiadome...

Gość gość
myslę że będzie ci pasować. jeśli założysz cieliste buty to będą wyróżniać strój i przełamią czerń. do lekarza jak najbardziej możesz miec takową sukienkę. To tez jest wizyta na ktorej trzeba jakoś wyglądać:) a nie iść w podartych spodniach czy brudnej podkoszulce...

Gość gość
Biedny lekarz , oby tylko dobrą diagnozę postawił tak zdezorientowany ;) pozdrawiam .

Gość ewcia92
o co dokładnie chodzi z tym prawidłowym postawieniem diagnozy?:) jeśli moge zapytać... o to że nie powinnam tak wygladać czy o to że jemu moge się podobać w takowej wersji - jak mam ta wypowiedz rozumieć...

Gość gość
myślę ze chodziło tutaj o to, że mała czarna wydaje sie kusząca, szczególnie z koronką w zestawie:) i lekarza może to troszeczke zdezorientować:) bo malo jaka pacjentka tak zadbana i ładnie wyglądająca wchodzi do gabinetu... na ogól sa to dżinsy:) i luźna bluzka... ale z pewnością taki strój też pasuje do lekarza. a na konferencję nie zalożysz przecież dzinsow. Mała czarna zawsze pasuje... i nic tak dobrze się nie sprawdzi jak ona... bez kombinowania: np mam jasną kiecke ale jaka bluzke zalożyć i przetrząsa się szafe... na takie konferencje , bez kombinowania mała czarna bedzie pasowac to po pierwsze, po drugie unikasz siedzenia godzinami przed lustrem w domu i zastanawiania sie czy ta spodniczka pasuje do tej bluzki... a po trzecie pan doktor tez nacieszy swoje oko sexi pacjentką:)

Gość mdx
ojjj chciałbym byc tym doktorkiem:)biedny i jak tu sie skupić- żartuje:) podejrzewam ze strój bedzie pasował, wyluzuj. w końcu sukienka nie jest na długaśny rekaw.

Gość ewcia92
dziekuje za odpowiedzi:) jestem już spokojniejsza:)

Gość gość
a nie mozesz wziac ze soba drugiej letniej sukienki i sie w lazience po pracy przebrac?