Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna kobieta... co o tym sądzić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć) Chciałbym podzielić się z wami moja opowieścią. Ponad rok temu poznałem w pracy wydawało się fajna dziewczynę. Zaczeliśmy rozmawiać i okazało się ze fajnie się rozumiemy. Rozmawialiśmy w pracy a po pracy przez Facebook. Zaproponowałem spotkanie lecz ona stwierdziła że jeszcze nie teraz .Po kilku miesiącach odeszła z pracy - została zwolniona( ponieważ była leniwa , pyskata ,miała zero pokory i szacunku do ludzi) Wpadłem zakochałem sie po uszy... Okazało się że wyjechała za granice i obiecała że gdy wróci to się zobaczymy .Na fb sama mnie zaczepiała i chciała rozmawiać, wstawiała dla mnie zdjęcia i piosenki o miłości. Okazało się że wróciła z zagranicy , odezwała się do mnie ( oczywiście tez przez internet) i powiedziała że wróciła ale juz musi wracać! Zdenerwowałem sie i wyrzuciłem ją ze znajomych.Nie mam nic przeciwko portalom społecznościowym ale ona potrafiła rozmawiać tylko tam, , w dodatku irytowały mnie jej ciągłe tajemnice... Po kilku miesiącach wysłała mi zaproszenie na fb , przyjołem je , myślałem że się zmieniła. Okazało się że znowu jest za granicą i gdy wróci to się odezwie Okazało się że kłamie i oszukuje mnie na potęgę ... Przyjechała w tajemnicy i traf chciał że widziałem laske na ulicy a ona wstawiała stare zdjęcia i na fb wszystkim mówiła że jest za granicą. Nadmieniam że ona nie umie utrzymać pracy , nigdzie nie zagrzała miejsca bo wszędzie ja zwalniali.To nie koniec historii , wróciła do Polski i zaczeła się dziwnie zachowywać , odpisywała mi po 10 min. i kazała mi pisac do ściany oraz usuwała zdjęcia które skomentowałem. Zaczeła wstawiać serduszka i romantyczne piosenki , okazało sie że poznała faceta ... Powiedziała że jesteśmy przyjaciółmi i pojedziemy razem na wakacje)) Co to za przyjażń? przez internet ? kłamie i oszukuje mnie na każdym kroku i proponuje mi żebym był jej przyjacielem? To dorosła kobieta , ma nastoletnie dziecko... i tak się zachowuje??? wyrzuciłem kją znowu z fb i znowu mnie zaczepia ... bo facet w którym się zakochała ja olał. Nie wiem o co chodzi? może jest chora psychicznie? nie mam zamiaru więcej w to wchodzić bo wiem że znowu zrobi to samo, dalej będzie kłamać i oszukiwać .Jest ładna i myśli że to wystarczy... Co wy na to ? w czym jest problem???myśle że szuka jelenia z kasa który będzie ją utrzymywał i sama nie będzie musiała nic robić.

Gość gość
nudzi sie. Nuda jej doskwiera i potrzebuje adoratora.

Gość gość
Bawi się bo wie ze moze.

Gość gość
też myśle że się bawi...