Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość152327

dylemat wdac się w romans czy nie

Polecane posty

Gość gość152327
myślicie że liczę tylko na kasę? Nie prawda nie oczekuje zbyt wiele ale czy 1500zł wystarczyło by wam na życie mieszkanie i w tym ciągle dziecko chore bo ja już nie wyrabiam ja nie muszę dużo jeść ważne by miał mąż i dziecko ale co dalej powiedzcie mi jak mam żyć?

Gość gość
Do pracy idz,do szkoly

Gość gość
Nie słuchaj innych, rób jak Ci będzie dobrze...

Gość miska3w45354
co ma do rzeczy to jakie miałaś dzieciństwo? Jak chcesz się zesz*macić dla kasy to zrób to! Droga wolna. Tylko na początku twierdziłaś , że nie masz na fryzjera! A teraz nagle potrzeba Ci na życie? Weź już skończ i daj du**py temu kolesiowi, wtedy będziesz miała na życie, na fryzjera i na Zoo dla dzieciaka. Tylko zanim wejdziecie do tego Zoo powiedz dziecku i mężowi, że będą mieli takie przyjemności dlatego, że "inteligenta" mamusia dała du*py bogatemu frajerowi..

Gość miska3w45354
jestem kobietą, przeżyłam w swoim życiu wiele złego, w domu też się nie przelewało, ale NIGDY nie przeszło mi przez myśl, żeby zrobić z siebie szma**tę dla kasy.. Bo mam szacunek dla siebie i wolałabym już umrzeć z głodu niż żyć ze świadomością, że Jem, chodze do fryzjera i do Zoo tylko dlatego, że się sprzedałam.

Gość gość
A moim zdaniem nie zastanawiaj się długo tylko zadziałaj.Kobiety które tak na Ciebie najeżdzają same też miałby ten dylemat w Twojej sytuacji.I są zazdrosne,bo nikt im nigdy nie oferował takiego układu.Facet-twój kochanek-sponsor może być na tyle fajny,że nie będziesz się czuła "jak dz...",myślę że powinnaś spróbować.Z resztą to tak jest w naturze,że samiec jak ma kasę,to chce ją spożytkować głównie na kobiety i dla kobiet,jeśli Ty się nie zdecydujesz-pojawi się inna na Twoje miejsce a Ty będziesz żałowała,że straciłaś szansę na coś miłego i na zysk.

Gość gość
a dlaczego siosrta nie splaca dlugu?

Gość gość
a zasilek wychowawczy?

Gość gość
do roboty idź k*********e!!!!!!!!!

Gość gość
Rany, nie podpalajcie się tak, przecież to śmierdzi prowokacją na kilometr. Szkoda czasu.