Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zarabiać na życie i być z dzieckiem jednocześnie?

Polecane posty

Gość gość
kilkanacie tys na Polskę?, to szkoda kasy, za te pieniadze mozna miec Cypr fajny hotel+ rejs do Izraela:), lub Chorwacja+rejs do Wenecji

Gość gość
Ale ja nie chce! W przyszłym roku chcemy zabrać pociechę do chorwacji na miesiąc a za dwa trzy lata polecimy na bora bora-zawsze chciałam przed ciążą jeszcze ale nie ułożyło się jakoś i może w końcu nadrobimy

Gość gość
no Borabora-super:) kupa kasy, ale warto

Gość gość
Cąży się spodziewałam się po kilku miesiącach starania a że zaszłam odrazu to odpuściliśmy sobie te egzotyczną podróż

Gość gość
ale tam sie tez lata od listopda do konca stycznia

Gość gość
No właśnie a ja planowałam zaciążyć na wiosnę za rok a zaciążyłam jeszcze w lipcu więc na borabora musiałabym lecieć w brzuszkiem już i odpuściliśmy. Ja z małym dzieckiem nie chce zbyt daleko a już Egipt itp. odpada całkowice nie ma mowy nawet!

Gość gość
rozumiem:) no Egipt z malym dzieckiem nie polecam, chociaz powiem,Ci ze jak my bylimsy z dziecmi(mialy wtedy 3 i 5lat), to one lepiej klimat znosily niz my:(, ale nigdy wiecej juz tam w wakacje

Gość gość
Dziecku do szczęścia potrzeba innych dzieci animatorów zabaw kolegów koleżanek więc póki nie wyrośnie to będziemy je wozili nad polskie morze i na zdrowie W tamtym roku już w maju zaczełam nad morze jeździć i tak do września ale w tym roku to miesiąc tylko będziemy.

Gość gość
to chyba musicie gdzie blisko morza mieszkać:)

Gość gość
Chcemy zmienić samochód na nowy i takich minimalnych oszczędności wypadałoby dokonać chyba Miejmy nadzieję że nie będą potrzebne ale im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Mieszkamy w południowo-zachodniej polsce.

Gość gość
Do zachodniego wybrzeża mam 450km? jakoś tak

Gość gość
no w sumie tak, ale czlowiek tez nie tylko na biezace potrzeby pracuje,ale by tez korzystac z zycia, my mamy takie podejscie przynajmniej

Gość gość
to mniewiecej tyle co my:) tylko z drugiej strony, ale co roku tez jestesmy nad morzem na trochę, ale dla nie woda za zimna, a plackiem lezec nie lubie, ale rodzinka lubi nasze morze

Gość gość
Ok ja uciekam na rowerki! Odkąd nie pracuje na etacie mam tak że niczego sobie nie odmawiam. dziecko mówi chce zabawkę-patrze na cenę 350zł-wiem że inni kupuja takie na współę na święta lub dzień dziecka a ja mogę takie kupować kilka razy na tydzień. Nie ma porównania z tym co było kiedyś a jest teraz. Polecam każdemu nie słuchac innych i szukac tego co zdaniem sceptyków jest nierealne.

Gość gość
wiem, o czym piszesz, mam znajomi kiedys tez odradzali pewniem biznes a teraz nam zazdroszcza i czekaja az noga sie powinie,a tu narazie sie na porazke nie zanosi, pozdrawiam:)