Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał Łuka

5 najbrzydszych polek?

Polecane posty

Gość gość
k***a kto to jest ta cala napiraji

Gość gość
GRYCANKI. A chodziło mi o starszą Tuskową

Gość gość
ja wczoraj w autobusie widzialem najbrzydszą dziewczynę w polsce, takiego trolla że omało nie żygnąłem .

Gość gość
LOOKRECJA ! :P

Gość Lolita9276
o, właśnie, grycanki. Ta czarna nawet jak spuściła z sadła, to i tak twarz ma jakąś odpychającą... ma coś w niej dziwkarsko wulgarnego górniak to nasz polski michael jackson, ale tylko z urody :)

Gość gość
Ta czarna ma poprostu taki gruby ryj nawet jak schudla :( i mysli, ze jest Kim Kardashian.

Gość gość
ale jestescie durne. spojrzecie w lustro, zaloze sie,ze jestescie brzydsze od tu wymienionych, nie mowiac o waszych mamusiach i babciach.

Gość gość
AGATA BUZEK AGATA BUZEK I AGATA BUZEK :d

Gość gość
co wy gadacie edyta herbuś jest brzydka, czy trzebiatowska ja też nie przepadami ale ładne są. brzydka jest hmm...monika olejnik

Gość gość
1. jola rutowicz 2. szejbal 3. buzek 4. peszek 5. 3 grycanki

Gość Szuraa
Po pierwsze Małgosia Socha jest śliczna - dziewczęca, pyzuszka o kocich oczach i taka wesolutka-uwieelbiam -cmok. Po drugie Agata Buzek jest piękna - ulotna i eteryczna nimfa a jakże miła i skromna a do tego mądra. Po trzecie nie rób sobie jaj że nie znasz zołzy Napiraji. Po czwarte zapomniałem o Rutowicz - ta przebija wszystkie szpetoty!

Gość gość
Jola rutowicz Justyna Steczkowska Doda (zobaczcie jaką miała wiejską twarz przed operacjami) Agata Buzek Agata Młynarska Dominika Ostałowska Grycanki

Gość gość
socha to ma takie cos w twarzy co mnie odpycha, jakis dziwnie cofniety podbrodek, zarosniete brwi, ptasia twarz i wkurzajacy glos.

Gość gość
Moje, subiektywne zdanie Hanna Gronkiewicz Walc Henryka Krzywonos Dorota Wellman i ja.

Gość gwóźć
Socha jest ładna nawet pomimo brwi a ptasią twarz ma właśnie Rutowicz i Marzena Rogalska a Napiraji roztyła się do granic, Grycanki porażka a Młynarskiej żadne operacje nie pomogą choć ta druga Paulina jest ładna szkoda tylko że ostatnio jej nie poznalam tak zmieniła rysy swe.

Gość gość
patrycja kazadi edyta gorniak justyna steczkowska

Gość Andzia,
Sabina Napiraji Kasia Adamik

Gość annnusiaaaa,30
postawice mi tu wszystkie celebrytyoski bez makijazu,bez fryzjera,ze zwiazanymi wlosami i tuz po obudzeniu:D BEz makijazu brzydkie sa: 1.ta czarna ,arogancka gowniara z rodziny zastepczej-Ola SZwed. 2.Maja Ostaszewska-żydowska przestraszona gęba 3.Kayah-babochlop z wielką konską paszczą i wiedzmowatymi wlsoami 4.Grycanica córka-blondynski świniak 5.a nnaMucha ma karlowate ,zbite cialo ,wielkiie czolo i krzyywy zgryz,wystajaca brode

Gość gość
porabalo cie, mucha jest bardzo ladna ma regularne rysy twarzy.a reszta ktora wymienilas faktyczne brdzydka

Gość annnusiaaaa,30
zapomnualabym o TEJ mostawiakowej Sedzinie... nie wiem co to jest....i czemu w filmie tak brzydka pipa ma takie powwodzenie ?:D twarz jak przestroszony kurczak,malutkie oczka.,blada gęba albinsa....uszy trola....i te fatalne spalone kurczakowe wlosy :) a blee....zaden fryzjer jeszcze nie wymyslil nic modnego tej Pani.... Ani w zotych a ni w brazowyhc....nie wiem co by jej pomoglo???

Gość Andzia,
Chodzi ci o tą co reklamuje korega tabs i ze złością wgryza się w jabłko? A Mucha jest bardzo ładna. I wydaje mi się że jesteś osobą bardzo rasistowską - w dzisiejszych czasach? fe, nieładnie.

Gość gość
najbrzydsza jest Anna Grodzka:D

Gość annnusiaaaa,30
nieeee....w jablko wgryza sie stara Mostowiakowa...a reumatyzm reklamuje jej nasjstarsza córka-pielegniarka :D....ta brzydka aktorka gra SEdzinę...to jest Dominika Ostalowska....wypłoch jakich malo...I ten ton glosu jak przestraszone psizczace dziecko,No przyznaj ze jest brzydka i zadnen fryzjer nie ma na nią pomyslu :P Nie jestem rasistką!!!!!!!!! KAzadi i Omena Mensah sa piekne :P Paszczurem jest Ola Szwed -bez makijazu....ma taką agresywną gebę ,tą zawisc w oczach....brzydkie oczy,szeroooki nos z wielkimi dziurami jak byk ktory zaraz zaaatakuje :D niesmaczny styl ubierania,zbyt epatuje kiczem i agresją.

Gość gość
o gustach się nie dyskutuje , więc po co ten temat? każdy ma inny gust !!

Gość gość
ha ha też nie wiem kto to napiraji???!!!!

Gość annnusiaaaa,30
dorzucam jeszcze kilka pan do worka :) 7.Ewa Minge 8.Rogalska -ma męską budowe,szerokie ramiona i niegrabne nogi....opadniete zmecozne oczy,wielkie czolo i jakąs krzywą dolną wargę..... 9.byla dziewczyna Szyca...ta cala Ślotała czy Środka???taki ryj prostej baby wyjetej od kopania ziemniakow.... 10.Zona Eguroli....Zombie- z wielkim łysym czolem i oczami jak Ufo

Gość gość
a ja dorzucam: Ewa Chodakowska Kasia Tusk Karolina Korwin piotrowska Dominika Kluźniak

ależ się uśmiałam :D jak to laski potrafią zrypać inne laski. Ale co prawda,to prawda :) Pisałam już wcześniej o Buzek,ale dodam jeszcze, Kisio na równi z Grodzką i Minge ;) i Grycanki. One przynajmniej są trochę zabawne dla kogoś z wyczuciem czarnego humoru :p, no oczywiście jeszcze Jolka, Rogalska, i dorzucę tą żonę Aeguroli. Na oczy baby nie widziałam,ale taki wyrazisty opis ktoś tu wrzucił,że nie da rady odmówić racji :D O! i Kazadi PS To z Cyrwusem było przekomiczne :D PS Opis Pani sędziny kurczakowej,bardziej trafny być nie mógł, he,he. Ależ mi ulżyło - takie Spa dla ducha :P Teraz mogę spokojnie oddalić się na nocny spoczynek ;) Pozdrawiam :)

aha!kto to ta napi coś tam? dajcie linka do jakiejś foty. A przy okazji też możecie ją ode mnie do listy dopisać :p