Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał Łuka

5 najbrzydszych polek?

Polecane posty

Gość gość
Ta Ostałowska nie jest brzydka - delikatna buzia i trochę infantylna - przypomina mi Roberta Kubicę sama nie wiem czemu :) Sabina Napiraji i Jolanta Rutowicz pobijają wszelkie kanony brzydactwa! Ktoś napisał że nie wie która to Adamik - to córka Holland a ja z kolei nie wiem kto to Aleksandra Kisio.

Gość gość
Kciukiem i żona Jukena

Gość gość
Aaaaa wiem ta Kisio grała w Kołysance i też mnie zraziła wulgarnością, po prostu takie usta kojarzą się z wulgarną panią z...hmmm

Gość gość
wpisuje w google Sabina Napiraji i nie ma takiej osoby w ogole:o ktos se jaja robi

Gość gość
zdecydowanie Agata Buzek , Magdalena Schejbal , Steczkowska też za piękna nie jest...

Gość gość
A Siwiec?

Gość gość
pisze się Napirai i chyb to imię a nie nazwisko a Sabina to rola jaką grała albo pseudo czy ksywa

Gość babka z piasku
Siwiec, Doda, Rutowicz.... Nie cierpię blachar.

Gość Annnusiaaaa,30
ej pogielo was ,zazdrosne kobietki?:P Buzek moze i jest brzydka,ale wygrala z rakiem,jest skromna,cicha,nie szmaci sie na salonach....Agata ma klasę ,szanuję ją i wiem ze ma piekne wnetrze. Steczkowka ...no sooory......ona ma cialo jak ta lala!!!.....PRzez arogancki charakter,szolmenskie wyuzdane stroje....krzywy nos i wiedzmowate kudla...NIE DEKLASUJCIE JEJ Z***BISCIE PIEKNYCH NOG,ZGRABNEJ TALIII,PIEKNYCH RAMION,DEKOLTU I BIUSTU:P Nie znam tak zgrabnej 40 stki!!!!!! W tancu na lodzie -miala brazowe delikatne wlosy do ramion wygladała o niebo delikatniej niz teraz w czarnych :) DO WORKA BRZYDOT DORZUCAM MATYLDZIĘ DAMIEĆKĄ I MARIĘ SWEWRYN :) NIE ZNA DRUGIEJ TAK NIEKOBIECEJ AKTORKI :D a WY???????????

Gość babka z piasku
A poseł Grodzka ??? :D:D:D

Gość Annnusiaaaa,30
*SEWERYN-corka jandy

Gość Annnusiaaaa,30
moim zdaniem Grodzka ma dobrego styliste....na przestreznei roku przeszla super metamorfozę....lepszy kolor wlosow,lepsze ciecie,lepsze modne ciuchy,torebki....i dbalosc i detale jak bizuteria:) Brzydsza od niej jest pisowska Pawlowicz ktora chyba nigdy przez 50 lat nie byla u fryzjera i ma bazarowe ciuchy.

Anusiaaaa, my tu nie oceniamy wnętrza, tylko wygląd, więc Agata Buzek mimo pięknego wnętrza jest po prostu brzydka. Moje zdanie ;) Steczkowska mi osobiście podoba się nawet z twarzy :p Damięcka faktycznie do najpiękniejszych nie należy,ale ostatecznie taka zła znow nie jest :) Seweryn rzeczywiście mało kobieca i niezbyt urodziwa...

Gość gość
ale wredne babska się tu zebrały. Ogrom frustracji świadczy o waszym wyglądzie paszkwile

Gość gość
Założę się że nawet najbrzydsze z rankingu wyglądają lepiej od przeciętnej kafeterianki

Gość gość
Dodon, Siwcowa, Gesslerowa, Weronika Grycanowa

Gość gość
ja:P

a kto tu przyszedł na topik,żeby jad sączyć? Tobie oczywiście wszyscy się podobają i o wszystkich masz jak najlepsze zdanie :D Nie znasz żadnej z nas, ani na oczy nie widziałaś/eś, więc się na temat naszej urody nie wypowiadaj. Nie wiem jak inne uczestniczki dyskusji, ale ja jestem ładna :) i mam powodzenie u mężczyzn,więc wypchaj się sianem :P

Gość gość
dorota cichorz

Gość gość
Bo to jest tak - jeśli kogoś lubimy i jest sympatyczny to nigdy nie będzie wydawał się brzydki. I tak - lubię bardzo Buzek,Sochę, Seweryn i one nie będą dla mnie brzydkie za to drażni mnie bardzo Młynarska, Steczkowska, Szejboll, Napiraji, Grycan i to jeszcze wyolbrzymia brzydotę ich twarzy. Tak. I mówimy tu raczej o brzydkich buziach bo wiadomo że właścicielki brzydkich mordek mają często zgrabne i szczupłe ciało bo zgrabna i szczupła kobieta ma często szczupłą, pociągłą końską twarz, długi nochal i małe oczy a pulchne kobietki mają kobiece rysy twarzy, pełne usta, okrągłą buzię, duże oczy....może to jest sprawiedliwe.

Gość gość
wszystko się pozornie zgadza,tylko że większość z tych pań to nie są Polki: Młynarska,Steczkowska,Buzek,Rutowicz,Wellman,Kayah,Geslerowa itd

Gość gość
KTO TO JEST TA NAPIRAJI? W Internecie nic o niej nie ma, wyskakuje tylko temat z kafe. Czy ktoś mógłby mnie oświecić?

Gość gość
Bo pisze się Napirai albo Nappiraii to chyba końska celebrytka a Wellman, Grycan to polki przecież. Jednak nikt nie przebije Chylińskiej

Gość lilijka26
1. steczkowska 2. schejbal 3. rogalska 4. korwin-piotrowska 5. radwańska 6. kwaśniewska i jej wielki łeb

Gość gość
Anna Grodzka

Gość Sarinn
Ile Polek zostało miss świata? Tylko jedna. Ile było Playmate? Żadna. Sami, więc widzicie. Wenezuela, Indie i USA zdecydowanie prowadzą. Polki są brzydkie lub mocno przeciętne a perełki to zdecydowanie rzadkość.

Gość MAM PYTANIE DO WAS taakie
Cała trzyosobowa rodzina Kwaśniewskich ma bardzo duże głowy i szerokie twarze - taka uroda. Ale poza tym są niebrzydcy i sympatyczni.

Gość gość
NAPIRAI