Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx Amanda xx

DLACZEGO on nie chce JUZ odpuscic ! ! ! ? ? ?

Polecane posty

Gość xx Amanda xx

Jestesmy para od ponad 3 lat,znamy sie 4 lata. Nazbieralo sie w czasie tego czasu troche watpliwosci i ostatnio doszlam do wniosku ze to nie ma sensu. Ja obstaje za kariera, jego glownym celem jest zalozenie rodziny, ja niecierpie rodzinnych spotkac i imprez, on nie moze bez nich zyc, ja chcialabym jakos uciec czy odizolowac sie od nich a on nie cce sie oddalac bo jego rodzina jest dla niego tak wazna i chce byc blisko :-/ Powiedzialam koniec, ze odchodze bo za wiele istotnych rzeczy nas dzieli a on uparcie twierdzi ze przeciez sie kochamy i tzreba walczyc, tylko o co ??? jak go przekonac ze lepiej to zakonczyc?

Gość gość
nie przekonuj tylko zakończ - taka pewna siebie, a nie umiesz? może to tobie jedna szkoda i boisz się że nikogo nie znajdziesz?

Gość gość
do nas to pytanie????????

Gość gość
Odchodzisz i tyle

Gość xx Amanda xx
no tak zakoncz tak po prostu, on mnie napastuje smsami, przyjezdza, dzwoni, wiem ze cierpi i chcialalbym znim porozmaiwac twarza w twarza ale sie boje ze to sie zle skonczy

Gość gość
a jakim jestescie wieku ?

Gość xx Amanda xx
ja 28 on 39

Gość gość
Oh te polskie dziady :D:D:D tylko małżeństwo,dzieci,i rodzina :D

Gość jkhfgbjhg
To chyba Ty nie chcesz odpuscic....pffff niby taka niezalezna karierowiczka a nie umiesz zerwac z facetem? dobra prowokacja chyba ze faktycznie jestes tak pusta i prozna ze nie umiesz sie obyc bez jego adoracji i uwielbienia, i nazywasz to ON NIE CHCE ODPUSCIC zal mi takich dziewuch

Gość xx Amanda xx
sam jestes pusty! oceniasz kogos nie znajac ani mnie ani jego ! to jest szczyt pustactwa!

Gość zgadzam sie z
zgadzam sie z potem powyzej, faktycznie jestes pusta i nie chcesz dac facetowi odejsc

Gość xx Amanda xx
pusta bo?? to nie ja wydzwaniam i nachodze go w dmu! ja zerwalam kontakty on jest nachalny rzeczywiscie jeste pusta jak apusta a wy jestescie idiotami ktorzy zamaiast doradzic tylko potraficie obrazac ludzi !

Gość a moze by tak przestac
a moze by tak przestac odbierac telefony? nie otwierac drzwi? ignorowac? skoro twierdzisz ze powiedzialas mu wprost i jestes zdecydowana ze nie chcesz z nim byc, i utrzymujesz ze zamknelas ten rozdzial (ale z tresci twoich postow wynika ze jednak wysylasz mu inne sygnaly), to masz takie prawo. Przedstawilas mu swoje stanowisko, on nie ma wyjscia, musi sie z tym pogodzic. To od ciebie zalezy czy utrzymujesz z nim kontakt i nie wciskaj kitow ze on cie nachodzi a ty sie bronisz rekami i nogami bo sie osmieszasz

Gość gość
no normalne że facet 39 chce rodziny a coś ty myslala jak z nim zaczynałaś.Może nie chce odpuścic bo miał juz plany? proste nie... bo chcesz zniszczyć mu życie? bo miałas byc matką jego dzieci?a tu co nagle sie odwidzialo.