Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze zrobic ojciec dziecka

Polecane posty

Gość gość

mam male dziecko z moim partnerem ale on zle mnioe traktuje nie chce z nim byc poznalam kogos fajnego chciala bym wziasc dziecko i wyjechac zagranice i moje pytanie obecny chlopak bedzie robil wszystko zeby mi na zlosc zrobic wiec co moze? moze isc do sadu zadzwonic na policje? ze wzielam dziecko i wyjechalam ????

Gość gość
bardzo prosze odpowiedzcie czy moge wziasc dziecko i wyjechac

Gość majucha
nie lataj od faceta do faceta bo dzieciaka zmarnujesz :( tak, ojciec dziecka może nie zgodzić się na jego wyjazd zagranicę pozostaje wtedy sąd rodzinny

Gość gość
ale on pijev zle traktuje ja jestem mloda dziecko zagalda na to ma 3 lata przeklina juz chce uciec i tyle.

Gość majucha
a jeśli następny facet okaże się takim samym gnojkiem? jeszcze nie skończyłaś z jednym a już następnemu wskakujesz do wyra, żenada zacznij się szanować, zajmij się dzieckiem bo inaczej marnie skończysz

Gość gość
aha to mam tkwic w patologi alkoholozmie komornikach i dlugach bo nie moge sprobowac innego moze normalnego zycia.

Bądź ostrożna.Każdy ma prawo do szczęścia ale uważaj i nie rzucaj wszystkiego dla nowego faceta.jestem pewna,że ojciec dziecka będzie Ci robił problemy.Długo znasz tego nowego?

Gość assasasaassasa
ojciec dziecka musi sie zgodzic na wyjazd 1!!inaczej ,to porwanie dziecka, noo chyba ze ma ograniczone prawa to co innego,ale jak ma widzenia itdd i prawa do dziecka, to nie mozesz wywiesc dzeicka za granice, dziecko to obywatel danego kraju!!! nie twoja wlasnosc!!! a chlopca to czeka i sluzba wojskowa ....,

Gość gość
pol roku

Według mnie to chyba trochę za wcześnie aby z małym dzieckiem jechać poza granice Polski z nowym facetem.Musisz porozmawiać z ojcem dziecka bo nie możesz ot tak sobie zabrać małego(małą)i wyjechać.Jeśli będzie się stawiał to musicie to załatwić na papierze i pozostaje sąd rodzinny jak ktoś już napisał.Nic innego nie poradzimy.

Nie możesz wyjechać za granice z dzieckiem bez zgody ojca dziecka.Możesz mieć spore problemy i sprawe sądową za uprowadzenie.Rozumiem ze chcesz ulozyc sobie zycie,ale czy to nie za wczesnie?! Oj żebyś nie wpadła z deszczu pod rynnę.

Gość gość
Czy ojciec Twojego dziecka jest debilem ?