Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja1983

Szukam Singli chetnych na pogaduchy - piszcie :)

Polecane posty

Gość Anastazja1983

Zalozylam ten temat bo wchodzac tutaj widze ciagle tematy zalozone przez babki majace maluchy o benefitach,macierzynskim itd, albo pracy dla samotnych matek albo o zdradzajacym mezu czy podobne. Dziewczyny! a co z nami? Z singielkami, nie widzialalm zadnego tematu o babkach tak jak ja zyjacych w pojedynke za granica, na pewno nie jestesmy gorsze od tych co maja faceta:P A moze szukacie swoich polowek? Albo sie spelniacie zawodowo? Macie jakies pasje? Jaks spedzacie wolny czas singielowski :P Ja powiem szczerze, ze powoli mi to doskwiera, czasami nie wiem co z tym fantem robic, no ale ciekawa jestem jak wy radzicie sobie z tm problemem albo innymi rzeczami. Piszcie:)

Gość na na naa
Czesc! Ja jestem singelka od 2och miesięcy i jak na razie radzę sobie dobrze. Wydostalam sie z toksycznego związku więc teraz korzystam z życia. Odnowilam stare znajomości, weekendy w większości spędzam poza domem. No i najwazniejsze: mogę flirtowac ile chcę, z kim chcę i nikt mi tego nie wypomina. Nikogo nie szukam, mam kilku kandydatów na oku (znaczy sie oni mają mnie) ale nie jestem gotowa na następny związek. Teraz rozwijam sie zawodowo. :)

Gość gość
@na na naa - nikogo nie szukasz, a jadna nie zapomnialas o tym wspomniac w 90% twojej wypowiedzi. Toksyczyny zwiazek czyzbys byla jego przyczyna, bo chlopak wypominalas CI ze flitrujesz z innymi ? :D znajdz swoj rozum jesli nie jest za pozno. Bo pleciesz takie bzdury, ze szkoda gadac.

Gość na na naa
Zapomnialam że na kafe ludzie wiedzą lepiej. Związek był toksyczny nie z mojej winy, kto przeszedł przez takie piekło to wie, jak zaborcza może być druga osoba.ja byłam jak najbardziej w porządku w czasie trwania związku ( a teraz żałuję bo mój "ukochany" nie był... ). Człowiek uczy się na błędach, jestem jeszcze młoda i nie mówie że juz nigdy nie będę nikogo szukac, tylko że nie jestem jeszcze gotowa na zwiazek więc...jeśli chciałaś komuś dokopac to idź dowal komuś na swoim niskim poziomie. :) pozdrawiam. Poza tym chyba mało znane jest tobie pojęcie "flirt". Tego nie bierze sie na piwaznie, więc skoro teraz flirtuje nie znaczy ze szukam kandydata na męża. Hehe. Widać w tobie zazdrość i tyle.

Gość gość
na na naa- flirt jest zabroniony przez kosciol!!!! sorry Kosciol! jak ty tak mozesz??? Flirtowac i to na dodatek nie miec zamiaru z ta osoba wstapic do swietego sakramentu malzenstwa!!!!!! Jestes zagubiona owieczka. Znajdz Boga w swoim sercu, on pokaze ci droge.... Ja wiem ,ze jest 2013 rok,ale flirtowac sobie ot tak z kims , dla czystej zabawy ,czy co gorsza nawet przyjemnosci- no przez mozg mi to nie moze przejsc!!!! :-)