Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany człowiek!

Drogie panie. Pomożecie mi? Ma matka źle wyraża się o dziewczynie, którą kocham!

Polecane posty

Gość załamany człowiek!
No, a powiedzcie mi jeszcze drogie panie, jak byście się poczuły, gdybyście dowiedziały się nagle, że wasz facet był z wami TYLKO z powodu ładnej buzi? Albo jak się poczuje facet, gdy dowie się, że kobieta jest z nim dla przykładowo dużej pały, albo wzrostu? Za*ebista podstawa do zdrowego związku i szczęśliwej miłości po grób.

Gość A czym ty się przejmujesz?
Chłopak mojej córki też mi się nie podobał, zresztą mężowi również. Powyginany,koślawy,zezowaty, na rencie....Między sobą śmialiśmy się z niego, ale córce nic nie mówiliśmy, bo to jej wybór, jej życie. Związek się jednak rozleciał.

Gość załamany człowiek!
Jestem FACETEM. Mam taki styl pisania. Dużo czytam i dużo prac piszę( studiuję polonistykę). Może dlatego tak się wypowiadam.

Gość żona jedynaka
Na przyjazd mamuśki niech włoży perukę.Żaden wydatek. Moja teściowa to opowiadała mi o jego byłych,a ta to...a ta taka..czekalam,kiedy mnie zaatakuje.Nie zaatakowala wprost, tylko zmyślała niestworzone rzeczy typu:rzekomo zadzwoniłam do niej w nocy o 3:00 i wyzwałam...Na szczęśćie mm jej nie uwierzył.Od tego momentu przestałam martwić sie o nią.Zaczęlam jej unikać jak ognia. Niestety w/g niej byłam za ładna,za mądra i mówiła do syna,że go zostawię. Nie zostawiłam i przepowiednia troskliwej mamuśki nie sprawdziła się.

Gość gość
Autorem jest kobieta! Na 100% .Juz wkrótce pojawi się ten temat na kafeterii w opracowaniu tej pani i dlatego potrzebne są jej nasze opinie.