Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety gardzą niskimi mężczyznami?

Polecane posty

Gość gość

Każda chce wysokiego i żeby jeszcze był pracowity i przystojny. Nie za wiele wymagacie? :o A porządni niscy faceci są samotni jak byli...

Gość gość
Niski wzrost u mężczyzny świadczy o jego nie najlepszych genach. Taki bardziej nadaje się na krasnala ogrodowego niż na partnera.

Gość gość
niskie powinny brać niskich ! Tylko wybrzydzać potrafią !

Gość gość
szkoda tylko , że nawet dziewczyna z 150 cm gardzi takim 175 cm bo każdej marzy się prawdziwy mężczyzna 195+ :(

Gość gośćI
Bo niski facet to taki trochę śmieszny jest :D kobieta wyżej spojrzy a tu... pustka, już nie ma faceta, już się skończył.

Gość gośćI
e tam, mnie wystarczył taki 185 cm sama mam 160 :)

Gość gość
160 i wymaga 185 to co się dziwić, że wysokie kobiety mają problem znaleźć partnera skoro karakany zabierają wysokich facetów

Gość gość
mając 160 wystarczyłby Ci taki 170 cm i git.

Gość gość
na chój laskom wysoku facet?

ja mam 165 i zawsze mi sie podobali 180+ i właśnie 180 mam mój facet i jest idalnie nawet jak mamy jakaś impreze czy uroczystość w rodzinie i zakładam high heelsy powiedzmy 12 cm to i tak on jest wyższy i to jest fajne ;) niski facet jest po prostu mało męski

Gość gośćI
23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość mając 160 wystarczyłby Ci taki 170 cm i git. x Pewnie by wystarczył. bo przy moim wielkoludzie muszę nosić bardzo wysokie obcasy by jakoś dorównać wzrostem i zbyt nie zadzierać głowy ale co miałam zrobić, tylko tacy wysocy się mną interesowali, raz tylko miałam chłopaka, który był nieco wyższy ode mnie tak ok. 7-10 cm. Być może ci wysocy wybierają sobie takie mniejsze z jakichś tajemniczych [ przynajmniej dla mnie] powodów.

Gość gość
lepszy wysoki r****cz niż porządny i trochę niższy

Gość gość
Powiem ci tak kolego z takim wzrostem nie masz szans na kobiete chyba ze jakas niska sie znajdzie:) Dla kobiet mezczyzna zaczyna sie od 185 cm ? Tu nie chodzi o geny jak ci pisza ! Tu chodzi o samopoczucie psychiczne kobiet by sie ciebie nie wstydzila :D One ze wszystkim maja problem : -niski -brzydki -niesmialy -biedny

Gość gość
no a co mamy brać takich? Po co jak są lepsi?

Gość gośćI
126 to Twoja waga? :(

Gość gość
masz stare informacje dziś 185 cm to jesteś uznany za średniego Kobiety chcą 195 cm min.

Gość gość
Zawsze macie pretensje do facetow ze taki ze owaki ? czlowiek juz sie taki rodzi i nie ma na to wplywu ! Wysoki wcale nie znaczy lepszy:P

Gość gość
nie mamy pretensji tylko po prostu szukamy lepszych

Gość gość
o to ja juz nie mam szans jak wola 195 cm wzrostu :P Ja jestem z pokolenia lat 80 tych i mam jakies 176 cm :D

Gość gość
-niski -brzydki -niesmialy -biedny x po co mam takiego brać bo nie rozumiem skoro są fajniejsi nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru

Gość gość
tak to sie zdgadza wy zawsze szukacie lepszych , zawsze wam cos nie pasuje ale idealow nie ma !

Gość gość
pewnie że nie ma ideałów, za to jest wielu facetów którzy są przeciwieństwem tego co wymieniłeś, więc na takich lecimy, czy to jest dziwne? Nie sądze

Gość gość
Wam to sie w glowach poprzewracalo za duzo telewizji i siedzenia w domu drogie panie :D

Gość gość
Zauwazcie panowie ze to tylko kobiety maja problem z powierzchownoscia , estetyka !!!! Sa próżne , pazerne i cala hipokryzja z nich wychodzi :D A co moze my tez mamy grube , brzydkie i zapuszczone kobiety lubic ?

Gość gość
i tak nie lubicie brzydkich przecież to normalne

Gość gość
to już przesada wy coraz wyższego chcecie i to nawet takie niskie przy 150 cm wzrostu. Ta samo z wiekiem coraz młodsze dziewczyny chcą coraz starszego faceta. Często 16 letnie dziewczyny mają chłopaków 25+ trochę przegięcie

Gość gość
tylko ze jak czlowiek niski to nie jest wyznacznikiem tego ze gorszy ?

Gość kiQÓt
...jak stare brezentowe wiadra do pojenia koni .......

Gość gość
bo one chca sie wszedzie chwalić facetem a nie wstydzic za niego powierzchownosc dla nich wazniejsza niz to co czlowiek ma w srodu i soba reprezentuje !

Gość gość
No niestety, ale tez podobaja mi sie bardziej wysocy mezczyzni, moj maz ma 190 i jest szczuplutki jak szczypiorek:) Natomiast ja: wieksza krasnalica:165cm:) Kazdy lubi to czego sam nie ma...