Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety gardzą niskimi mężczyznami?

Polecane posty

Gość gość
elytka39 no i brawo ci za to my takie normalne kobiety lubimy :)

Gość gość
no sory skoro jesteś cie mało atrakcyjni ( wzrost u faceta jest ważnym wyznacznikiem atrakcyjności) to poszukajcie sobie mało atrakcyjnej dziewczyny, np grubszej pryszczatej albo z dzieckiem( to wyznacznik atrakcyjności u kobiet ) a nie bidolicie tutaj że kobiety chcą tylko wysokich, atrakcyjne kobiety chcą atrakcyjnych mężczyzn:) proste :P

1 - po co brać brzydkiego i z innymi defektami? Przecież to chore 2 - czemu tu wszyscy tak się rzucają to tylko głupi net 3 - nie podszywajcie się za przeciwna płeć bo to żałosne i to widać, faceci tu mają do tego najwieksze ciągoty niestety :x

Gość gość
Nieatrakcyjne także chcą atrakcyjnych:D

Gość gość
znam dziewczyne która ma 156 a jej facet 204 ;/ Przerazające

ja tez uwielbiam niskich facetów dokładnie tak jak elytka z powodu tego ze da sie go pocałowac bez potrzeby noszenia drabiny pod pachą i naleze do atrakcyjnych kobiet:P

Gość gość
tak te grube , brzydkie i zapuszczone tez chca przystojnego ! a same soba nic nie reprezentuja:D

Gość gość
A skad sa te wyznaczniki?z dzieckiem - malo atrakcyjna?

Gość atrakcyjna zakocha atrakcy
"tak te grube , brzydkie i zapuszczone tez chca przystojnego ! a same soba nic nie reprezentuja" pewnie im się taki przystojny, wysoki i bogaty marzy, ale wiesz co? mają pecha tak jak większość facetów wypowiadających sie w tym temacie :) wy też możecie sobie chcieć i macie pecha jak te grube i brzydkie :D pozosaje wam tylko dostrzec wewnętrzne piękno i wmawiać sobie że jesteście szczęśliwi z kaszalotem :)

Gość gość
z dzieckiem jest malo atrakcyjna bo co ty dasz facetowi a tak juz wiem nic !!! tylko on bedzie musial lozyc na twoje dziecko a za sponsorow nie robimy :P

atrakcyjna zakocha atrakcy "tak te grube , brzydkie i zapuszczone tez chca przystojnego ! a same soba nic nie reprezentuja" pewnie im się taki przystojny, wysoki i bogaty marzy, ale wiesz co? mają pecha tak jak większość facetów wypowiadających sie w tym temacie usmiech.gif wy też możecie sobie chcieć i macie pecha jak te grube i brzydkie smiech.gif pozosaje wam tylko dostrzec wewnętrzne piękno i wmawiać sobie że jesteście szczęśliwi z kaszalotem usmiech.gif xxxxxx ten wileki dla ciebie ma troche wiekszy zasieg ramion?:classic_cool:

Gość atrakcyjna :P..
no niestety kobiety z dzieckiem nie są zbyt atrakcyjną opcją... nie każdy chce łożyć na swoje dziecko... No ale takie krasnale 1,75 w dół mogli by się zacząc interesować tymi dzieciatymi i brzydkimi a nie wysokim przystojnym facetom kobiety podbierać :P brzmi znajomo, nie :P

Gość Gość kafeterii
Przecież tutaj wypowiadają się prawie sami faceci... Powiem tak... Mam 170 cm wzrostu, podobają mi się wysocy mężczyźni, ale mój facet może być na równi wzrostu ze mną, swobodnie mogłabym chodzić przy takim chodzić w szpilkach. Wszystko zależy od tego czy facet jest zadbany i przystojny. Logiczne jest to, że facet o niskim wzroście, nieprzystojny, zaniedbany, ciągle narzekający lub wylewający swoją frustraąe np. na kafeterii jest nieatrakcyjny. Więc może byście się Panowie wzięli za siebie i popracowali nad sobą, a nie tutaj wylewacie swoje żale.

Gość Gość kafeterii
*Frustrację

Gość Gość kafeterii
*frustrację

hahaha uwielbiam to - panowie wezcie sie za siebie itd macie byc tacy a tacy a tacy ....a my hm dalej bedziemy grube i pryszczate ale szukamy ksiecia :)

Gość Gość kafeterii
Nie jestem gruba ani pryszczata. Po prostu piszę, że inaczej patrzy się na mężczyznę zadbanego a niskiego niż niezadbanego i niskiego. Ten drugii jest nieatracjny. Ja nie potrzebuję wysokiego mężczyzny, pisałam, że wystarczy mi taki na równi ze mną. Niektórzy szukają wysokich mężczyzny by 'zrekompensować' sobie swój niski wzrost, eiektórym się po prostu wysocy mężczyźni podobają. Mi też, ale nie potrzebuje wysokiego faceta do szczęścia. Facetom też nie podobają się zapuszczone kobiety i to jest normalne, więc o co pretensje do kobiet? Aż musiałam się wypowiedzieć.

Gość atrakcyjna :P..
wiesz mi nie chodziło o to że dziewczyna która spotyka się z niskim facetem ma od razu jakiś defekt, ten wzrost posłużył jako przykład bo o niego chodzi w tym temacie:) ale na atrakcyjność faceta składa się wiele rzeczy których te żałosne prawiczki nie rozumieją, jak zarodność ( według prawiczków-kasa), charakter, wygląd ogólny :)

Gość Gość kafeterii
Atrakcyjna Dokładnie.

Gość gość
niski mężczyzna to oksymoron

Gość gość
wszystko to leczenie kompleksów laski niskie maja kompleks swojego marnego wzrostu wiec za punkt honoru stawiaja sobie miec faceta wysokiego , tak samo nieatrakcyjny facet chce miec ładna kobiete ludzie bez kompleksów nie mówia mój facet MUSI byc wysoki, czy moja dziewczyna MUSI byc ładna

v34 i naleze do atrakcyjnych kobiet :P ­­ Potwierdzam, atrakcyjnych fizycznie i umysłowo :D🖐️

Gość gość
Jak facet ma gadane, jest przystojny, to jego wzrost schodzi na dalszy plan. Nie rozumiem, jak takie krasnale 155 chcą wysokich facetów, typu 189- przecież wyglądają, jak flip i flap, nawet jak założy obcasy. Sama mam 166 i idealny dla mnie jest facet z przedziału 176-185. Z większym będę wyglądać, jak pół d**y zza krzaka

Gość gość
do przedmowczyni bo ty jestes normalna kobieta :) a ta cala reszta to banda niedojd ktore chca sie dowartosciowac bo kompleksow pelno maja:D

Gość gość
Główne powody 1. Czuję sie bezpieczniej przy wysokim mężczyźnie 2. Lepiej wyglądą wyższy facet 3. Chodzę często w szpilkach i mój facet musi być nawet wtedy wyższy ode mnie, niższy wygląda śmiesznie przy wysokiej dziewczynie

Gość gość
Ja mam 1.55 i szukam faceta tak okolo 1.75- 1.80. I szczerze mowiac mam to gdzies co o tym myslicie. Poprostu tacy mi sie podobaja i z takimi z reguly sie spotykam. Nie jestem zadna brzydula i moge powymagac. Zreszta co w tym zlego jesli nie obrazam niskich facetow? Nie uwazam ich wcale za gorszych bo to chore. Byc moze to moze to kompleks wzrostu ale co z tego ;p

Gość gość
rzecz w tym że ci niżsi sami siebie uważają za gorszych i stąd ten topik :) maja po prostu kompleksy i nie warto im tłumaczyć co jest ważne dla kobiety bo im łatwiej narzekać że kobiety są złe i patrzą tylko na wzrost niż np popracować nad sobą, zacząć o siebie dbać, zrobić cokolwiek aby zaimponować kobiecie :) oni wolą siedzieć na stołkach w barze i czekać jak jakaś fajna d**a do nich zagada a jak nie zagada to znaczy że jest płytka bo patrzy tylko na wzrost:)

Gość gość
ja mam 170 cm wzrostu i dla mnie facet powinien miec chociaz 180 cm wzrostu, nie chce skazywac sie na chodzenie ciągle w płaskich butach

Gość gość
ja mam 170cm, i nie przeszkadza mi nizszy facet:-))NIE GARDZE NIMI;SA JACY SA.-;:-).:-0

To nie jest prawda. Całe życie umawiałam się z facetami 170-175 cm - tacy mi się podobali. Na koniec zakochałam się w takim, co ma 189 cm, ale wcale mi się nie spodobał ze względu na wzrost. Wręcz przeciwnie - nie lubię chodzić na obcasach, więc niewygodnie mi się go całuje na stojąco i generalnie "wchodzę mu pod pachę". ;) Więc ten wzrost jest raczej wadą niż zaletą i nie miałabym nic przeciwko, gdyby miał te 10 cm mniej. Ale miłość nie wybiera. ;)