Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szubiduszaj

seks przy dzieciach czy wy tez macie z tym problem?

Polecane posty

Gość szubiduszaj
tak jak napisalam, nie planowalismy trojki dzieci, ale tak wyszlo, zostalo sie tylko z tego cieszyc i jestesmy szczesliwi

Gość naklepalas dzieci
z pewnoscia sa szczesliwe w koncu nie wiedza, ze mozna zyc normalnie i zasypiac we wlasnym pokoju bez r***ajacych sie ukradkiem rodzicow. Watpie czy tak je kochasz skoro fundujesz im takie dziecinstwo

Gość szubiduszaj
ja wiem ze to nie jest wlasnie idealna sytuacja i nawet sie czlowiek nie moze porzadnie zrelaksowac bo mysli tylko ciagle o tym czy sie dzieci nie obudza...

Gość gość
a potem, że dzieci mają zaburzenia psychiczne jak w dzieciństwie się naoglądali kopulujących rodziców Oo gratulacje, hodujesz kolejnego czuba :D

Gość szubiduszaj
jasne, wy oczywiscie wiecie lepiej czy moje dzieci sa szczesliwe czy nie

Gość gość
Łóżku kretynko :O

Gość szubiduszaj
jestescie smieszne. wyobrazcie sobie ze nie kazdego stac na wille z basenem sa tez ludzie biedniejsi i oni nie maja prawa miec dzieci wedlug was tak?

Gość gość
dzieci powinny miec osobne pokoje, prywatność zarówno wy jak i one. Na bank starsze dziecko słyszy wasze stekanie jak się r,żniecie

Gość szubiduszaj
niby jak ma slyszec jak spi? zawsze sprawdzam wczesniej kilka razy czy wszystkie na pewno spia

Gość gość
zaraz wam tu napisza ze kiedys sie mieszkalo w 1 izbie i dobrze bylo,a dzis to sie ludziom w glowie poprzewracalo i ze rodzinka najwazniejsza a wy egoisci pewnie macie 2 lub 3 pokoje i tylko jedno dziecko:Pa dzieci to pewnie nic nie slysza bo postawili scianke dzialowa i wszycy sa szczesliwi:P

Gość dzieci wynoszą
z domu takie obyczaje wy je dalej praktykujecie bo mama z tata tez to robili i nic zlego w tym nie ma.

Gość gość
zostawcie dzieci treściowej i wyskoczcie wyruch.ać się do lasu! Albo wy w domu a tesciowa z dzieciakami na spacer.

Gość szubiduszaj
no chcialabym scianke dzialowa ale nie ma miejsca u nas niestety na to

Gość naklepalas dzieci
tak, bieda taka jak ty, ktora nie potrafi dziecku zapewnic podstawowych warunkow nie powinna dzieci miec. Jestes patologia.

Gość szubiduszaj
nie ma takiej opcji zeby tesciowa sie zajela dziecmi bo jestesmy z nimi w konflikcie i praktycznie sie nie odzywamy do siebie

Gość szubiduszaj
jasne, najlepiej wszystkich wyzywac od patologii jakbys chciala wiedziec to juz niedlugo bedziemy zaczynac remont pietra w domu moich rodzicow i tam bedziemy miec 3 pokoje. no ale to troche potrwa i dlatego sie tak meczymy teraz

Gość SeksPrzyKimśToŚwiństwo
Lol, też kiedyś mieszkałam z taką idiotką, co myślała, że nic nie słychać! Debilka sprowadziła sobie gacha do naszego pokoju i się zaczęła z nim bzykać. Oczywiście obudziłam się i ich op*********m porządnie, to mi jeszcze focha strzeliła, że miałam spać :D No k***a spałam, ale mnie obudzili "r****mi". Awanturę, to chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli o 2 w nocy :D Na szczęście musiała się wyprowadzić za zwlekanie z czynszem właścicielowi i miałam spokój!

Gość dzieci wynoszą
skąd jeszcze chcesz mieć miejsce w 5 mieszkacie w jednym pokoju i marzy ci sie scianka. Jeszcze doróbcie i spijcie pietrowo

Gość patologia....
Taaa patologia - pewnie. Biegnijcie do mopsu, niech zabiora jej dzieci, bo przeciez nie maja swojego pokoju. Niech zabiora dzieci i oddadza do rodziny zastepczej, ktorej panstwo zaplaci z 10 tysiecy za trójkę. I beda mialy pokoje. Idioci. Widzicie patologie nie tam gdzie trzeba. Autorka nie napisala - moze to stan przejsciowy, moze juz mysla o wiekszym mieszkaniu - ale juz trzeba zwyzywac od patologii....

Gość gość
Autorko Nie tłumacz tym...ludziom bo nie ma sensu. autorka nie prosiła o komentowanie ilości dzieci tylko postawiła konkretne pytanie!

Gość szubiduszaj
no zawsze wolno pomarzyc gdybysmy mieli wiekszy pokoj to by mozna bylo pomyslec

Gość gość
ŁÓŻKU droga Pani...nie pomagaj aby dzieciom prac domowych odrabiać, szczególnie z polskiego, bo zaliczą dwóję. Nie rozumiem, jak dorosli ludzie mogą takie błędy robić. Wstyd. A co do problemu to nie trzeba było tyle dzieciaków robić jak nie macie warunków.

Gość szubiduszaj
jasne raz popelnilam blad i teraz bedziecie mi to pisac 10 razy? ciekawe po co?

Gość gość
jasna cholera, przeciez nikt tu nie pisze, ze trzeba miec wlle z basenem, zeby miec dzieci, dwa pokoje wystarcza, mieszkacie od 6 lat z tesciami, wiesz, to naprawde kawal czasu, mozna bylo wczesniej pomyslec o remontach pietra, czy wynajmnie wlasnego mieszkania, kredycie itp dla ciebie nie ma czegos takiego jak normalnosc? albo willa z basenem, albo 5 osob w jednym pokoju? nie ma czegos pomiedzy?

Gość gość
patola i tyle, narobila dzieci a bieda hahaha trzeba bylo wiecej d**ą ruszać kretynko

Gość gość
Czyli macie 2 pokoje z kuchnia i lazienka(ciekawe ile metrow:D) wy w jednym z dziecmi i to trojka juz wiekszych a obok tesciowie ? Ja bym nie wytzymala....i jeszcze w konflikcie? Bym chyba zglupiala. Masakra, to jak wy tam spicie wogole? Przeciez 4 lozka sie nie zmieszcza! A ciuchy szafki? Okropienstwo sobie zafundowaliscie.

Gość gość
piszesz notorycznie ten wyraz z bledem

Gość dzieci wynoszą
byś zapamiętała

Gość autorko JESTES PATOLOGIĄ!
I piszę to jako matka 4 planowanych dzieci. Jesteście nieodpowiedzialni i głupi i myślisz dopą a nie głową. mieszkasz kątem u teściów w 5 w jednym pokoju! powinni wam odebrać te dzieci! co wy im zapewniacie? dziecko MUSI MIEĆ SWOJĄ PRZESTRZEŃ! Kąt do zabawy, odpowiednio oświetlone biurko do odrabiania lekcji. a wasze co mają? bzykających się starych-jak króliki :O przez takie jak ty uważają wielodzietnych za patologię :O a to nie sama wielodzietność jest zła-my mamy warunki na tyle dzieci. mamy duży dom,każde dziecko ma swój pokój, swoje zwierzątko-kot, rybki, chomik i królik, mamy 4 duże psy-labradory, mamy ogród, dzieci mają miejsce i na zabawę i na odpoczynek. a u was? jak zwierzęta w klatce :O

Gość vn
boze z trójką dzieci w jednym pokoju :O...pewnie patologią nie jestes tylko normalną rodziną która nie stac na własne mieszkanie ale na cholere w ogóle robiłas dzieci?...w jednym pokoju to mozna mieszkac z mezem ale nie z dziecmi i to jeszcze tyloma...jedno by ci nie wystarczyło? musiałas klepac drugie? :O:O,,jestes głupia i nierozsądna