Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szubiduszaj

seks przy dzieciach czy wy tez macie z tym problem?

Polecane posty

Gość gość
zadne z was nie ma nawet chwili prywatnosci

Gość szubiduszaj
nie wiem jak ty ale ja nie wydzielam zadnych pierdow w nocy ani moje dzieci wiec nie wiem o co ci chodzi na pewno nie smierdzi u nas jesli o to sie rozchodzi

Gość dzieci wynoszą
Szczęśliwą rodziną możecie być no ale r***cie się jak krowy w stajni

Gość szubiduszaj
a czemu bysmy mieli nie zapraszac znajomych? mamy sie wstydzic i do ludzi nie wychodzic?

Gość gość
a i nie rozumiem jak mozna na sile siedziec komus na glowie kogo sie nie lubi i z kim sie nie rozmawia... ja bym sie wstydzila na twoim miejscu ze jeszcze tesciowie musza was trzymac a ty taka niewdzieczna jeszcze nie chcesz z nimi rozmawiac... czyzby powiedzieli wam cos wprost co was bardzo zabolalo?

Gość szubiduszaj
juz napisalam ze nie wiem ile pokoj ma m dokladnie no jest taki sredni ani maly ani jakis ogromny

Gość szubiduszaj
napisalam juz wyraznie ze nie bede tutaj pisac o tesciach bo nie tego dotyczy ten topik po prostu sie nie zgadzamy w niektorych tematach i tyle

Gość szubiduszaj
napisalam juz wyraznie ze nie bede tutaj pisac o tesciach bo nie tego dotyczy ten topik po prostu sie nie zgadzamy w niektorych tematach i tyle

Gość gość
wiecie co? piszecie tu wszyscy jakbyscie mieszkali w ogromnych willach z piecioma sypialniami dla kazdego czlonka rodziny i oczywiscie kazdy pokoj z wlasna lazienka :/ żal!!! ile ludzi mieszka tak jak autorka posta?? a nawet gorzej! i to nie jest powod do tego zeby od razu od patologii wyzywac. maja male mieszkanie i ledwo sie mieszcza ale moze sie szanuja i kochaja i napewno sa dobrymi rodzicami. nie gadajcie glupot bo wiele osob ma nienajlepsze warunki to w koncu polska a nie los angeles ;/

Gość dzieci wynoszą
Bo ty przywykasz do tego zapachu i go nie czujesz. Obcy wszedł by do waszego pokoju wyczółby fetor. Kazdy dom ma swój zapach

Gość dzieci wynoszą
przywykłaś*

Gość szubiduszaj
jakbys chciala wiedziec to codziennie pokoj jest wietrzony codziennie wiec na pewno w nim nie smierdzi nie mierz wszystkich swoja miara jeszcze mi nikt kto u mnie byl nie powiedzial ze smierdzi w pokoju wiec nie wymyslaj

Gość gość
i wkurza mnie to ze na forach wszyscy robia sie najmadrzejsi, wszyscy nagle maja lepiej, wszyscy maja z***bista prace, wlasny dom samochod itd. tylko ze jak sie wyjdzie na ulice to sie jakos teg nie widzi;/

Gość szubiduszaj
no dokladnie pewnie polowa osob ktore tu pisza ma nielepsze warunki ode mnie a wyzej sraja niz d*pe maja ja sie przynajmniej nie wstydze mowic prawdy

Gość gość
nooo juz wymyslaja ze w pokoju smierdzi......ja pier......... ludzie leczcie sie!!! nagle wszyscy mieszkaja w sterylnych warunkach ku*wa a autorka w chlewie

Gość dzieci wynoszą
Kazdy dom ma zapach

Gość gość
no nie dziwie im sie ze sie z wami nie zgadzaja ;) tak jak wiekszosc ludzi tutaj. powracajac jednak jeszcze do tematu to bym nigdy przy moich dzieciach nie uprawiala seksu po 1 primo czlowiek to nie zwierze ze nie moze kontrolowac swojego instynktu po 2 primo to bym sie wstydzila ze moje dzieci moga mnie zobaczyc bo wam sie wydaj ze dzieci to slepe i gluche a jak sie w trakcie obudzi to nawet nie bedziesz wiedziala a i wlasnie po 3 primo to cos takiego wypacza dziecku psychike wiem bo jak bylam mala to pomimo ze mialam swoj pokoj to przez sciane slyszalam jak rodzice to robili w srodku nocy i tez mysleli ze spie i to bylo cos okropnego dla malego dziecka uslyszech chodzi dzwieki jakie wydaja dorosli... ciagle plakalam... wiec ludzie opanujcie sie bo nie jestescie zajacami!

Gość szubiduszaj
tak wiem ze kazdy dom ma zapach ale to nie znaczy ze smierdzi! no chyba ze dla ciebie zapach domu oznacza ze w nim smierdzi to nie mam pytan

Gość dzieci wynoszą
sami siedzćie w takiej bandzie w jednym pokoju fetor na c***a

Gość szubiduszaj
ech teraz juz nawet wiecie lepiej o co ja sie poklocilam z moimi tescmi tak?

Gość gość
szubi no dokladnie! ile takich osob znam i to wcale nie jest zaden wstyd! bo jezeli jestescie dobrymi ludzmi to wszedzie nimi bedziecie nawet pood mostem! a coz z tego ze ktos ma wille z basenem jak dajmy na to bije zone czy zdradza! jasne ze dobrze miec swoj wlasny kat ale jak sie jest glupkiem to nic nie pomoze! a niech sie te wszystkie osoby wypowiedza gdzie jak one mieszkaja... pewnie nagle zrobi sie tu nam dziesieciu milionerow co maja po 4 domy i 3 mieszkania ;/

Gość szubiduszaj
fetor to moze jest u ciebie tak jak napisalam u nas nie smierdzi i nigdy nie smierdzialo wiec prosze sobie nie wymyslac ok?

Gość gość
no cóż autorka, źle zrobiła, nie przemyślała sprawy. ale nie cofnie. co do mieszkania ja mam 3 pokoje i 44m^2 więc może jednak coś da się pozmieniać?

Gość dzieci wynoszą
no u mnie nie ma niestety

Gość gość
jasne wmawiaj mi ze nie ma z rana brzydkich zapachow... ja mieszkam z mezem (BEZ DZIECI) w jednym pokoju i sama wiem ze brzydko pachnie z rana ale nikt nie mowi ze u was smierdzi tylko chodzi mi ze po nocy ! a jak jest 5 osob w jednym pokoju to chyba tym bardziej

Gość szubiduszaj
nie da sie pozmieniac pokoj jest zbyt maly dlatego ze tescie sobie wzieli wiekszy pokoj o wiele od naszego w ktorym maja jeszcze garderobe i mieszkaja tam tylko we dwojke no ale coz nie bede dyskutowac

Gość szubiduszaj
no nie wiem ja przynajmniej nie czuje zeby u nas brzydko pachnialo zaraz po przebudzeniu otwieram okno i jes otwarte prakrycznie caly dzien a jak jest cieplo to i w nocy

Gość zgzonia
Zostaje wam tylko zbijac kasę i się wynosić

Gość gość
a to okropni tesciowie ! mieszkacie u nich a oni smieli wziac sobie wiekszy pokoj :O i ze maja czelnosc sie odzywac... przeciez normalni tesciowie to powinni swoj majatek i dorobek oddac synowej czyz nie ?

Gość błagam nie mówicie że to ok!
Można być biednym,ale wtedy nie decyduje się na kolejne dziecko nie mając PRACY! MIESZKANIA ANI ŻADNYCH PERSPEKTYW! No ludzie! ja nie jestem żadną milionerką, mąż w warszawie zarabia 4tysiące, ja pracuję u nas w mieście i zarabiam 1600zł. mamy m3 na kredyt i jedno dziecko. chciałabym drugie, ale uważamy że nie mamy póki co warunków. jasne że jakoś by się wychowało,ale wolę żeby moje dziecko miało swoją przestrzeń życiową. ale to o czym pisze autorka to dla mnie jakaś fikcja! mieszkania w bloku mają średnio 50mkw, z czego duży pokój koło 20 a mały koło 16. więc oni są w 5 na 16mkw! to nawet skazani w zakładzie karnym mają więcej miejsca! ten 6 latek od września pójdzie do szkoły-i gdzie będzie odrabiał lekcje? jak ma się uczyć jak 2 młodszych biega i halasuje? dla mnie to CHORE! a już seks w takich warunkach to jakieś wynaturzenie.