Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinWLKP1

CHCE WYJECHAC Z KRAJU

Polecane posty

Gość Tutaj autor tematu
ja gówno wiem,ale jak nie masz szkoły to siedż tam gdzie jesteś,bo nie masz wyjścia

Gość Tutaj autor tematu
marcin skończ p*******ć,gdybyś studiował w szczytnie to nie siedziałbyś jak p***a na babskim forum,a dzisiaj nie ma nic lepszego jak robota mundurowa

Gość gosia222022255
no siedzę tu między innymi dlatego. Hmm studia tu , na pewno trzeba znać angielski perfekcyjnie , też się zastanawiam tu nad jakimiś studiami. Mam koleżankę która studiuje tu psychologie.

wali mnie to dla kogo jest to forum, szukam kogos kto moze mi doradzic w pewnej kwestii bo w jednej chwili zycie mi sie moze obrocic o 180*

@gosia a jak zaczynalas, prace mialas nagrana przez kogos czy sama cos znalazlas jak bylo w twoim przypadku

Gość Tutaj autor tematu
wali to cię chyba kolega ze szkoły,bo faktycznie coś ci sie poprzestawiało

Gość maly mimiki
Marcinie-jedz w w akacje na zaroek zobaczysz czy Ci sie spodoa i czy dassz rade??anglojezyczne??/pleaseeeeeeeeeeeee, daruj sobie stad sie wyjezdza a nie przyjezdza, jak juz to Norwegia, chod i tam juz sie zjezdza holota z uk i irlandii.skoncz szkole a potem fantaziuj.

Gość maly mimiki
zbiory?ciezkie sa i ciezko trafic na uczciwego pracodawce masz znajomych gdzies?

Gość maly mimiki
hmmm napewno nie w ciemno popatrz na stronach z agencjami pracy

Gość maly mimiki
jestemw irlandiii, poczatki hmmm do siorki to inaczej bylo ale kiedys do wloch wyjechalam w ciemno,bylo ok dawno

A jednak odwazylas sie w ciemno wywedrowac :) a podejmujac temat irlandii sa tez jak wszedzie stereotypy ze nie ma pracy czy raczej na zasadzie jak ktos chce to znajdzie

Gość gościnnyyy
Marcin, nie jedź do UK, tam już nas nie chcą. Poczytaj trochę forum mojawyspa i anglojęzyczne fora, to się przekonasz.

bo opowiem ci moj plan jaki sobie ulozylem. Wynajac mieszkanie i dac sobie 2 miesiace(bo na tyle starczy mi pieniazkow) na znalezienie pracy poprzez agencje pracy i za pare lat na studia :)

Gość gościnnyyy
W ciemno się wyjeżdżało kilka lat temu, to zupełnie inna bajka. Dziś jechać w ciemno i np. do Londynu, to najgłubsza rzecz, jaką może zrobić emigrant.

Gość maly mimiki
prawda w irlandii nie ma pracy juz:nie polecam,ja wyjechalam w innych czasach/

reasumujac - jaki kraj - w ktorym latwiej o prace niz w innych z tych panstw anglojezycznych moze walia, szkocja ?