Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki brzydkich, szarych ludzi. To przygnębiające

Polecane posty

Gość gość
piszesz tak bo pewnie sama jesteś brzydka i wiesz że przystojnego nie wyrwiesz.

atrakcyjny, zadbany brzydal to typ najfajniejszy z męskich typów usmiech.gif x właśnie coś takiego chciałam napisać jak pisałam o męskości.

zresztą ja nie wiem, co kafeteria uznaje za brzydala. kafeteria uznaje patologiczne związki za związki z miłością, więc Waszej interpretacji czyjejś urody trochę się boję:D

Gość gość
napisz tak czy nie, on jest brzydki i zadbany chyba :d

no nie jest to osoba, której bym nie tknęła. dziwne zdjęcie. jak facet sam sobie robi zdjęcie i wrzuca na kobiece forum... :classic_cool: ładne oczki. tzn. jak wyobrażam go sobie w ruchu to nie musi mnie wcale odpychać zresztą mój gust ma niewiele do rzeczy.

Gość kotka mrau
jak pisałam wcześniej mam w miarę atrakcyjnego mężczyznę w domu, brzydalem nie jest, inaczej koleżanki z pracy nie mówiły by że taki niby fajny ;) brokeninsaid87 przychodzi mi na myśl aktor Jeff Goldblum, to ten typ :)

nie jest przystojny,. ale na pewno nie jest odpychający. ale co Ci to da? mi sie podobają bruneci z burzą loków, ostrym zarostem, brązowy, czarnymi lub niebieskimi oczami, z umięśnionymi rękami, brzuchem i opaloną klatą :classic_cool: któreś z tych elementów:)

Goldblum ma z***biste ciało, obejrzyjcie film "Mucha" yyy to jest, początke filmu :classic_cool: nie ma ładnej twarzy, ale ma coś w sobie męskiego.

Gość Goldblum mi się z twarzy nie
podoba za bardzo, ale ciało w dawnych czasach miał niesamowite prawda (w "musze" wymiatał, jak się rozebrał) :) też podobają mi się faceci z silnymi dłońmi i przedramionami, na przedramionach ciemne włosy i widoczne żyły (tak, tak), poza tym ciało szczupłe, może być na granicy chudości, ale umięśnione w sposób naturalny (nie na koksie i siłce), długie nogi i ogólnie sylwetka szczupła, twarz może być brzydka (cokolwiek to znaczy), ładnych chłopców mi nie potrzeba :) to off topic, ale i tak lepszy od tego głupiego tematu :classic_cool: