Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto uważa, że powinny być osiedla, parki itp z zakazem wstepu dla dzieci.

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio mialam dwie akcje Jade autobusem z babcia ja wiadomo ze stoje babcia siedzi ma ponad 80m lat tloku nie bylo ale wszystkie miejsca siedzace zajete wchodzi dziunia legginsy w panterke szpila 15 cm na lbie blond spalona platyna i do mojej babci wstan no bo moje anioleczki chca usiasc anioleczki psia krewka brudne usmarkane ryje dra mowie babie ze babcia na pewno nie wstanie a dzieci moga chwile postac to na mnie morde rozpuscila ze na jest matka ze ma prawa i babcia ma zsrany obowiazek jej ustapic :0 babunia oczywiscie nie wstala a te szatany zavzely sie drzec jednen podszedl kopnal mnie w piszczel wiec mowie babie ze albo ona uspokoi te bekarty albo ja to zrobie a ta do mnie z piesciami :-O poszlam do kierowcy autobus zatrzymany policja wezwana Druga akcja zakupy robilam a bachor w tym samochodziku szaleje po sklepie mowie mu zeby sie uspokoil zaraz na mnie tatunco wjechal ze sie czepiam syn nic zlego nie robi nie odezwalam sie odeszlam za chwile poldiable wenecki wjechalo w pana z biala laska :-O myslalam ze mnie szlag trafi zwolalam ochrone pan placze a tatuncio z morda na mnie i tego staruszka jak lazisz p***bie autentycznie chcialam wpieprzyc mlodemu gowniarzowi i tatusiowi wychowanie bezstresowe psiakrew

Gość gość
gimnazjum nie lubi dzieci, bo sami chca byc najważniejsi ze wszystkiego co żyje, co? tylko dzieciństwo już minęło i nni też chcą żyć!!!

Gość gość
jak ktoś nienawidzi dzieci jak niektórzy tutaj to ma poważny problem ze zdrowiem psychicznym.

Gość prawo każdy ma.....
Bo to jest tak; jedna pani ma dzieci z wyboru, i wszyscy to musza uszanować, ale jak któraś nie chce dzieci z wyboru, to też proszę to uszanować. Nie po to nie mam własnych, by chylić czoła przed tymi co mają, to jest wolny kraj, dla wszystkich !!! Nie tylko dla rodzin z dziećmi...

Gość gość
gimnazjum nie może sie pogodzić z tym, że dzieciństwo sie skończyło.

Gość gość
jest wolny kraj dla wszystkich. przeczytaj co napisałaś. DLA WSZYSTKICH!!!!!

Gość gość
To na księżyc wy p i e r d a lać jak dzieci przeszkadzają albo do domów starców po j e by

Gość gość
Ja uwielbiam dzieci. Mam swoje w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym i to nie wina dzieci tylko ich rodziców, że są źle wychowane. Też mnie ta patologia denerwuje, a większość dzieci sie w takiej patologii chowa, że robią co chcą, a rodzice sie biernie przyglądają. U mnie jest dyscyplina. Jest czas na zabawe oczywiscie, ale nie ma mowy, żeby w mieszkaniu się wydzierały non stop. Nie ma też mowy o bieganiu czy graniu w piłke w mieszkaniu. Nie wydzierają się też pod oknami, w piłke grają w miejscu do tego przeznaczonym! Nauczone są tez, że na klatce schodowej należy zachowywać się cicho. Jakby mi sie syn tak na wrotkach turlał po klatce schodowej non stop, to najpierw rozmowa, a potem od razu bym te wrotki zabrała :o

Gość gość
a z jakiej racji po 12 godzinach pracy mam sluchac wraskow bachorow gdy chce sie zrelaksowac w parku badz restauracji ??? dlaczego lezac na plazy musze ogladac jak gnojek szcza kolo mojjego recznika ogladac jak matka polka swieta krowa karmi bachora cycem???? w imie czego nie moge wyjsc do parku bo tam pelno bachorow ktore szczaja do baseniku badz fontanny a mamuski pieja z zachwytu?

Gość gość
chcesz ćwoku dzieciom zabronić zyć? a jak dzieciom przeszkadza twoje pier.olone relaksowanie to co???

Gość prawo każdy ma.....
Wiem co napisałam- dla wszystkich czyli dla tych bez dzieci TEŻ...ale jak widzę brzuchate mamusie nie rozumieją co czytają i są obrażone na te, które maja WOLNE życie i tylko mogą nas potępić z zazdrości!

Gość gość
może to ty przeszkadzasz dzieciom, hę?

Gość gość
trzeba być stukniętym, żeby bez powodu nienawidzić kobiete w ciąży, idź sie leczyć na nogi.

Gość gość
I tradycyjnie-tatusiowie i maciory musiały się wj***ć w temat który nie jest przeznaczony dla nich. Won do garów, spełniać zachcianki potworów które kopną i tak was za to wszystko w d**ę.

Gość gość
jak nie masz dzieci, to kto cie dyskryminuje? czujesz, że ktoś ci czegoś zabrania? to nienormalne nie lubić dzieci, za to, że sie rozwijają.

w Niemczech i u nas jak sie szuka mieszkania do wynajecia to przy kazdym ogloszeniu sa symbole.np.wozek-idealne mieszkanie i okolica dla rodzin z malymi dziecmi.laska-idealnie i spokojne dla emerytow,hehe i kieliszek-idealne dla studentowusmiech.gif przeciez kazdy prowadzi inny styl zycia,to normalne ale super pomysł:) nie rozumiem, dlaczego wypowiadają się tu te dzieciate, których dzieci się drą. czy pytamy się psów czy chcą wejść do tego parku? nie, od razu stawiamy tabliczkę.

Gość prawo każdy ma.....
Popieram- to jest temat dla tych co NIE LUBIĄ dzieci a nie dla matek i tatusiów! Won z tego tematu! Załóżcie sobie własny!!!!

Gość gość
tam gdzie nie ma dzieci, nie będzie i dorosłych, trzeba być młotkiem, żeby myśleć, że sie będzie wiecznie żyło. te dzieci dorosną i zajmą twoje miejsce, chcesz tego czy nie.

Gość gość
Ja nie chce dzieciakom zabraniać żyć, ale jeśli nie umiecie tych dzieci wychowywać jak trzeba, to ja jedynie chcę kilku miejsc w mieście gdzie będę się mogła zrelaksować w ciszy. Mieszkam domku jednorodzinnym pod miastem i jest jeszcze gorzej jak w sąsiedztwie jest dzieciarnia. Też drą japy itp. Potrafią mi też na posesje wchodzić! Chciałam problem rozwiązać, to kupiłam psa. Szczeniaka.. to złażą się jeszcze częsciej! ale do czasu.. piesek podrosnie, oddam na szkolenie i jak tylko przejda to łapy poodgryza :)

Gość gość
"jak nie masz dzieci, to kto cie dyskryminuje? czujesz, że ktoś ci czegoś zabrania?" Tak oślałąko! Jestem dyskryminowana, ponieważ nie dajecie mi prawa do relaksu i wypoczynku. :o

Gość gość
płot trzeba postawić, albo tujami na gęsto obsadzić. jak przeszkadzaja dzieci sąsiadów na własnej posesji, to trzeba było normalną działke kupić, a nie taką, że sie obrócić nie można.

Gość gość
gdzie napisane, że nie masz takiego prawa?

Gość gość
trzeba być samemu rozpieszczonym bachorem, żeby uważać, że relaks nalezy ci sie w każdym miejscu gdzie sobie zażyczysz i taki który ci dokładnie pasuje.. w publicznym miejscu każdemu nalezy sie to, co określa prawo i koniec..

Gość gość
Nigdzie nie jest napisane, ale jak mam sie relaksować i odpoczywać jak przy takiej pogodzie te dzieciaki są dosłownie wszędzie! Ja przy patologicznych dzieciach nie jestem w stanie wypoczywać.

Gość kat nad katy
Dawajcie namiary zniszcze ja wszystkie :-(

Gość gość
sama jesteś patologiczna. całkiem co chcesz masz tylko we własnym domu, poza nim, masz sie dostosować do społeczeństwa .

Gość gość
to sie wynies na ksiezyc :D w miejscach publicznych moga krzyczec ile wlezie, a jak tobie przeszkadza to sobie zatyczki do uszu spraw...zapomnial wol...twoja matka tez byla sraczka?

Gość gość
takie tematy zkładaja byłe rozwydrzone bachory, które maja problem z tym, że przestały być najważniejsze.