Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czerwonapuszka

facet nie do wyrwania?

Polecane posty

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Czerwona , masz racje, stado frustrat贸w si臋 zlecia艂o, co mnie nawet bawi:) Te偶 bym ch臋tie pogada艂a bez mo偶liwo艣ci ofiarowania im szansy na wypluwanie jadu - niech si臋 nim dusz膮:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mo偶e na pocz膮tek postarajcie si臋 by zacz膮膰 m贸wi膰 sobie po imieniu? Nadacie waszym kontaktom w pracy nieco mniej s艂u偶bowy charakter. To powinno troch臋 o艣mieli膰 "waszych" wybrank贸w ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonapuszka
Dzi臋ki za rady lepsze i gorsze. Niespokojnaaaa - jak chcesz to daj maila albo GG chetnie z tob膮 popisze. Pozdrawiam Was wszystkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to typowe dla starych panien,艂agodna forma obrony w formie delikatnej ignorancji:-D ale pomazy膰 ka偶dy moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaF 87
Bez przesady...okazanie komu艣 zainteresowania nie jest zb艂a藕nieniem si臋 ani powodem do wstydu. Je艣li facet ma kultur臋 to na pewno w jaki艣 elegancki spos贸b Cie potraktuje nawet je艣li nie b臋dzie zainteresowany. Cho膰 nadal uwa偶am ,偶e faceci to zdobywcy. I jak nie wykazuj膮 zainteresowania to prawdopodobnie go po prostu nie ma. Ale spr贸bowa膰 mo偶na. Przynajmniej b臋dziesz wiedzia艂a na czym stoisz ni偶 ci膮gle tkwi艂a w jakim艣 bezsensownym zauroczeniu z nadziej膮 na nie wiadomo co i nie wiadomo kiedy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Go艣ciu - Mo偶e masz racje, 偶e dobrze by by艂o zacz膮膰 od m贸wienia sobie po imieniu, nie wiem tylko, czy wypada mi to pierwszej zaproponowa膰, skoro poniek膮d mu podlegam. W zasadzie mog臋 powiedzie膰 mu, 偶eby do mnie si臋 zwraca艂 po imieniu, je艣li nie b臋dzie chcia艂, to nie podejmie tematu w kierunku "i vice versa".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Czerwona - moje gg : 47842600 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaF 87
macie 3 opcje. 1) wyj艣膰 z inicjatyw膮 i wzi膮膰 na klat臋 ewentualn膮 odmow臋 (plusy- od razu wiesz na czym stoisz) 2) od razu da膰 sobie spok贸j skoro facet nie wykazuje zainteresowania. ( minus - ale wtedy te偶 nigdy sie nie dowiesz co gdyby jednak...) 3) podkochiwa膰 sie w nim w niesko艅czono艣膰 po kryjomu ( nie widz臋 偶adnych plus贸w)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli nie b臋dzie chcia艂,wydziesz na idiotk臋,a o mi艂osci mozesz zapomnie膰,ca艂y czas ktos ci t艂umaczy 偶e jak facet nie wykazuje inicjatywy to widocznie mu to nie potrzebne,a babsko durne sie upiera i ju偶:-D daj se na luz i pozostaw to w艂asnemu biegowi,jak b臋dzie mia艂o co艣 by膰 to b臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Ja najpierw musz臋 mie膰 pewno艣膰, 偶e jest wolny. Bezpo艣redniego pierwszego krok nie zrobi臋, ale je艣li oka偶e si臋, 偶e jest wolny, b臋d臋 z nim bardziej zadywa艂a i prowokowa艂a 偶eby do naszych spotka艅 cz臋艣ciej dochodzi艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
"zagadywa艂a " mi艂o rzecz jasna by膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Oki to powiedzcie mi jeszcze, jak sprawdzi膰 , czy jest wolny? To ju偶 totalna abstrakcja... Spytanie wprost nie wchodzi w gre!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 videlecCc
Nie wysz艂aby na idiotk臋. Facet raczej nie obrazi艂by si臋 ,偶e podoba sie kobiecie w dodatku atrakcyjnej. Cho膰 z 2 strony w艂a艣nie lepiej sprowokowa膰 sytuacje tak ,偶eby on mia艂 szans臋 wyj艣膰 z inicjatyw膮. Je艣li i mimo sprzyjaj膮cych warunk贸w nadal b臋dzie "echo" to daj sobie luz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet jak jest,to co to zmieni,jak b臋dzie ci臋 chcia艂,to sie dowiesz,ze jest wolny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 videlecCc
je艣li jeste艣cie z jakiej艣 du偶ej mie艣ciny to nie sprawdzisz tego...nie dowiesz sie czy nie ma dziewczyny na 2 ko艅cu miasta , przykro mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olGgga88a
Powiem Ci szczerze :) Daj sobie spok贸j :) Jak facet b臋dzie zainteresowany to sam wyjdzie z inicjatyw膮. Nie ma co sobie t艂umaczy膰 ,偶e nie 艣mia艂y itp Jak ju偶 d艂ugo z sob膮 pracujecie a on nadal nic to znaczy ,偶e nic nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja bym zaprosi艂a go na kaw臋 na Twoim miejscu :) Jak ju偶 kto艣 tu pisa艂 co sie stanie w najgorszym wypadku ? Troch臋 wstydu , o kt贸rym zar贸wno Ty jak i on zapomnicie po tygodniu:) a w najlepszym fajny facet :) Je艣li to powa偶ny facet to takie co艣 nie powinno mie膰 prze艂o偶enia na wasze relacje zawodowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niespokojnaaaa
Zrobi艂am drobniutki kroczek do przodu za wasz膮 namow膮 i nie 偶a艂uj臋:) Jest jaki艣 drobny post臋p:P

Udost臋pnij ten post