Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

Jeżeli chcesz mogę dla Ciebie założyć coś jeszcze, np. pończoszki i szpileczki :D

To gdzie się tak prezentujesz bo ja , póki co, spokojnie sziedze na krześle...lecz czuję narastające napięcie..i ciasność w spodenkach...

Pawełku dla Ciebie bym się przebrała za panią strażak :D

rośnie i to dosłownie....spogladam na krocze i widzę kutasa ułozonego w poprzek...wyraźnie odstającego od reszty....

Bush to zrób tam dla mnie trochę miejsca bo mam ochotę siąść Ci na kolanko

o tak lepiej! Chodź tu do mnie...Patrzę jak idą w moim kierunku uwodzicielsko kołyszesz biodrami.Szpilki lekko stukają o podłogę...a piersi lekko kolłyszą się...siadasz na moim kolanie...odgarniam Ci włosy ukazujac twarz...jak Ty pachniesz....

Siadam Ci na kolanach, wtapiam palce w Twoje włosy i delikatnie pociągam aż odchylisz głowę do tyłu, wtedy zaczynam całować Twoją szyję...

Moja dłoń wodzi po Twoich udach...po pończochach...w końcu dotyka gładkiej skóry...drugą dłonią pieszczę Twoje ramię....czuję jak Twoje usta mnie muskają..jak przyjemnie łaskoczą...och....

Cudownie tak smakować Twoją skórę...przesuwam języczek w kierunku ucha i szepczę cichutko jaki jesteś wspaniały...jednocześnie delikatnie poruszam biodrami, czując pod sobą Twoją twardą męskość...

Moja dłoń dochodzi pomiedzy Twoje uda...mimowolnie rozchylaszje....przyglądam sie twoim majteczkom..palce przesuwam po materiale czując każdą kragłość ip romieniujące ciepło...och....czuję wzrastające podniecenie...całuje Cie po ramieniu...Moja dłoń zaczyna Ci uciskać c*pke...w końcu jeden paluszek niesmiało wkrada sie pod materiał...

Czuję jak Twój palec krąży po mojej łechtaczce, po całej mojej muszelce...robię się coraz bardziej mokra...moje ciało wygina się dopasowując do Twojego dotyku ...rozchylam szerzej nogi, chcę poczuć Twój paluszek w środku ale Ty się tylko ze mną drażnisz, zabierasz go stamtąd i zbliżasz do moich ust, nieśmiało go oblizuję...

Patrzę jak go ssiesz....jak Twoje pełne usta go otaczają i posuwają sie tam i z powrotem...coraz bardziej zachłannie....wyciagam Ci go i dotykam twardych i wyraźnie odstających suteczków....rozcieram na nich Twoją wilgoć...drażnie same brodawki....podoba Ci się to....w końcu rozchyklam usta i całuje Ci e w gorace wilgotne usta....szukam swoim jezykiem Twojego..och..pieszczę Cię...dłoń wedruje spowrotem na muszelkę....odchylam majteczki na bok...czuję..jak jest mokra..mmmmm...

Jestem już bardzo mokra...i bardzo podniecona...schodzę z Twoich kolan...powoli i zmysłowo, wykonując kocie ruchy zdejmuję majteczki...czuję na sobie Twój pożądliwy wzrok, patrząc Ci w oczy powoli się do Ciebie zbliżam, podsuwam pod twarz moje sterczące cycuszki, najpierw je całujesz a potem delikatnie podgryzasz...osuwam się niżej gładząc sutkami Twój tors...zsuwam się jeszcze niżej aż moje okrągłe piersi znajdują się na twoim twardym kutasie, gładzę go najpierw jednym sutkiem potem drugim...w górę i w dół...

o tak! Pamietając smak twoich cycuszków...patrzę jak piersiami pieścisz mojego kutaska...och jestem taki podniecony....Czuję jak sutkami go pieścisz...jak sciągasz krótki napletek odsłaniając purpurową lśniacą główke..smyrasz sutkami po samym wierzchu...pojawiaja sie pierwsze kropelki przeźroczystej spermy...widze jak twoje piersi chłona każda jej ilość..jak połyskują...Drżę i cichutko pojekuje,...Tak Cię pragnę...Twoje włosy swobodnie zwisają i pieszczą moje uda...brzuch...drżę...Moje dłonie gładza po ramionach...och....

BiBi napisz mi @ chcę Ci coś przekazac..lecz tu tego nie moge zrobić.Tylko tyle. :)

Uwielbiam czuć jak drżysz wtedy wiem jak bardzo mnie pragniesz...dotykam Twojej męskości ręką, czuję jak pulsuje w nim podniecenie ale nie pozwolę Ci tak szybko dojść...zbliżam do niego usta, wysuwam język i wodzę nim od jajeczek po sam czubek nabrzmiałego kutasa, zataczam kółko na jego główce po to by zaraz znowu zejść na dół...delikatnie ssie Twoje jajeczka...odchylasz do tyłu głowę i wzdychasz z podniecenia...nie będę Cię dłużej męczyć...biorę go do ust, najpierw sam łepek...zasysam go i wypuszczam, okrążam go ustami aż w końcu połykam go całego...

Co takiego chcesz mi przekazać, zdradź mały rąbek tajemnicy ? :)

Wydaje głosny jęk...och! Tak! Patrze jak zadowolona jestęś..jak Twój sliski...ciepły język przesuwa sie wzdłuż...w końcu jak znika w Twoich ustach...czuję jak przesuwa się żołądź po Twoim podniebieniu...jak dociera aż do kgardła...czuję jak subtelnie uderzam końcówka...Twoje usta okrazaja go szczelnie i mocniej się zaciskają dając mi samą rozkosz....wysuwasz się patrzę na to..jaki jest sliski i mokry od Twojej sliny...pomagasz sobie dlonia posuwając go wpierw powolutku, ślamazarnie aż w końcu znowu znika w Twoich ustach ..kładę CI dłonie na głowie..już nie moge wytrzymac...pragne mocniej...szybciej...Twoja głowa porusza sie coraz dynamiczniej dostarczając mi tylko przyjemnosci...lekko sie wręcz dławisz....nie pozwalam Ci przerwać...już nie moge wytrzymać...taaaak...chce tego!!!!

o następnym poziomie swintuszenia...nic wiecej..decyzja nalezy do Ciebie...moje kochanie :)

Uwalniam się z Twoich rąk...siadam na Tobie, mokrą c*pką dotykam kutasa, przez chwilę się bawię ruszając biodrami lecz nie pozwalając Ci wśliznąć się do środka...nie wytrzymam dłużej, tak bardzo Cię pragnę...paluszkami rozchylam swoje wargi a drugą ręką naprowadzam Twój ogromny sprzęt na moją dziurkę...siadam na nim i krzyczę z podniecenia...