Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

posuwam się wpierw wolno...leniwie..po czym przyśpieszam...słychać jak nasze ciała klaskają..moje jądra uderzaja o Ciebie...spogladam zgarbiony jak kutas wchodzi w c*pkę...podnieca mnie to.och....czuję że nadchodzi fla gorąca..zaraz eksploduję....o taaak! czuje skurcze....czuje jak pompuje kolejna porcję spermy wprost do srdeczka gorącej c*pki..zalewmam Cię całą och...

niestety brak zakończenia z powodu zwiech kafe...bawcie się dobrze buziaki dla moich wspaniałych kobiet ;) dobranoc...

Gość gość
Paweł jest dużo sympatycznych kobiet na kafe, coś Ty się tak tej BBpierdoły przyczepił?

zrob miejsce nn poloze sie po twojej prawej stronie z moją silną prawą reka na twoich sliczny cyckach wielkosci D, natomiast kolanem pomasuje ci twoją nienormalna lechtaczke w oczekiwaniu na to co sie za chwile tu wydarzy

Gość gość
Hej (nie)normalna

:D 🖐️ o najjaśniejszy nie wiem czy cokolwiek się tu wydarzy bo aktorki brak. czekamy na nią w skupieniu, a Ty mnie jak zwykle rozpraszasz 😭

Niemoralna :) Gdzie się ukrywalas cały dzień ?:) Czekaliśmy ze słoną zupą i nie przyszlas w umówione krzaki ?:)

nn jest nas tu kilku to moze ty dzisiaj wystąpisz na koncercie bylas, gwiazdy widzialas jestem pewien ze dasz rade czterem chlopa recze za ciebie Bushman zaczynaj prosze ja przytrzytrzymam jej nogi reszta rece

Gość gość
na kogo czekacie w takim skupieniu ? ;)

cześć Żabko :) cuks 👄 więcej Was matka nie miała? :D :D :D niech mi jakaś kobieta przyjdzie z odsieczą bo mnie tu zagadają - albo co innego mi zrobią - na śmierć :D :D :D