Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

Zazdrość zmieszana ze złością...oj trafiłeś Bush :D

Wiem bo dla mnie najważniejsze jest zdrowie oraz życie ludzi dlatego stąd moje zamiłowanie do straży

Pa szatynko..BiBi prosiłem, nalegałem...wiesz o co...ale nie...więc...:) Nie no żartuję....chodź tu do mnie moje Ty kochanie....mam ochote na Ciebie...

Teraz Bush to Ty mnie lepiej ładnie przeproś :P :D

No chodź tu do mnie i nie dąsaj się :) Przytulam Cię...głaszczę po włosach....chwytam Twoje policzki i całuję w usta...namietnie..czujac Twoj smak...och..Bibi...;)

Wielokrotnie widziałem ł ludzie tracili swój dorobek życia w ciągu chwili bo chodziłem na akcje strażackie B&B

no szlag jasny z tym frume....B&B czy to skrót od Bielsko-Biała? Miałbym cholernie blisko :)

Całuję..nie mogąc się nacieszyć...mój jezyk nieśmiało wślizguje się w Twoje usta...i splata się z Twoim...jednocześnie przygryzam i ssie wargi...jak Ty cudnie smakujesz Bibi...och..

Cudownie całujesz mmm... moje usta ześlizgują się niżej i zaczynam smakować Twoje sutki, są takie naprężone, okrążam każdy z nich języczkiem a potem je lekko przygryzam ...

och...wyginam się do tyłu....głaszcząc Cie po piersiach...uciskam je...mietoszę...w końcu zbliżma usta i całuje...wysuwam jezyk i niezdarnie lize nabrzmiałe brodawki....czuję jak drżysz...mmm

bibi rozchyl nogi szeroko....pośliń obficie paluszki....i dotknij swojej gładkiej c*pki....rozchyl ją...masuj delikatnie....nie zapominaj o guziczku...stękaj przy tym cichutko...

O tak drżę od każdego Twojego dotyku...gorący język na moich cycuszkach sprawia, że moja muszelka robi się taka mokra...

Dotykam jej...jest taka mokra...mój paluszek delikatnie wsuwa się do środka...

Kładę Cie na łózku chwytam...za uda...rozchylam..szeroko..bardzo szeroko...zbliżam twarz ku c*pce...widze jak połyskuje...chłonę jej zapach..mój kutas wyraźnie sie napręża...nieśmiało biore w usta wargi...ssię je....

Chcę dotknąć Twojego dużego, naprężonego sprzętu, przysuń się bliżej, żebym mogła go dosięgnąć

Liże jak opetany....mój jezyk zatacza kręgi..lub przesuwa sie po rowku z dolu do góry....spijam Twoje aromatyczne soki...mmm. jak smakujesz kochanie....drugą ręką posuwam swojego kutasa...chce w Ciebie wejść...och....

sama rozchyl wargi i pokaż mi drogę...o tak weź go i naprowadź ..ślizgam purpurową główka po samym śliskim śrdku różowej dziurki...w końcu wypinam biodra ku Tobie...wślizguję się...och...stękam głucho...

Nie pozwolę Ci tak szybko wejść, najpierw muszę się nim pobawić...dotykam go delikatnie, przesuwam po nim ręką w górę i w dół, głaszczę...podziwiam jak wyjątkowy okaz...