Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Kulturalne rozmowy o rżnięciu

Polecane posty

Dlaczego mi cholera ciągle to hasło wyskakuje ??!!

Zatem...leżycie obie na łózku...dużym...przykrytym niedbale aksamitną brązową narzutą....jesteście obie seksownie ubrane...pończochy...z szeroka manszetą...gorsety...stoję z boku..w cieniu pokoju i chwile się Wam przygladam...jak jedna drugiej piesci cycuszki....głaskajac i mietosząc dlonią...

bibi zabaw się tu można wszystko...później zrobisz switch off i nie ma nic :) zadnego moralniaka

Pieszczę piersi B&B, sutki sterczą, jest mocno podniecona. Zauważam jak się nam przyglądasz, jak twój wzrok nas pożera. Uwielbiasz patrzeć jak się zabawiamy razem, jak nasze ciała drżą z rozkoszy.

Gość gość-ona
niewierzę....bushman tak ładnie zaczyna a ta ma to gdzies

Gość gość-ona
Ech ta b&b....zostaw ją bushman

Podchodzę do Was...spokojnym krokiem....głaszczę...po pośladkach, plecach, wtapiam palce we wlosy.przysuwam Twoją glowę ku swojej ..pragne pocałowac...zwilżam wargi...przysuwam się do Ciebie..czuje oddech...całuje..ssąc Twoje usta. jezyk...krązy po nich delikatnie...czuje jak krew napływa mi do penisa...ach...

Bibi Ciebie zostawić..nigdy...spogladam teraz na Ciebie widze zazdrość zmieszana ze zlością...moja ręka bezceromalnie laduje na Twoim kroczu..czuję śluz..wilgoć...och...palec posuwa się po sliskim gładziutkim rowku..jeczysz...zadowolona już :)

Zaczynamy się namiętnie całować...przyciągasz mnie do siebie, czuje jak twój penis rośnie.Bawisz się moimi włosami...przygryzam ci wargę, czujesz lekki ból, ale lubisz to.