Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robs

Czy ona mogła dojść w ubraniu

Polecane posty

Gość Robs

Ostatnio byłem u koleżanki w odwiedziny. Zaczęlismy sie całować i dotykać w ubraniach. Ona weszła na mnie, była ubrania w krótkie spodenki, ja też byłem ubrany. zaczęliśmy naśladować ruchy frykcyjne. Ona pocierała sie o mojego penisa w krótkich spodenkach. Po chwili zauważyłem, że dochodzi. Czy to możliwe żeby dziewczyna doszła tylko poprzez poceranie warg sromowych i to w ubraniu ?

i nie chodziło o wargi , słyszałes o łechtaczce/? dobija mnie znajomośc organów ludzkich przez gimnazjalistów :(. no to idę sie połozyc nyny. masakra:

Gość gość
tak :) dla mnie ten sposob jest nawet latwiejszy by dojsc i sprawia o wiele wiecej przyjemnosci i ubolewam nad tym, ze wielu facetow nie lubi takiego pocierania, zwlaszcza gdy kobieta jest na gorze. ;/ a jak z toba autorze? sprawialo ci to przyjemnosc?

Gość Robs
sprawiało, ale to było jak lizanie cukierka przez papierek ;D. ale ciesze się ze jej było dobrze, szkoda tylko że jej nie interesuje związek ze mną, ale z drugiej strony wiem, że ją kręce ale tylko jako samiec a nie partner do zycia :/

Gość dźgacz
Robs, jak baba jest napalona, to i przez bazalt się spuści... a dlaczego nie zdjąłeś jej majtasów?

Gość Robs
Usiłowałem :D, ale nie pozwoliła mi na to :/, dziwna dziewczyna

Też szybko dochodzę przy pocieraniu. Zwłaszcza kciuka o palec wskazujący... :P

Gość gość
też tak lubię