Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc-nikt-autorka

co was najbardziej cieszy w zyciu?

Polecane posty

Gość gosc-nikt-autorka

?

Gość gość
gdy bliźnim się nie powodzi :classic_cool:

Gość wikttoria
bawi mnie własna głupota i głupota bliźnich :o

Gość gość
jak mnie nic nie boli

Gość gość
na chwilę obecną nic.

Gość gość
gola p***a lukrecji

Gość mentolowa lifka
Nic mnie nie cieszy

wygłupy moich kotów piękne okoliczności przyrody dobre zdrowie moje i bliskich powodzenie moje i bliskich w pracy praca na działce fajna jazda samochodem, bez korków i po dobrej drodze i wiele, wiele innych...

Gość pszemyslav,222
mnei bajbardziej na swiecie cieszy jak moje misiaki na kafeterii odpiszom na moj temacik i mnie ktos pochwali...(jak minimum 2 osoby odpiszom to mam dzien dziecka i cala noc mysle czy dobrze powiedziaalem i czy moglem inaczej powiedziec zeby byolo smiesznie ....i nawet czasami na kartce se pisze co mam jutro powedziec).. i cieszy mnie tez jak mi mama kupi nowe majtki na targu.... i jak tata dostaje rente 5 tego kazdego miesionca i mi zawsze daje na groszki... :classic_cool:

Podpisuję się obiema rękami i wszystkimi łapkami moich kotków(trudnymi do zliczenia, szczególnie podczas wygłupów)- pod wypowiedzią p. Ewy,33 ;-))

Gość gość
Uśmiech na twarzy mojego męża :)

Gość wikktorria
mnie najbardziej cieszy jakk ktos sie nabierze naprowokacje albo napisze "to juz bylo ile mozna" albo "ty psycholko" uwielbiam to :D albo pisze spod wielu nickow że mialam 29 facetów a oni pisza"t y zdziro:" :D:D:D:

Gość gość
o matko..a tak poza kafe masz jakies zycie?

- Słoneczny rześki poranek, kiedy słychać śpiew ptaków za oknem. - Jazda moim EVO - Słuchanie muzyki

zwierzeta - one daja mi wiele radosci, szczescie rodziny, to ze kazdego dnia moge sie posmiac, powyglupiac, pogadac z kims, ze nie jestem sama

szacun, że nikt jeszcze nie napisał- usmiech dziecka. mnie cieszy: -czekolada -kawa -muzyka -czytanie moich ulubionych tekstów z kafe -filmy -spanie -fantazjowanie -jak odnoszę nawet najdrobniejszy sukces -komplementy -czytanie -lato, słońce -noszenie sukienek -teatr -puchaty kot - jak ktoś pisze, że nie kocha dziecka bardziej od męża, tylko po prostu inna miłością -jedzenie -nie wiem co jeszcze, ale coś pewnie jeszcze tak

fajnie, że ktoś napisał o kotach i o usmiechu męża, gdybym miała faceta, to cieszyłaby mnie każda mina 'srającego kotka' przy orgazmie na czerwonej, mokrej twarzy- ciesyzłabym się z dziką satysfakcją

Gość gość
cieszą mnie małe rzeczy jak sobie kupię obrusik na stół jak wracam do domu a mąż mówi to ty kochanie? jak przychodzę ze spacerku z pieskiem a tam w domciu unosi się zapach parzonej kawki którą przygotował mąż śpiew ptaków za oknem deszcz bębniący po parapecie piękny widok z okna

Gość kowalkaa
szczęście innych, potrafię się wzruszyć jak widzę gdy komuś się układa, aż sama się dziwię skąd taka radość się bierze, ale uwielbiam to :)

Gość laura2232323
najbardziej takie dni kiedy sobie pojade gdzieś z chłopakiem ,albo przyjaciółmi np nad jezioro i ogolnie jesli ten dzien jest udany , lubie jak jest piekna pogoda ,świeci słonce ...

Gość laura2232323
i to jest taka odskocznia od problemów ,od codzienności... np niedawno w taką ładną pogode pojechaliśmy sobie z chłopakiem nad jezioro ,opalalismy sie , jak wracaliśmy kochaliśmy sie na łace gdzie nikogo nie było ;) lubie takie dni kiedy o nic nie trzeba sie martwic

-spędzanie wolnego czasu z mężem, przyjaciółmi, rodziną -przytulanki mojego kota -weekendy z ładną pogodą -ulubiona muzyka i książka Różne rzeczy mnie cieszą,zależnie od miejsca i czasu ;)

Gość Walterr
Moją dziewczynę cieszy gdy ją myszka swędzi, a mnie coś podobnego :)

Gość gość
laura2232323 a jak ktoś nie ma przyjaciół ani chłopaka to z czego ma się cieszyć ?

Gość lilialuiza
To, że jestem umiłowanym dzieckiem Bożym:)

Gość gość
proste rzeczy zdrowie , rodzina i szczęście najbliższych :)

Gość gość
Cieszy mnie to źe mam nogę w gipsie a nie raka Cieszy mnie że jest czerwiec i lato Cieszy mnie słońce i opalanie ze znajomymi Cieszy mnie grill i ciepłe wieczwory Cieszy mnie przyroda i harce kota Cieszy mnie dobra książka i jak sobie coś kupię fajnego :)

Gość gość
uśmiech :) bo kazdy uśmiech jest na wagę złota :)