Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc-nikt-autorka

co was najbardziej cieszy w zyciu?

Polecane posty

Cieszy mnie również, gdy innym sprawiam radość. Cieszy mnie, że żyję w nienajgorszych czasach, w spokojnej i nienajbiedniejszej Polsce. Że nie ma zagrożenia jakąś wojną, głodem. Cieszy mnie, że nie ma towarów na kartki. I nie ma Pewexu, bo wszystko jest w normalnych sklepach. I w wyborach mogę głosować, na kogo zechcę- a nie na kandydatów Frontu Jedności Narodu z przewodnią rolą PZPR...

Gość o kuuuurwa
moje koty i jazda motocyklem. wtedy jestem bogiem.

Gość kotka mrauu
mnie cieszą moje kociny i komplementy od męża :D

Gość gość
wycieczki z mężem, kasa, praca, mam jebca na punkcie pracy

Gość gość
Co mnie cieszy.....to,ze jestem zdrowa,a 12 dni bedzie meza renta 650zl i poczekam za moja emerytura 701zl i to ze nie zdycham z glodu!!!!! :D

Gość kotka mrauu
tak czytam i zadziwiająco dużo ludzi cieszą koty, więc mnie to także cieszy :) to forum kociarzy, czy co? :D a swoją drogą to mnie osobiście to nie dziwi, bo koty wyprawiają takie rzeczy, że człowiek czuje się uradowany i obśmiany do granic patrząc co wyrabiają

Gość gość
Witam. Ja np. nie wiem czemu ale mam taka jakas faze ze ciesze sie bardzo czesto ze nie urodzilam sie w krajach gdzie kobieta nic nie znaczy i gdy jest jeszcze dzieckiem to jest obrzezana i tez tak jak ktos wczesniej napisal ze w miare dobrych czasach.

Odwzajemniona miłość, wycieczki na natury łono i spokój jaki to daje, dobre jedzenie i mój kot, a jakże ;)

też się cieszę, że tyle osób zwraca uwagę na kota;-) hihi cieszę się, że tyle osób napisało o mężu i, że nikt nie napisał tandetnej wstawki o uśmiechu dziecka, chociaż sam fakt, że cieszą was dzieci mnie nie drażni- rozumiem to i życze szczęścia waszym dzieciom;-) ale dziękuję, że nie napisaliście niczego tandetnego

Gość gość
nic :/

Gość gość
Wspaniała Żona trójka Dzieci moja praca

Gość gość
Mi niewiele (albo dla jednych wiele) cieszy:) PRZYJACIELE, MIŁOŚĆ, PIENIĄDZE. Wszystko powyżej baaaaardzo mnie cieszy. Przede wszystkim pozytywne spędzenie czasu. Telefon od bliskiej osoby i tekst: "Tęsknie za Tobą, mam weekend wolny, zorganizujmy coś". Od razu wiem, że ktoś o mnie myśli, komuś ja dostarczam radości swoją obecnością.

Gość fhjnklhgf
heloiza sie lecz dziecko... to juz oblesne, wez sie ogarnij jeden temat w kolko ile mozna