Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiegos czaus brakuje tu kilku mam, ale tu nudno

Polecane posty

Gość gość

Od zmiany nowej kafeteri nie widze tutaj kilku kafeterianek co kiedys czesto byly widoczne. Teraz taka nuda ,nawet nie ma z kim sie pokłócić, kogo za jezyk połapac,komus podogryzać ,byly afery i bylo ciekawie,a teraz nic , a mialam swoje uluibione typy do wykłócania sie..Nuuda .Gdzie sie podziala reszta?

Gość gość
czyli kogo nie ma ciekawego ?

Gość gość
Mireczkowata, Jaheira, ex.D.Bill,avent,Toksyczna,meea,asiamt,Sawa83,mama 6 latki Nie ma ,nie widze .Wczesniej byly afery i bylo ciekawie a teraz z kim tu sie droczyc nawet nie ma

Gość gość
moze wlasnie i przestaly pisac na tym forum,bo sa normalne.

Gość gość
meea,asiamt,Sawa83 pierwsze slysze ,nie znam

Gość gość
moze i nie znasz bo teraz ich nie widac ,ale ciekawie nie raz bylo sie z nimi posprzeczac, a bardzo czesto widnialy i w afery sie wkrecaly

Gość gość
widac rzadko bywasz skoro ich nie znasz. Te laski tutaj to podstawa funkcjonowania tego forum.

Gość gość
jestem :D

od jakiegoś czasu jest takie nasilenie debili i kretyńskich prowokacji, że się pisac odechciewa, poza tym - 'aferki' kafeteryjne... trzeba mieć nudne życie, żeby się w to wkręcać

Gość gość
jest i ex :D

jestem, ale dzidziusia urodziłam i wiadomo jak to jest w domu z takim maleństwem :) ale czasem podczytuję a nawet coś odpiszę gdy mały śpi ;)

Gość Liliana1982
Sawa.83- urodziłaś syna ? wszytko ok??

Gość Liliana1982
Gratuluje synka .Teraz masz parkę ..fajnie :) A córka jak reaguje na braciszka ?

Trudno powiedzieć, bo niby jest trochę płaczliwa i marudna, ale zdaje się jakby to była kwestia wieku (bunt 2latka) a nie tego że się dziecko urodziło, choć różnie może być. Generalnie od początku przynosiła małemu kocyk, poduszke itp. przytula się sama z siebie do niego, głaszcze go a ostatnio podpatrzyłam że... wącha mu stopy :D heh nie wiem skąd jej się to wzięło :) Ogólnie taką troskliwą siostrą jest, z czego jestem zadowolona. A jak będzie potem to się zobaczy. Idę bo już słyszę, że się budzi...

Gość gość
ja też jestem, ale zgadnijcie kto ja jestem? czytam was często, ale najczęściej nie chce mi sie pisać

są na szczęście dalej pomarańczowi prowokatorzy którzy umieją zawsze kogoś wkręcić :)

Gość gość
justek76- ty to akurat jesteś wredne suka. Schudnij trochę to może nie będziesz taka złośliwa.

2013-06-27 10:56:44 [zgłoś do usunięcia] gość justek76- ty to akurat jesteś wredne suka. Schudnij trochę to może nie będziesz taka złośliwa. rzekła szczupła oaza miłości i zrozumienia, w ogóle nie złośliwa:)

Gość gość
pewnie pisza pod pomaranczkami

Gość gość
heheh, ja jestem jedna z tych wymienionych ale pisze juz tylko jako gosc, przynajmniej nie ma o mnie tematow:D ale ja cos nie widzę "mireczkowatej", "woman in black", "Arszeniki" i naszej gwiadzy "Toksycznej""D

Gość gość
no nudno, z niektorymi fajnie sie pisalo i mialy cos mądrego do powiedzenia, mirka o motorach i nurkowaniu, z woman o wycieczkach,z toksyczna o terrorze w domu:D

Gość gość
a o Bądź sobą nikt już nie pamięta?

Gość ale justek76 zostala
:D ta to musi dobrze sie nudzic, dzień w dzień pisze, gdzie nie zajrze tam justek:D, tylko,że ja wieczorem czytam, a ta caly dzień napierdla w klawiature:D

Gość o mireczkowatej, toksycznej i
mireczkowata fajna kobita, nie gadajcie! Toksyczna trochu ...toksyczna :) ale zdecydowana i konkretna. mama 6latki- bleeeee, przenudna mondrala.

Gość ale justek76 zostala
taaa, ty juestek cale zycie masz wolne:D len:D